🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 34 790
  • 869
  •   5
Отговори
# 840
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toчно така,има разговори преди снимките,има и наговаряния кой за кой да не гласува. То си личи.

Ти си този,който ни пробутва идеята,че Бачора нямал коалиции,ами просто ги омайвал .. А влязал там с 10 аверчета да си пазят гърбовете.
Щом не си признават,значи винаги има съмнение.
Ти какво очакваш наистина? Да отидат в ПО и да заявят пред цяла Бг,че са пили ракия с Бачора ден преди играта и са писали схеми на салфетка кой,какво ще прави. Rolling Eyes

Никой няма да си признае,освен ако се изпусне някъде.

# 841
  • София
Не, просто по стар български обичай нека не се сипят обвинения без никакви доказателства и да се опорочава добрата телевизионна игра за шоуто на даден участник. Добре, че е Бачорски, та изобщо да гледаме шоу, защото като ги гледам останалите, ще има да си броят птиците над Дунава.
И не е той виновен, че не могат да го хванат.
Бачорски със сигурност е гъст с Оля и Мая. Мая гласува различно от него. От Кръга на приятелите също често гласуват за различни хора. Досега тази коалиция за която всъщност Георги проговори след шоуто (сформирана вътре в Къщата по инициатива на Венци) нито веднъж не е гласувала обединено за даден човек на масата.
Интересно ми е ако разобличат Бачорски и не спечели формата какво ще пишете, след като сега твърдите, че всичко е уредено да спечели точно той и че едва ли не го пазят 10 човека.
Има 2, 3 по-близки хора и нищо повече от това. И на тях не може да разчита според мен. В тази игра е от днес до утре.
Не всяко риалити в България е уредено или опорочено.

# 842
  • Другата България
Аз не прочетох горното да го твърди който и да е. В този му вид.
Още повече,  "че всичко било уредено". Не вярвам точно ти да не можеш да направиш разлика.
Коментираме, поне аз това имам предвид, "кръга на доверие". Вътре, извън Бонония - все тая.

Ей така тръгват легендите......Blush

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 06:36 от Merri_An

# 843
  • София
Само да уточня, че Жорето не е казвал, че е влязъл с уговорен отвън кръг.
Но и никой нищо да не каже и никой да не е знаел кой друг влиза, това са все известни хора, които се познават, ясно е, че им трябват точно два часа, за да са вече с коалиции и "кръгове на доверие". Няма как да е иначе с такива участници.
Не знам какво ще решат бтв за следващия сезон, но ше им е много ключово решение. Трябва супер добре да премерят ползите и минусите от това да вкарат пак куп известни хора.

# 844
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен факта,че Бачорски разиграва 5 шута там и са му вярни, са ми достатъчни да преценя,че той ще стигне на финал.А дали го печели,няма никакво значение.
Разговори преди снимки е имало и това е типична балканска черта. Да е уредено,да е говорено,да има шуробаджинащина и балкански тарикатлък как да изиграем другите.

Дори името му не се споменава в последните 2 еп ,а някои хора дори го имат за последна истанция. Освен Антон,който веднъж го спомена,не се сещам за друг (или не ни се показва).

# 845
Каквото и да си говорим, избирането на Бачорски за предател и съответно главен герой, наистина балканизира формата. За мен неговото участие е нет негативен.

Оставете чуденките дали има уговорки, но е отблъскващ образ за много зрители, то се вижда от коментарите не само в социални мрежи, но и в живия живот. Автоматичен пас за много хора. И моля, не ми показвайте колко последователя и лайкове имал в Инстаграм. 30 хиляди активни лайка (дето един Бог знае колко са ботове и engagement farms) са капка в океана на големите цели в рейтингите.

Само това, че може би не се гласува за него, защото участниците го смятат за прекалено очевиден избор за предател говори достатъчно. Дори и за "колегите" си вече е навлязъл във фаза, където те не могат да повярват, че в още едно предаване ще бъде поставен като големия персонаж и лице на формата.

Зрителите заслужаваха да видят по-стандартен вариант на формата и да преценят дали им харесва, а не автоматично да минаваме на предател тип балкански селски тарикат, изигран от един от най-досадните тв герои в последните пет години.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 07:32 от Oliboo

# 846
  • София
Абсолютно съм съгласна, на мен Бачорски като предател тотално ми разваля удоволствието от предаването. Дори не говоря за ходовете му, които са абсурдни, защото се правят не с цел да се играе играта, а да се пречи той. Но вече всеки път като му видя синхрон и ми се повдига, то е надувка, то е пуйчене, то е самочувствие и преиграване, направо не мога вече. Как можаха да изберат толкова противен човек да има 80% от синхроните не знам, редакторите ли нямат акъл, платил ли си е нещо наистина, просто не знам.

# 847
  • Другата България
Каквото и да си говорим, избирането на Бачорски за предател и съответно главен герой, наистина балканизира формата. За мен неговото участие е нет негативен.

Оставете чуденките дали има уговорки, но е отблъскващ образ за много зрители, то се вижда от коментарите не само в социални мрежи, но и в живия живот. Автоматичен пас за много хора. И моля, не ми показвайте колко последователя и лайкове имал в Инстаграм. 30 хиляди активни лайка (дето един Бог знае колко са ботове и engagement farms) са капка в океана на големите цели в рейтингите.

Само това, че може би не се гласува за него, защото участниците го смятат за прекалено очевиден избор за предател говори достатъчно. Дори и за "колегите" си вече е навлязъл във фаза, където те не могат да повярват, че в още едно предаване ще бъде поставен като големия персонаж и лице на формата.

Зрителите заслужаваха да видят по-стандартен вариант на формата и да преценят дали им харесва, а не автоматично да минаваме на предател тип балкански селски тарикат, изигран от един от най-досадните тв герои в последните пет години.
Напълно съгласна.
И това имам предвид.
Освен "слепотата" на праведните. Независимо от причините.

# 848
  • Разпиляна във въображението
Продължавам да мисля, че Бачорски ще е аут. Ще се усетят и ще го махнат. Искам и Владо да го гътнат, но предателите, защото разчитам на праведните за първия Simple Smile

# 849
Няма значение дали има външни уговорки. Ако вие сте в коалиция с Бачорски няма ли да искате да го запазите максимално дълго, защото и той ще ви запази в играта?
Стратегията на Венци е добра - ако останат той, Бачорски и още някой на финала ще е доста по-лено да отстрелят Бачорски, който е очевиден и има доста доводи срещу него, отколкото някой по-тих и прикрит.
Играта е още далеч от финала.
А Шоуто на Бачорски се получава защото наистина той се старае с всички сили да е центъра - това му е идеята на влизането. Затова и прави такива ходове нонстоп срещу Предателите, но както казах, това генерално не е печеливша стратегия в тази игра.
Ако на финала не го махнат то значи праведните са много много заблудени

# 850
Ами кел файда да ги пазят в изолация от/ до хотела до/от Бонония и пред стаите и да са със слушалки и маски, като повечето се познават и са дори представени от една и съща агенция...този драматизъм ми идва излишен и лицемерен...Това, което ми направи впечатление от подкаста с Боби е, че според него доста от участниците са гледали други сезони и са се подготвяли, явно може би са ги посъветвали...Глория например, ми се струва, че анализира на база на видяно в други формати...Верните пък на Бъч сякаш не им се разсъждава и чакат той каквото каже....поне това е моето възприятие на база на видяното досега.....

# 851
  • София
Аз пак ще пиша, въобще не са толкова заблудени всички според мен, нарочно не искат да го посочат, дали уговорки, дали ги е страх от влиянието му навън, но има нещо.

# 852
  • Другата България
Не надценяваш ли Венци с тази стратегия?
Съмнявам се това да му е целта.

Това към Ауткаста, че съм в движение.

# 853
  • София
Не конкретизирам хора, но например си мисля, че една Мая не може въобще да няма съмнения към Бачорски.

# 854
Аз пак ще пиша, въобще не са толкова заблудени всички според мен, нарочно не искат да го посочат, дали уговорки, дали ги е страх от влиянието му навън, но има нещо.
Страх и влияние навън? Ама това е игра, какво ще стане ако го нарочат и изгонят, ще им отмъщава по сторита ли?

Общи условия

Активация на акаунт