Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 1 139
  • 45
  •   5
Отговори
# 15
И при мен Експрес уан се бавиха. Буквално доставиха пратката в пункт последния възможен час на последния ден. Подозирам, че от Тему бързо ще се откажат от тях като им се наложи да плащат компенсации.
При мен пратките с тях пристигат доста бързо.

# 16
Аз съм много доволна от BOXNOW. Само веднъж не ми доставиха навреме, но се обадих по телефона и едно мило момиче се извини и на следващия ден доставиха пратката веднага.

# 17
Да се запиша и да благодаря за новата тема!

Дневни карти имам, кредит няма, действам с купоните и се озъртам за коледна украса. 😊

В предната тема се питаше за безжична прахосмукачка - моята вече над месец работи всеки божи ден, понякога и по 2 пъти. Имаме котка. Батерия остава, 100кв.м.
Имаме и прахосмукачка робот, но откакто взехме тази, роботът го пускам само в спалнята.

И аз взех зъбния душ на Xiaomi - заслужава си!

# 18
  • София
Кой издирваше LABUBU, гледам, че са заляли тему Simple Smile
https://share.temu.com/QwRPd5z4haB

# 19
четири пратки днес ми се замотаха с Експрес Уан и имам 40лв компенсация в профила 😀😀
При мен три, плюс една със срок до утре 😀.
Само с тях искам да ми изпращат вече 🙂.

На единия акаунт имам само оферти за 30% купони.
На другия ми дава карта за отстъпка всеки ден. Две карти успях само няколко пъти да комбинирам.

# 20
И при мен Експрес уан се бавиха. Буквално доставиха пратката в пункт последния възможен час на последния ден. Подозирам, че от Тему бързо ще се откажат от тях като им се наложи да плащат компенсации.

За почти всяка пратка с Експресуан ми дават компенсация, то даже нали по едно време бяха започнали да доставят с Еконт.

# 21
  • София
Кой издирваше LABUBU, гледам, че са заляли тему Simple Smile
https://share.temu.com/QwRPd5z4haB

Леле! Това е 87лв.

# 22
Моля препоръчайте ми здрава раница, която да се използва в градска среда. Да събирам нещата на детето в нея като ходим по площадките - играчки, шише, мокри кърпи и др.
Благодаря Ви.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 14:59 от bubastet

# 23

Не ги вини. Просто се запълват клетките. Можеш да им драснеш едно писмо с препоръка да увеличат броя на клетките за адреса на който винаги се препълва. Оценяват обратната връзка. Затварят боксове на адреси с малка посещаемост, за да имат шанс да разширяват боксовете на точки с голяма посещаемост.
[/quote]

А, не, не - не ги защитавайте. От 20 пренасочени пратки за последната година, точно 1 ( една ) беше заради запълнена кутия - вижда се ясно на сайта и в приложението кои кутии са пълни или недостъпни в момента на зареждането в друга кутия. В абсолютно всички други случаи слагат пратките на удобни за куриера, а не за клиента локации, защото поне при мен ги зареждат винаги след 20 часа, и куриерите бързат към вкъщи.
Така че - не, не е заради пълна заетост, а заради пълна некадърност и липса на елементарна организация при правене на графиците за доставки. А също и поради факта, че половината кутии се пазят за български доставчици, защото българските фирми могат да отидат да скачат на веждите на шефчетата в Бокснау, когато клиентите им вдигнат гюрултия до небесата, а от Тему и Шайн никой не го вълнува за удобството на крайния клиент. Но това е сделката - изгодни цени, ниско качество на крайно обслужване.

# 24
  • София
При мен два или три пъти подред се случи Бокснау да пренасочват към по-неудобна кутия, оплаках се на Тему и от известно време нямам проблем. Поне засега. Но и аз тогава виждах в приложението, че имат свободни кутии, просто явно на куриера не му се е разкарвало.

# 25
  • София
При мен два или три пъти подред се случи Бокснау да пренасочват към по-неудобна кутия, оплаках се на Тему и от известно време нямам проблем. Поне засега. Но и аз тогава виждах в приложението, че имат свободни кутии, просто явно на куриера не му се е разкарвало.

Тему, нямат нищо общо... куриера на момента решава, какво да направи. Чист късмет е, че точно тези пратки са ви дошли в правилната кутия.

# 26
  • София

Тему, нямат нищо общо... куриера на момента решава, какво да направи. Чист късмет е, че точно тези пратки са ви дошли в правилната кутия.
Това ми е ясно. Просто явно след оплакванията ми когато има свободни кутии куриерът вече не решава да остави пратката в по-далечна.

# 27
  • Асеновград
Последната година е редовна практика при Бокса да доставят където им е удобно. Преди месец три пратки пренасочих след като бяха заредени в неудобни кутии, и ми бавиха повече от 4 дена , връщайки ги в склад, и прочие. Имах усещането ,че го правят нарочно, за да не пренасочваме ,а да ходим където са ги заредили.  Една служителка твърдеше по телефона, че в приложението не можело да се види реално има ли места в кутиите.
В крайна сметка поръчвам, за да не обикалям по магазини в някаква степен, и ако ще си търся поръчаното в съседно населено място, ще си обиколя магазините, то става същото. Онлайн търговията е за да ми спести време, тичане и ако е възможно и пари.

# 28
  • София

Късмет не е със сигурност, явно си е до куриера, който разнся пратките.

# 29
  • София

Това ми е ясно. Просто явно след оплакванията ми когато има свободни кутии куриерът вече не решава да остави пратката в по-далечна.

Имам предвид, че според мен оплакванията ви изобщо не са стигнали до куриера.

При мен на всеки 5–6 пратки някоя отива в по-далечна кутия. Не е ясно дали това се случва, защото кутията се е запълнила, обектът, в който се намира, е бил затворен, или просто е прищявка на куриера.

Общи условия

Активация на акаунт