Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 70 614
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 930
Принцеса Ан придружена от вицеадмирал сър Тим Лорънс, ще посети Австралия и Сингапур от 8 до 13 ноември, съобщава Бъкингамският дворец. Тя ще отбележи възпоменание в мемориала Анзак, стогодишнината на Кралския австралийски корпус по сигнализация и 60 години отношения със Сингапур.
Принцесата, която е главнокомандващ на корпуса по сигнализация, ще предприеме серия от военни ангажименти в Сидни, Мелбърн и Бризбейн между 8 и 11 ноември, за да отбележи стогодишнината.
По време на двудневното посещение Нейно Кралско Височество ще има аудиенции с президента и министър-председателя на Сингапур и ще посети военния мемориал Кранджи. В последния ден от обиколката принцеса ще посети учебния център на Airbus Asia и кампуса Селетар на Rolls-Royce.

# 931
  • Някъде там
Фредерик и Мери връчват наградите си тази вечер.
Тоалета много ми харесва като съчетание, само полата да не беше в този ужасен цвят.

Филип и Матилде са на посещение на папата.

Матилде е участвала и във форума
 „Daring Peace“ в Рим .
По инициатива на
Sant'Egidio Community, тази международна среща обединява хора от религията, културата, обществото и политиката, за да изследва нови пътища към по-голямо разбирателство, солидарност и мир.

Алберт и Шарлийн посрещат в двореца новия посланик на Сащ.

Гийом и Стефани в Германия.

# 932
Много кофти комбинация от Мери, излишно я разширява, а и цветово не ми харесва.
И през деня също не ми допадна.

# 933
Модерна солей пола в модерната кафява гама. На мен ми харесва.  И в дневния тоалет ми харесва Мери.
Всички са много добре днес, но най-сладка е Шарлийн. Много хубаво костюмче и много добре ѝ стои. Това май е нейният модел.

# 934
Полата можеше да седи добре, ако не беше с този черен топ, който изглежда много ретро и е над полата и я прави да изглежда по-широка. Но и самите плисета не ми харесват как седят, на нея повече ѝ отиват клош полите.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 20:53 от Chonsi

# 935
  • София
От днешните снимки само Матилде при Папата става. Мери и Шарлийн не ми допадат, а Стефани се е докарала на добричко и  миличко лелче. Мисля, че ужасното шалче има най-голяма заслуга за това.

# 936
  • Някъде там
Модерна солей пола в модерната кафява гама. На мен ми харесва.  И в дневния тоалет ми харесва Мери.
Всички са много добре днес, но най-сладка е Шарлийн. Много хубаво костюмче и много добре ѝ стои. Това май е нейният модел.
Да много е хубава полата, тя има много красиви солей поли, но просто цвета на тази не е моето и нямам търпение да мине годината да спре да се появява толкова често навсякъде тази гама.

Ето тези са ми много любими
Скрит текст:

Виж в първата част на филма за наградите, когато посещават  финалистите е с много готина дънкова рокля.Много е хубаво филмчето и чакам да го пуснат целия на канала им.

И на мен ми хареса  Шарлийн макар да не харесвам много двойни копчета но цвета е хубав и й отива.

Амалия и родителите ѝ присъстват на националното честване на 750-годишнината на Амстердам на площад „Музеумплейн“. Днес се отбелязва 750-годишнината на Амстердам. Столицата отбелязва юбилейната си година с музикален трибют към града, изпълнен от известни холандски артисти. Като церемониален завършек на честването, Вилем-Александър символично ще освети град Амстердам след представленията.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 00:34 от Moderator3

# 937
Най ми хареса съпругата на американския посланик в Монако. Стефани има спешна нужда от стилист. Трудна за обличане, очевидно не се справя сама с изискванията на ранга си.

# 938
  • Майничка
Тези сплескани шапки, с които се появява напоследък, не й правят услуга.

# 939
  • Някъде там

# 940
Този път ще похваля Максима и Амалия - много са красиви, ефектни, изглеждат интересни, бляскави без да са кичозни.
Мери е твърде обикновена в дневния тоалет, което не е лошо, просто не е нищо за отбелязване. Но вечерния ... чак се чудя как е могла да се облече точно тя така. Не е до цвета на полата - даже допускам, че на живо тя сигурно има някакъв блясък - но нито дължина, нито материя са добри-твърде много я разширяват, а топа е наистина ретро, както по-горе се писа.

# 941
  • Някъде там
Много завиждам на Шарлийн за вчерашното събитие на което е присъствала.
Представяне на новото кучешко звено на монегаската полиция.
Шарлийн е патрон на монегаското дружество за защита на животните (SPA)

https://www.instagram.com/reel/DQUt6dViFLQ/

# 942
  • София
Роклята на Амалия е на баба ѝ, носена и от Максима. От снимките на трите Амалия най-много ми харесва как я носи, макар че роклята не е много по моя вкус.
На Максима ми харесва гащеризона и много харесвам това колие. Изглеждат чудесно и двете, хубави прически.

Няма ли по-добри снимки?
Скрит текст:

От Мери - харесах дневния тоалет, без сакото (дано скоро отмине овърсайза и безформените сака), всичко друго ми хареса много. От вечерния - красива пола, елегантна дължина (ако я има в друг цвят би било добре) и...ужасен цвят - нищо не го спасява. Блузата също не я харесвам, та само откъм бижута ми е ОК тази вечер.
Много ми харесва дънковата рокля от скрийншота.

# 943
Изумена съм как докарват 21-годишно момиче да изглежда на 35. Наистина не разбирам какво правят стилистите. Произволна девойка хваната от пътя на тази възраст изглежда по-свежо.

# 944
Изумена съм как докарват 21-годишно момиче да изглежда на 35. Наистина не разбирам какво правят стилистите. Произволна девойка хваната от пътя на тази възраст изглежда по-свежо.
На същото мнение съм! Не знам от прическата ли, от роклята ли идва, но не прилича на 20 годишна.
Затова и неодобрявам млади момичета да носят рокли, които бабите, майките са носили като 40 годишни. Сега им е времето да носят модерни дрехи, като станат на 40+ да вадят рокли от старите гардероби.
И баба ѝ и майка ѝ са били на много по-голяма възраст като са носили тази рокля.

Общи условия

Активация на акаунт