Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 15 767
  • 265
  •   14
Отговори
# 255
Матилде и Летисия имат няколко месеца разлика във възрастта, а колко са различни двете визуално.

# 256
Уау, шапката на Мери каква е 😯 Ако изобщо може да се нарече шапка 😉 Харесва ми.

Загледах им обувките. Вчера на Меган, днес на Виктория. Това ли е последният писък на модата, обувки остри отпред като топлийки? Много са неудобни, направо смазват пръстите на краката. Напълно я разбирам Меган, че е обула два номера по-големи 🤣 Интересно на Виктория как са? Макар европейките от суетност да предпочитаме да страдаме и си деформираме краката.

# 257
Принцеса Катрин най-вероятно няма да пътува за наградите Ъртшот, за да бъде у дома с децата т.к. е в през училищно време.

В оригинал:
#NEWS 🚨 The Princess of Wales may not attend the 2025 Earthshot Prize event in Rio de Janeiro.
"This is believed to be because The Princess of Wales will instead stay at the family’s Windsor home with their children Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis. As the event is during the school term, it is believed the couple like to make sure at least one of them is at home with the children to make sure they can do the school drop offs and pick ups, as well as general parenting duties.

Prince William will be flying solo to Brazil next month for the 2025 Earthshot Prize. The Prince of Wales, who founded the Earthshot Prize in 2020, will no doubt be excited for the ceremony on November 5."

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:31 от ver4eto_sv

# 258
От последните страници само Матилде в червено ми харесва. Мери в бордо тоалета става, като за дневен ангажимент. Полата е хубава, но десена на блузата не. Мери с дантелената пола е такъв миш маш от цветове и материи, ужасно съчетание. А прическата и шапката прекалено подчертават ширината на лицето й.
Летисия също не се е справила със стила, много бабешка рокля, грозен десен, прекалено лъскав плат. Добре е да разнообрази малко прическите.

# 259
  • София
Това лилаво много добре се съчава със тъмносиньото и екрюто. А тази пола е толкова красива. Даже сега в това съчетание ми харесва още повече.

Джентълмен Grinning

Е добре, че кажа и показа, бях сигурна, че е черно сакото на Мери. Още по-добре. И това лилаво на аксесоарите е много кралско. Перфектен тоалет за откриването на Парламента.

Фелипе е велик! 😍
Толкова галантност и елегантност никой друг  от кралските мъже не притежава. Една аристократичност от отдавна отминали времена има у него.

# 260

Уилям на корицата на пийпъл, хубава снимка са избрали

# 261
„Негово Кралско Височество престолонаследникът Ал Хюсеин бин Абдула II ще започне официално посещение във Франция в сряда, последвано от работно посещение в Обединеното кралство.

Престолонаследникът ще се срещне с френския президент Еманюел Макрон в Париж и ще проведе срещи в Лондон с принц Уилям, принца на Уелс и министър-председателя на Обединеното кралство сър Киър Стармър.

Нейно Кралско Височество принцеса Раджуа Ал Хюсеин ще придружи Негово Кралско Височество по време на посещенията.“

# 262
  • Някъде там
Много, много хубава Мери и днес и вчера. Но пък вече толкова есенно.
Ето ти нещо не толкова есенно.

Единствено шапката не ми харесва.
Максима открива двадесетото издание на Beursvloer Tilburg на стадион „Koning Willem I“ в Тилбург. Тя ще получи обиколка и ще разговаря с представители на участващите компании и обществени организации.

По време на Beursvloer Tilburg (борса в Тилбург) молбите за помощ от социални организации се съпоставят с оферти от бизнес средите: компаниите предоставят работна ръка, материали и знания в замяна на социална отплата.
Всяка година около 200 компании и обществени организации от Централен Брабант се срещат, за да обменят безплатно продукти и услуги.

Абдула този път не се пери толкова.
Нали Карл-Густаф и Силвия са почти колкото него.

# 263
  • София
На мен пък шапката ми е ОК, роклята не ми харесва особено. Да, свеж цвят, но...абе не е моето.
Но Максима с прибрана коса е винаги приятна гледка.

Е как, я виж как се изпънал при поздрава с Карл-Густаф 😂

# 264

много са хубави, искам Принца пак с униформа..

# 265
Хубава е на тази снимка. Интересно ми е на какъв стил ще заложи по време на посещението, при положение,  че свеки я няма.
Надявам се, в чест на домакините да заложи на френски шик, както Катрин.

Общи условия

Активация на акаунт