Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 604
  • 977
  •   1
Отговори
# 915
Това са моите последните купони от преди седмица, с яйцата. Ужасни са. Преди даваше твърдо по 30 процента. Ще пробвам скоро пак, да видим.

# 916
Не е честно да искат плащане на доставката, ако не го пише предварително. Не е коректно.

# 917
Изтрила съм мейла с поръчката и няма как да видя. В приложението статуса вече е ъпдейтнат и пише, че дължа 5 лева и нещо. Вчера нищо не пишеше. Сега видях, че пише shipping : free и после е начислена такса.

Поръчката ти е за 88.25 лв., платила си с кредит 84.18 и е останало за доплащане 4.07 + 1.50 такса.
Какъв начин за плащане си избрала?

ПП  най-добре е да питаш агент на Тему за таксата

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 19:45 от bgladybg

# 918
Нищо нечестно няма, част е платено с кредит, за останалата част е избран наложен платеж, за което има и такса 1,50, всичко си го пише, и се вижда прекрасно, не се възмущавайте толкова, а четете какво пише!

# 919
FreakOnALeash, съгласна съм. Повечето са 20/160. За мен добри са 10/10,01(35) и 70/220. Евентуално 100/450, но само, ако поръчваш нещо голямо, че до сега най-голямата отстъпка беше 90/270+

# 920
Аз пак с въпрос.
Позната иска да поръча за пръв път, но и дава купони с 50% отстъпка и сътоветно 15 продукта на високи цени за закупуване. Някой знае ли как може да извика други купони.

# 921
  • пустинята Гоби
По принцип плащам с карта, която е запаметена в приложението. Може би съм натиснала нещо и е станало наложен платеж, не съм плащала досега така и вероятно затова пратката пристига с Еконт. Благодаря за жокера!

# 922
Аз пак с въпрос.
Позната иска да поръча за пръв път, но и дава купони с 50% отстъпка и сътоветно 15 продукта на високи цени за закупуване. Някой знае ли как може да извика други купони.
Ако ще е първа поръчка ,да си изтегли приложението от някоя от рекламите.Тогава дава подаръци и по добри оферти.Сега намерих тази https://www.facebook.com/share/r/17mKubuevo/

# 923
Аз скоро пуснах поръчка, за да ми даде купони за отстъпка, но не ми харесаха и отмених поръчката

# 924
  • на морето
Редовно връщам някои неща, но за първи път след като направих заявката не получих по вайбър съобщение с кода. Имам го в профила в Тему, но дали ще се отвори кутията?

# 925
Ще се отвори. Но мен пък не ми даде опция възстановяване на средствата като кредит в Тему, а само по карта.

# 926
  • пустинята Гоби
А на мен последния път ми възстанови част от сумата в приложението, другата част по сметка Rolling Eyes . Става въпрос за 25 лева, не за голяма сума.

# 927
Аз връщах от две поръчки. От последната за около 65 лева и от по-стара - за около 14 лева. Обедини ги, но парите само по карта ще ми ги върне.

# 928
Всъщност, много добър пример за опцията плащане с наложен платеж. Преди няколко страници се питаше за нея.
Значи, да разбираме, че ако изберем опция НП, доставката ще е с Еконт.

Много добро интервюто с търг. мениджър на БоксНау. Честно си е отговорил на всички въпроси. Simple Smile Имам честта да си партнирам с тях и Спиди и мога да кажа, че това, което ги отличава е бързината (затова за 3 години се разрастнаха така), докато Спиди са една идея по-надеждни като партньори (с безупречни договори).

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 08:22 от amy_nka

# 929
  • Варна
"Изтрила съм мейла с поръчката и няма как да видя. В приложението статуса вече е ъпдейтнат и пише, че дължа 5 лева и нещо. Вчера нищо не пишеше. Сега видях, че пише shipping : free и после е начислена такса."

Имах нещо подобно, но май е цената, която Тему плаща за доставката. Щом пише безплатна, няма нищо да плащаш.

Общи условия

Активация на акаунт