Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 15 916
  • 386
  •   2
Отговори
# 240
  • на морето
Ако пазаруваш от Тему без оферти и купони, то…. Значи изкарваш добре и не си цениш парите 😀 Цените (за мен) са много завишени и ако нямам оферти, то просто ще спра да купувам от там.
.    Аз вече съм доста време без оферти , но не смятам че цените са завишени особено за тези неща които поръчвам. Сега  съм поръчала и елха 180 см 800 клона за 45 лв и то без оферти надявам се да е хубава ако не ще я върна и това е огромен плюс на Тему пред българските продавачи.  Безплатната доставка и това че ако нещо не ти допадне го връщаш без излишни обяснения и да трябва да плащаш за връщане и да си хабиш времето и нервите...
Може ли линк за елхата? Ако някой е поръчвал и е доволен, моля да сподели!

# 241
Ако пазаруваш от Тему без оферти и купони, то…. Значи изкарваш добре и не си цениш парите 😀 Цените (за мен) са много завишени и ако нямам оферти, то просто ще спра да купувам от там.
.    Аз вече съм доста време без оферти , но не смятам че цените са завишени особено за тези неща които поръчвам. Сега  съм поръчала и елха 180 см 800 клона за 45 лв и то без оферти надявам се да е хубава ако не ще я върна и това е огромен плюс на Тему пред българските продавачи.  Безплатната доставка и това че ако нещо не ти допадне го връщаш без излишни обяснения и да трябва да плащаш за връщане и да си хабиш времето и нервите...
Може ли линк за елхата? Ако някой е поръчвал и е доволен, моля да сподели!
В момента е разпродадена видях за подобни и дали имат отзиви ,но все още нямат за това ако искате изчакайте аз ще кажа дали си заслужава . Всички са с предварителна поръчка и едва ли ще е чак такава аз съм далеч от тази мисъл 

# 242
Здравейте, смятам за първи път да поръчам, но се колебая между няколко артикула. Лошото е, че не виждам къде мога да добавям в любими, може ли да ми кажете има ли такава опция?

# 243
  • София
Като отворите артикула от лявата страна под коментарите има едно сърчице и пише Save

# 244
Като отворите артикула от лявата страна под коментарите има едно сърчице и пише Save

Оо, много Ви благодаря!

# 245
Как мога да си изтрия дебитната карта от Тему? Не ми даде да избера куриер, на имейла ли ще ме уведомят с кой куриер ще е пратката?

# 246
  • София
Home-Your payment methods и трябва да Ви дава опция да я махнете.

# 247
  • София
В първи пост пише как да се махне.

# 248
  • Ст Загора
В тему не се избира куриер.

# 249
Home-Your payment methods и трябва да Ви дава опция да я махнете.
Благодаря. Махнах я. Не пропуснаха да ме питат за причината да я махна, разбира се. Simple Smile))

# 250
Здравейте Sameday само до офис ли доставят или да си чакам пратката на адреса .. питам понеже вече 2ри ден ми пращат да си избера до къде да ми я изпратят (бокс) а тя е обемна пратка и искам ако може до вкъщи.
Доставят (и) до адрес, в който случай ти се явяват без никакво предупреждение в самия ден, в който са тръгнали да ти я доставят, звънят ти сутринта и те питат дали си на адреса. Няма никакви съобщения от предния ден, нищо. Ако не си на адреса, остава за следващия ден. На фона на тези техни „изненадки“ предпочитам да мога да си ги пренасочвам към бокс, откъдето да си ги взема в удобно за мен време. И аз си пренасочих вече две към кварталната ни поща, ок е това, само че в момента чакам една, за която нямах хабер да я пренасочвам и съответно ще ми я донесат.

А, забравих най-важното да напиша: позвъняването тази сутрин беше от Европът (!), т.е. те са партньорите на Sameday у нас явно.

# 251
  • София
О, Сеймдей ми пуснаха съобщение във вайбър (или беше смс), че ще ми доставят пратка, след като я бяха доставили. Куриерът ми звънна като вече беше пред нас да сляза за пратката. Въобще не ме бяха предупредили. Чист късмет, че бях в нас..

# 252
  • София
Помня, че в стара тема беше обяснено как можем сами да пренасочваме пратки, доставяни с BoxNow. Не успях да намеря. Моля за помощ!
https://bg-mam.ma/p/1801229/50116405

# 253
Една пратка ми разделиха на две. Тази, която трябва да достави Експресуан е предадена на куриера на 03.10, но в техния сайт няма информация, защото пратката не била пристигнала в България. Grinning Grinning Grinning Другата с Бокса излетя 4 дни по-късно, вчера я предадоха  на куриера, днес е при мен.

Напоследък много забавни намаления ми предлага. Купете 3 продукта за 20лв. И ми дава да избирам от такива на цена 9.50. И редовната им е такава, не са специално намалени. Или всичко под 36 лв. И нещо, което имам в количката за 24 ми предлага да купя за 32.

# 254
Аз купувам основно джунджурии от там. Аксесоари, домашни потреби и обувки. Дрехи и техника - избягвам. Някои неща са по-скъпи от кварталното левче и са с по-ниско качество, но обувки например - страхотни попадения имам.

Общи условия

Активация на акаунт