Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 7 533
  • 192
  •   2
Отговори
# 135
  • София
Някой купувал ли меко одеало и е доволен от него? Можехли да споделите?

# 136
Търся препоръка за тези стойки/ етажерки, които се слагат над микровълнова. От скоро имам микровълнова и не съм ползвала, а има различни модели. Кои са удобни, кои са излишно претрупани? Ако има разни кукички и местенца за дъска има друго ползвате ли ги реално или само се пречкат?

# 137
Вчера ми даде следната оферта - избирам 6 подаръка за 0лв и поръчвам за 70лв.
Как мога да я върна?

Някой поръчвал ли е скоро маша сешоар, като Дайсън? Да сподели впечатления?

Благодаря!

# 138
  • Ст Загора
Ranella виж в съобщения

# 139
  • Варна
Здравейте. Мога ли да анулирам само един артикул от поръчка? При опит за анулиране ми предлага да анулирам цялата поръчка.

# 140
Seveva, нещата от поръчката снощи ги споделих, но се оказа, че линковете до един водят към неналични продукти. Сега пак пробвам.
бебешка розова жилетка с кученце
кремаво бяла жилетка
връхна ватирана дрешкадвулицево памучно елече

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 14:04 от Morphea

# 141
  • София
Здравейте. Мога ли да анулирам само един артикул от поръчка? При опит за анулиране ми предлага да анулирам цялата поръчка.
Като натиснеш бутона, ще видиш, че има опция да чекнеш само артикула, който искаш да върнеш.

# 142
Знае ли някой как се почиства тази прахосмукачка?

# 143
Трябва да спра да ровя в Тему, поръчвам си всякакви глупости. Вкъщи ходя с тениска и панталонки, но си поръчах плюшени пижами. Rolling Eyes

# 144
  • Варна
Alys, много благодаря.  Hearts
Без да искам натиснах "Плащане с едно кликване" на нещо, което само разглеждах и хич нямам нужда от него. Спести ми да го връщам след като получа пратката.

# 145
  • Пловдив
От кога Сеймдей доставят за Тему. Имам две поръчки в два поредни дни и са обединени и изпратени с тях. Още при изпращането получих съобщение на вайбър да пренасоча в удобна кутия. Някой получавал ли е вече с тях?

# 146
  • софия
Отдавна. От самото начало. Писали сме, вкл. преди няколко поста в тази тема.

# 147
Търся препоръка за мъжко зимно яке.

Днес връщам това: https://share.temu.com/IayZ0T0unrB

На външен вид са го докарали, тийнеджъра го хареса, стои му добре, но не топли. През ръкавите направо духа. Поръчах го, защото по описание е зимно, с много високи отзиви е и с приятни цветове и кройка. Обаче се оказа, че с него е студено дори на 10 градуса.

# 148
Здравейте, направих две поръчки на 18.09. и трябваше да пристигнат до 3.10. Днес вече получих по 10лв за забавянето, но това, което ме притеснява е, дали изобщо ще пристигнат. Информацията, която имам е от 27.09. , когато пише, че е освободена от митницата и има тракинг номер от express one. Като потърся в техния сайт поръчката си ми изписва, че има получени данни от 22.09. и е със статус "пратка в очакване". Звънях в петък и казаха, че и те нищо не знаят. Според вас дали вече е в express one и те носят отговорност за пратката и какво ще ме посъветвате да направя? Едната пратка е за 150лв и ми беше важна като цяло...

# 149
Здравейте, направих две поръчки на 18.09. и трябваше да пристигнат до 3.10. Днес вече получих по 10лв за забавянето, но това, което ме притеснява е, дали изобщо ще пристигнат. Информацията, която имам е от 27.09. , когато пише, че е освободена от митницата и има тракинг номер от express one. Като потърся в техния сайт поръчката си ми изписва, че има получени данни от 22.09. и е със статус "пратка в очакване". Звънях в петък и казаха, че и те нищо не знаят. Според вас дали вече е в express one и те носят отговорност за пратката и какво ще ме посъветвате да направя? Едната пратка е за 150лв и ми беше важна като цяло...
Моята пратка с последен срок 3ти също още не е пристигнала.Куриерът е същият.Дано не са ни ги затрили някъде.

Общи условия

Активация на акаунт