🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 34 572
  • 869
  •   15
Отговори
# 855
Аз съм убедена ,че някои хора подозират Бачорски, но си мълчат, защото виждат колко е агресивен и изчакват да му гледат сеира, а и не искат да бъдат убити веднага. Отделно вярвам, че има договорки и нещата стават мазало с главен герой Бачорски. Няма как всички да са глупави, слепи, заблудени и да не виждат, как се залага по ъглите.
Ако бяхте вътре щяхте ли да играете с Бачорски и бихте ли влезли в уговорки с него, особено ако знаете, че може да имате някакви облаги от това сближване?

# 856
Бачорски е пасивно агресивен и единственото нещо, което прави е да си поклати главата и оближе устните, не бих влязъл в уговорка с него, дори да има облаги, не защото ми е антипатичен герой, а поради факта, че желая да играя играта както аз си искам и да не се съобразявам с никого.

# 857
  • София
Аз пак ще пиша, въобще не са толкова заблудени всички според мен, нарочно не искат да го посочат, дали уговорки, дали ги е страх от влиянието му навън, но има нещо.
Страх и влияние навън? Ама това е игра, какво ще стане ако го нарочат и изгонят, ще им отмъщава по сторита ли?

По-скоро си мисля, че би могъл да попречи на нечий бизнес. Simple Smile

# 858
Ще е много жалко за предаването, ако участниците се страхуват от това, че Бачорски ще търси реванш по някакъв начин след предаването, ако гласуват срещу него. За съжаление, такъв тип поведение е толерирано не само от страх, но и надеждата, че в друга ситуация ти може да се окажеш в свитата на силния, ако не и самия силен. Но храня силна надежда, че ще го изгонят. И искам да е с гръм и трясък, с фанфари или може би с балканска чалга като по за него.
Иначе епизода ми хареса, особено една бледо розова напитка от магазинчето на Владо. Надявам се участниците да  забележат факта, че Неве е единствената, която си позволи да спори с Бачорски, а той цял ден пуска името ѝ из групичките.

# 859
Според мен преувеличавате. Аз единствено към монтажа имам претенции - бих предпочела по-малко екранно време за Бачорски, за сметка на останалите участници, защото, както съм писала и преди, много немотивирани остават убийствата, например, както и други събития, които се случват. Причинно-следствената връзка не е достатъчно ясна.

Бачорски не ме дразни, не съм го гледала никъде и оттук разбрах кой е той. За мен е непознат. И макар да играе играта грубо и агресивно, за мен си остава най-добрият играч вътре. Поне засега.

Имате и прекомерни очаквания към участниците - в България няма наложено стратегическо предаване, няма никакви традиции, за да се "отгледат" стратегически участници. Като се добави и специфичният манталитет: предател в предаването = на лош човек в реалността и това е резултатът.

На мен ми е много интересно, забавно ми е и не влагам толкова емоции. Така или иначе, не вярвам да просъществува дълго, за съжаление.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 11:14 от slastna

# 860
  • София
Аз лично изказвам предположения - на мен така ми изглеждат нещата.

# 861
Няма значение дали има външни уговорки. Ако вие сте в коалиция с Бачорски няма ли да искате да го запазите максимално дълго, защото и той ще ви запази в играта?
Стратегията на Венци е добра - ако останат той, Бачорски и още някой на финала ще е доста по-лено да отстрелят Бачорски, който е очевиден и има доста доводи срещу него, отколкото някой по-тих и прикрит.
Играта е още далеч от финала.
А Шоуто на Бачорски се получава защото наистина той се старае с всички сили да е центъра - това му е идеята на влизането. Затова и прави такива ходове нонстоп срещу Предателите, но както казах, това генерално не е печеливша стратегия в тази игра.
Ако на финала не го махнат то значи праведните са много много заблудени

Как да няма значение дали има външни уговорки. Идеята на тези реалитита е уж да гледаме хора извадени от зоната си на комфорт и колко са мислещи и адаптивни , а не да гледаме  театър с предварителен сюжет
И да - Мирела може да изглежда най - неориентираната, но пък точно това ми показва че тя е без предварителни уговорки .. Иначе голямо фукане кой какъв стратег е след като предварително са се разбрали

# 862
Според това, което казва sarcast тези, които влизат последни са били обсъждани за отстрел. Това се знаело. Гъмов влезе последен защо никой не го отбеляза?

# 863
  • Другата България
Blush
"Слепота".
Явно заразна, колкото и да не ми се вярва.

# 864
Според това, което казва sarcast тези, които влизат последни са били обсъждани за отстрел. Това се знаело. Гъмов влезе последен защо никой не го отбеляза?
Защото не е вярно. Може и предател да влезе последен.

# 865
Според мен преувеличавате. Аз единствено към монтажа имам претенции - бих предпочела по-малко екранно време за Бачорски, за сметка на останалите участници, защото, както съм писала и преди, много немотивирани остават убийствата, например, както и други събития, които се случват. Причинно-следствената връзка не е достатъчно ясна.

Бачорски не ме дразни, не съм го гледала никъде и оттук разбрах кой е той. За мен е непознат. И макар да играе играта грубо и агресивно, за мен си остава най-добрият играч вътре. Поне засега.

Имате и прекомерни очаквания към участниците - в България няма наложено стратегическо предаване, няма никакви традиции, за да се "отгледат" стратегически участници. Като се добави и специфичният манталитет: предател в предаването = на лош човек в реалността и това е резултатът.

На мен ми е много интересно, забавно ми е и не влагам толкова емоции. Така или иначе, не вярвам да просъществува дълго, за съжаление.

Съгласна съм с теб. На мен също ми харесва предаването и си го гледам с интерес. За поне 50% от критиките в темата не виждам основание.

И отделно - слабостта към конспиративните теории е също част от балканския манталитет.

# 866

Вярвам на sarcast, освен това досега е точно така. Друг е въпросът колко от хората вътре, а и отвън го знаят.

# 867
  • София
То от хеликоптер се вижда, че не смеят гък да му кажат, пък който иска да се самозаблуждава, че всичко е честно и почтено. Simple Smile

# 868

Вярвам на sarcast, освен това досега е точно така. Друг е въпросът колко от хората вътре, а и отвън го знаят.
Той откога е някакъв безпогрешен експерт по темата? И един сезон да изгледа човек ще види, че няма правило кой да влиза последен. Правят го за съспенс, засега са сметнали, че за зрителят най-интересно ще е да не знаят кой е убит, в друг момент ще гледат да изненадат хората там и така.
Няма такова правило и затова не го обсъждат.

# 869

Общи условия

Активация на акаунт