Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 70 645
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 900
Колко голяма е станала Миа, много прилича на Зара.

Испанските принцеси днес са една идея по-добре облечени ама не ми харесва това палто на Леонор дето е избрала. Иначе ми харесва цвета на гащеризона ѝ, но не се вижда в цял ръст как е.
София не знам кога ще оправи стойката си.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 19:39 от Chonsi

# 901
София явно се тревожи, че е по-висока и се опитва да се смали. Брадичката си е взела от рода на татко си, на него му отива, пък и с брада може да я прикрие. Нея я прави груба, едра външно. А изглежда нежна и ранима по характер. Ще дойде време и ще спре да й пука.
Днес е с много хубави дънки тя.

# 902
  • София
София е с готини дънки, които добре ѝ стоят. Леонор не е.
София има огромен късмет с брадичката на Фелипе, защото на Летисия оригиналната брадичка не е за препочитане.
Белгийската принцеса е много симпатична на тази снимка.

# 903
На мен ми харесва сетренцето на Леонор, просто не стои добре с този панталон/ долна част на гащеризон, с който го е комбинирала.
И София ми харесва как се е пременила този път.

Зара и Миа са разкошни. А ръкавиците на Зара (и палтото) са любов от пръв поглед.Heart Eyes

# 904
  • Някъде там
Йорданците пристигат на откриването на парламента. Всички ми харесват

# 905
Цитат
Давиз това българската снаха* ли е?

# 906
  • Някъде там
Цитат
Давиз това българската снаха* ли е?
Да,Мирием е, вдовицата на Кардам. Сега е съпруга на мъжа с нея. Принц Гази, първи братовчед на Абдула.

# 907
Благодаря за отговора,.. не разбрах как се омъжи за Гази без да си смени религията Rolling Eyes

# 908
  • Някъде там
Ева, това е позволено в йорданските закони. Мюсюлманин може да се ожени за християнка и тя да си запази религията, но обратното не може да се случи, според техните закони. Мюсюлманка не може да се омъжи за християнин. Той трябва да си смени религията.Както направи съпругът на Иман.
Ако мюсюлманина и християнката имат деца обаче, те задължително се възпитават в ислям.

Много ми харесва, че Раджва носи персонализирана чанта с името на Иман.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 06:59 от daviz

# 909
Не ми харесва цвета на колана и чантата на Рания, а тя самата ми се вижда прекалено много отслабнала. На Раджва тия ципове и джобове нещо не ми се връзват, полата също не ми харесва как седи поне на тези снимки.

# 910
  • София
Тези персонализирани вещи на мен са ми много смешни. И тук има една жена, които прави ръчно изработени дамски чанти, можеш да си сложиш името, инициалите и т.н.
Напомня ми за детската градина с избродираните инициали на дрехите. Simple Smile

# 911
Най-богатите и класни дами нямат чанти с имената си или титлите си. Това е присъщо за новобогаташите, които са се видяли с пари и искат да го изкрещят.

Същото е и с огромните лога и надписи на брандовете.

# 912
  • Glasgow
Хари, Меган и децата избират тикви за Хелоуин (от видео скрийншот)
Скрит текст:

# 913
Преди време, когато Уелс живееха в Кенсингтън,имаше снимка на Катрин с маскираните деца на лов за бонбони у съседката Екълстоун. За съжаление снимката е трудно откриваема по разбираеми причини,но беше адски мило.

# 914
Преди време, когато Уелс живееха в Кенсингтън,имаше снимка на Катрин с маскираните деца на лов за бонбони у съседката Екълстоун. За съжаление снимката е трудно откриваема по разбираеми причини,но беше адски мило.

Общи условия

Активация на акаунт