Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 594
  • 977
  •   1
Отговори
# 930
Тя не плаща за доставката. Тя си плаща за поръчката каквото дължи.

# 931
  • Варна
amy_nka, благодаря. FloridaM писател, а не читател Flushed

# 932
  • пустинята Гоби
Разбра се, че съм поръчала с наложен платеж без да разбера и от там тези 5 лева и нещо си. Другият път няма да съм толкова забляна.

# 933
Заявих един масажор за връщане ,но не си го искаха обратно,а директно ми върнаха парите.

# 934
Не мисля, че като се избере наложен платеж, е сигурно, че пратката ще е с Еконт. Може би за момента само с тях са договорили тази услуга, защото нали все пак този наложен трябва да се изплати на Тему. Много по-лесно, ако клиента си е платил директно на тях всичко. Иначе и с БоксНау може да се плаща, но само с карта.

# 935
Знаете ли дали може да се получи фактура за поръчка?

# 936
# 937
Хора, помагайте, вчера пуснах поръчка с купон 220/73. Поръчах, масажор за врата, робот за прозорци и още 2-3 неща. Преди малко получавам съобщения от тему, че анулират само робота за прозорци, защото били засекли необичайна дейност от моят акаунт и за моя сигурност го правили. Н е стига, че зарибяват хората с техните игри, промоции, купони и какво ли не, ами накрая самосиндикално си решават, при условия, че всичко е платено.

# 938
  • На изток от Ада
Не знам как да почнем Даниела!  Пиши на бота.

# 939
Не знам как да почнем Даниела!  Пиши на бота.

Писах, същото ми написа и той и това е. Провалиха ми хубавата покупка.

# 940
  • София
Аз отдавна не поръчвам нищо, което е от локален склад, само тези артикули анулират.
Канселирайте си поръчката, намерете си робота да не е локален и ще ви изпратят всичко.

Похвалвам мнооооого този анцуг, разкошен е!
Аз съм размер L-XL, взех си XXL.
https://share.temu.com/jNuDrd1kgfB

# 941
Много неприятно, наистина. И какво значи необичайна активност? Това си го използват като оправдание за сто неща вече. Видя ли дали роботът се продава още. Ако са ти възстановили купона за него, купи си го пак.
Писали сме заедно с nat_tab. Май повечето роботи са си точно от местни складове. Като се сетя каква драма беше с моя, лошо ми става. Но пък, прахосмукачките, пак от местен склад, си дойдоха нормално.

# 942
  • Асеновград
Когато поръчвах моя, нямаше от местен склад. Да чакахме повече да пристигнат, но проблем нямаше.
Вчера се бях засилила да поръчам SUF борд , и се оказа, че е местен склад, и няма с какво пак от местен да допълня за да ползвам оптимален купон. И се отказах. То не стига,че купоните вече не са кой знае какви, ами е трябва да е или само от местен или от Азия , та комбинацията става съвсем неизгодна.

# 943
  • На изток от Ада
Те от местен склад са скъпи.  Не могат да се ползват карти за отстъпка и връщане на кредит.  Поне при мен

# 944
Къде в обявата пише, че е от локален склад?
https://share.temu.com/9cuvDDjZ2IB

Общи условия

Активация на акаунт