Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 12 329
  • 219
  •   23
Отговори
# 180
  • София
Интересно дали компрометираната модна къща ще извлече полза от присъствието на херцогинята с имидж, предизвикащ полемика?

Естествено, че ще извлече полза! Важното е да се говори. Добро или лошо, все е по-добре от нищо. И за Баленсиага ще има полза, и за Мегън. Даже ако Мегън се беше появила на ревю на Шанел, примерно, щеше да получи много по-малък отзвук и да направи по-малко впечатление. Перфектни са ѝ PR-ите на Мегън!

# 181
Много красива и нежна Мегън. Дрехите са страхотни - модерни и много шик. Надявам се да започне да се появява по-често по събития за да се наслаждавам на стила й. В момента, поне в последните години, на мен ми липсва истинска "модна икона" сред виповете по света.

# 182
Интересно дали компрометираната модна къща ще извлече полза от присъствието на херцогинята с имидж, предизвикащ полемика?

Естествено, че ще извлече полза! Важното е да се говори. Добро или лошо, все е по-добре от нищо. И за Баленсиага ще има полза, и за Мегън. Даже ако Мегън се беше появила на ревю на Шанел, примерно, щеше да получи много по-малък отзвук и да направи по-малко впечатление. Перфектни са ѝ PR-ите на Мегън!
Ще видим пазарния ефект.

# 183
Смешно се е получило, да 😃 Важното е, че и на двамата им е забавно 😉
И други целувки:

# 184
Разумна и силна статия в „Таймс“ от Кристина Ламб, която придружаваше херцогинята на Единбург в Демократична република Конго (ДРК) миналата седмица.

Херцогинята на Единбург:
„Жените, които се отзовават, за да разкажат историите си, са толкова смели, сега ние трябва да имаме същата смелост, за да се справим с първопричината за ужасите, които са преживели, по всички възможни начини – и да сложим край на този вид страдание.

Ужасно е да чуваме историите“, призна тя, „но всяка една заслужава да бъде разказана и просто ми се иска да не ни се налага да ги чуваме, но го правим.

Не е важно какво чувствам, а как всички можем да насърчим света да се изправи, да обърне внимание и да доведе до промяна. Ако мога да играя някаква малка роля в това, тогава това е привилегия и дълг.“

„Правя всичко възможно, като работя заедно с лекари от университета в Суонзи, за да създам програма, която не само ще помогне на д-р Муквеге и неговите колеги да усъвършенстват съществуващите техники, но и ще обучи повече хора как да ги използват и ще създаде централен център тук, в ДРК, който ще има по-широко въздействие в други страни.“

# 185
  • в сърцето на един мъж...

Чак зашеметяващо красива не е, прилична по-скоро Simple Smile Отделно толкова много копира държанието и походката на Анджелина Джоли, че чак ще се счупи да я докара.Но за сметка на белия чаршаф, черната рокля е хубава и стои много по-добре.

Софи има страхотни инициативи и си личи, че го прави със сърце и душа, а не за да отбие номера. Много е важно да се помага на такива жени. А колко много сила се иска да отидеш на операция на дете... Невероятна е!

# 186
Наистина много шик, стил и класа от Меган.
И на мен ми липсват "модните икони" в света на рояли, вип-ве и т.н. Ето, че Меган снощи е била точно такава.
Там е в подкрепа на новият директор на Баленсиага, на когото е носила и други модели. Преди това е работил за Валентино.

# 187
Според мен ММ е прибрала едни много сериозни пари за ревюто, нямам друго обяснение.

# 188
Много й подхожда на Меган всичко! И придружителят й – близък стар приятел от Сохо, и широкият тоалет, който скрива проблемната фигура, и имиджът на Баленсиага. 10 от 10!

# 189
Кое ѝ е проблемното толкова? Тя няма талия по принцип, но е толкова слаба, че компенсира. Няколко килограма повече ще ѝ стоят по-добре, но надали ще ме послуша😂

# 190
Едно тайно посещение от Уилям.
Принцът на Уелс, президент на BAFTA, посети студиата Bad Wolf в Кардиф, Уелс, на 10 септември 2025 г., за да разгледа снимачната площадка на „Доктор Кой“ и „Другата сестра Бенет“ и да се срещне с получателите на стипендията на принц Уилям.

Стефани днес изглежда най-добре от всички дни.

# 191
Да, днес е с много приятна рокля Стефани. И двамата с мъжа и имат меко и приятно излъчване. Не знам има ли изобщо и каква роля тяхната титла, но изглеждат като олицетворение на :добрия крал" и "добрата кралица:.

# 192
Винаги съм се чудила как се ходи с толкова големи обувки и как може да е “по-удобно” като ваденето на крака от обувката не е никак удобно, дори си е опасно.

# 193
  • Варна

Като излязла ми е от филма ДЮН. Това, което е облякла я прави да изглежда повече от двойна на ширина, отколкото е .

# 194
Винаги съм се чудила как се ходи с толкова големи обувки и как може да е “по-удобно” като ваденето на крака от обувката не е никак удобно, дори си е опасно.

Лепят си ги за крака.

Общи условия

Активация на акаунт