Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 11 698
  • 209
  •   17
Отговори
# 195
Жалко че роклята е черна и не се виждат детайлите.
Обувките никак не ми харесват в движение.

# 196
  • в сърцето на един мъж...
Винаги съм се чудила как се ходи с толкова големи обувки и как може да е “по-удобно” като ваденето на крака от обувката не е никак удобно, дори си е опасно.

Лепят си ги за крака.

И лепенето не помага, затова ходи като пате в кълчища Simple Smile

# 197
Носи размер обувки, които са й пратили от марката. Марките сключват сделки с инфлуенсъри да се появят облечени от до в тяхната нова колекция. Може да не са имали излишен наличен чифт нейния номер и затова да са пратили няколко номера по-голяма обувка. Меган е с тесен крак, тази обувка явно е за широки крака, затова и има толкова голям луфт.

# 198
Тя присъства ли на други ревюта или само на Баленсиага?

# 199
Тя присъства ли на други ревюта или само на Баленсиага?
Май само Баленсиага, все пак са ѝ платили. Съмнявам се днес да присъства на други. А и те на големите и известни модни къщи вече отминаха. Вече сигурно си пътува за САЩ.

# 200
Не са за широк крак, а са поне три номера по големи от нейния. Срам за марката.

# 201
  • София
Аз имам спомен, че нарочно носят по-голям номер обувки. Не е само Мегън, някоя друга известна дама беше го казала. Понеже са много високи и тесни, за да са по-поносими, носят по-голям номер. И си ги залепват за краката по някакъв начин.

# 202
Ангажимента на Меган беше да седи седнала, няма риск да ѝ се подуят краката и нямаше нужда от толкова големи обувки.

# 203
Изключително грозно нещо 2 номера по–големи обувки. Не само но Маркъл, на всяка. Та те стърчат 2 см от крака ѝ.

# 204
https://x.com/hrrysgreysuit/status/1974657211055141339?s=46

На клипчето се вижда как се върви с тях, определено не е лесно, вероятно са и тежки. Така си замятам със сила краката, когато съм с тежки или неудобни обувки. Може би са прекалено високи.

# 205
Едно е да обуеш 1 номер по-голяма обувка за по-голям комфорт в случай, че краката се подуват, но в случая е поне 3 номера по-голяма обувката. А това с дългото стоене на висок ток - тук ежедневно се качват снимки и видеа на кралски дами с високи токчета. Дамите имат ангажименти, които продължават с часове. Нито една не е била с тоооолкова огромни обувки. Няма клипчета, на които кралските дами едва-едва вървят с възголемите си обувки.

Също така модните ревюта са супер кратки, дори и на най-големите марки не продължават и час.  Меган за една вечер успява да отиде на модно ревю, да се прибере, преоблече и пак да излезе.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 22:29 от FreesiaR

# 206
Може да им дават по- големи и неудобни обувки,за да ги връщат по- лесно после на дизайнера,т.е дамите да не се привързват много към аксесоара. Коя е марката на обувките на Мегън,и те ли са Баленсиага?

# 207
Ох, изобщо не се справя с ходенето. Нито грация, нито финес, а и изглеждат ужасно. Доста други актриси съм виждала, също с по-големи обувки, но не са изглеждали така нелепо. Може би просто не умее да ходи добре на токчета. Но това й е най-малкият недостатък. Да отиде на ревю точно на баленсиага си е за кенсъл отвсякъде.

# 208
  • Down south

[/quote]
Препратка към нещо конкретно. Само съответната шапка я няма.
Наистина ужасно.

# 209
Една качулка с изрязани очи  и липсва.  С това широко бяло не е  за нощем.

Общи условия

Активация на акаунт