⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 40 096
  • 1 185
  •   1
Отговори
# 1 110
Какъв затвор? Те дано я махнат от системата и да не работи повече с деца.

# 1 111
Хубаво чуйте Тодоров, един от водещите криминални прихолози у нас, човек виждал много жестокости. За да се впечатли от този случай и да сезира журналисти, защото случаят е бил пред прекратяване..
Давайте пак пишете за липсващото продължително кървене ....

# 1 112
Подкаста е много интересен.
Благодаря  Alessina, още съм в началото но Тодоров отговаря доста любопитни неща за мен лично, на
въпроса, как си обяснява, че госпожата не е в затвора.
Ооо коментара му, че са искали от разследващия полицай да говорят с Герова, за да могат по бързо да разберат къде е истината, защото с малко дете доста по трудно се работи, за да не го травмират още, но това така й не се е случило...
Хммм защо ли..
Един подкаст с Тодор Тодоров и психоложката от разследването. Дава още малко светлина по въпроса.
https://youtu.be/WqlYUkmKk4Q?si=N8JA705uk2FawaWn
Ще го цитирам отново,трудно ми е да повярвам ,че много коментари и грозни ,и гнусни...а се оказва ,че все още има хора ,които дори не са се информирали....поне с наличната фактология..
Моля,качете отново и репортажите на Тина Ивайлова,двете части ..
Дано потръгне...

# 1 113
  • Bayern
Моля,качете отново и репортажите на Тина Ивайлова,двете части ..
Дано потръгне...
И двата репортажа са в първия пост на темата

# 1 114
Има ги в заглавния пост. Още като се отвори темата е редно да се започне четенето от първият пост под ред 🙂

# 1 115
  • Някъде там
Неда,няма смисъл да се опитваш да  промениш мнението на никого тук. Просто подминавай и не се впечатлявай.
Видяхме, че имаше и хора които не искаха да гледат и слушат и си го казаха, но спореха, че не е така както тези които са гледали и слушали, казваха.

От втората градина е уволнена госпожата, но от първата не разбрах напуснала ли е или и от там е уволнена ?

# 1 116
Вярвам ,че след като го припомнихте,всички пишещи тук,ще ги прегледат...
Благодаря!
Не,няма,а и не искам да променям никой и нищо...не е в моите възможности.
Но уважение,дължим един на друг,и на семейството,и на всички положили усилия да направят,или променят нещо ...
Нищо повече..

# 1 117
  • София
Какво общо има уважението с различното мнение? Защото за втори път чета за уважението.

# 1 118
Когато не си направил нужното,да се информираш,по темата,но си имал смелостта,да бълваш грозни квалификации ..
За мен това е липса на уважение,дори към теб самия ....
Но,това е мое мнение...

# 1 119
  • София
Не знам кого визираш под "не си направил нужното да се информираш по темата". Мисля, че от пишещите в темата няма такъв, който да не е изгледал и двете части, прикачени в първи пост. Съвсем сериозно не се сещам за кого говориш, би ли пояснила?

# 1 120
Кой бълва грозни квалификации неда? Аз лично тук задавам редовно въпроси, без отговори уви. Но отсреща ме нападате. Една квалификация срещу потребител не съм написала. Ако има случайно ми я цитирай.
И за да съм пак по темата, майката казва че при къпане детето си е показало зараснала коричка. Съдебномедицинската експертиза е от 6ти март
Нали въпросната учителка вече не е била на работа? Така пишехте по напред в темата.
За пореден път ще кажа, че репортерката хич не си е свършила добре работата. Или има хронологично разминаване, или е зле монтирано. Но при разминаване ще падне в съда.

# 1 121
На въпросите, които се задават тук, никой няма да влезе да отговаря на тях. Журналистката е направила, каквото е могла - раздухала е случая, за да се чуе, но и за да си вдигне гледаемостта. Много от видяното и чутото прекрачва границите на хуманното отношение към интервюиран, а в стремежа си да покажат какво се е случило, майката задава насочващи въпроси. В тоя смисъл интервюто може да бъде дори вредно.

# 1 122
Вярвам ,че след като го припомнихте,всички пишещи тук,ще ги прегледат...
Благодаря!
Не,няма,а и не искам да променям никой и нищо...не е в моите възможности.
Но уважение,дължим един на друг,и на семейството,и на всички положили усилия да направят,или променят нещо ...
Нищо повече..

Във видеата няма достатъчно доказателства и факти.
Самото дете във втората част казва: „Лоша постъпка е, АКО ме бие.“
Така че, спрете да нападате и да се дразните на хората, които мислят различно от вас.
Това, че някой има различно мнение, не означава, че напада семейството, че не го уважава или че не е гледал клиповете или ,че защитава учителката .
Само защото не е написал това, което вие искате да прочетете.
Повтарям — сблъсквала съм се с такъв случай. Тук не става въпрос за домашно насилие , че детето да не споделя месеци наред!   Това е ключовото, което прави случая толкова шокиращ: когато едно дете е обичано, защитено и има доверие в родителите си, то почти винаги споделя какво го тревожи. Децата на 4 години обикновено не могат да скриват болка или страх — веднага казват „удари ме“, „страх ме е“ или плачат.      и във двете видеа все още няма яснота до каква степен се е случило.
Така че е рано за нападки и обиди към хора, мислещи различно.
Казвам го съвсем добронамерено!

# 1 123
Пишете глупости. Несериозно е да смятате, че понеже при вашият случай събитията са се развили по един начин, то при всички останали ще е така. Типично е за децата, жертви на сексуално насилие, да си мълчат. В случая, според детето, всичко се е случвало в тоалетните, докато другите деца спят. Не са знаели какво се случва, за да кажат.

# 1 124
  • София
...
Журналистката е направила, каквото е могла...
Не съм съгласна с това твърдение. За мен е смущаващо, че тя задава въпроси само на едната страна и пропуска участниците от другата страна. Имам предвид първата гинеколожка, лекарите, издали първия документ и т. н. Ако те не могат да говорят заради разследването, то същото би трябвало да важи и за директорката, "лелята" и останалите.

Общи условия

Активация на акаунт