Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 16 246
  • 393
  •   11
Отговори
# 375
Здравейте, пратки с DHL кой ги носи??

Миналия път беше Спиди, сега ни вест от кост от Спиди или от друг, "чака да вземете от място" . Къде е това място, кой е тоя доставчик?!

Това е една поръчка от местен склад, аман станах, повече от 5 дни вече не можем да се разберем с чата кой доставя и къде да отида?

Със Спиди идват, обаче пратките са с непълни данни - липсва телефон и няма как да ви я доставят или да получите съобщение. Оставена е в някой офис и ви чака. Опитайте да я проследите и ще излезе къде точно се намира.

# 376
Искам да похваля тенджерите от боросиликат. Нагряват моментално и не загарят дори да не разбъркваш яденето. Стига да не е на максимална температура на котлона естествено и да я поглеждаш на 10-тина минути все пак Simple Smile За мен това е тенджерата! Има ги в различни размери. Дръжките си остават студени при готвене и захващането на капака също.

https://shorturl.at/JvXAJ

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 16:01 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 377
  • Sofia
Връщам назад и не откривам къде коментирахме офертите от типа 3 артикула за 0,2. Има формула в офертата, която ме обърква.

# 378
  • Бургас
𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈, много ги харесвам тези тенджерки и искам да си поръчам от тях! Ти коя си взе? Събирам мнения!
Много са красиви.. такива прозрачни!

# 379
Здравейте, пратки с DHL кой ги носи??

Миналия път беше Спиди, сега ни вест от кост от Спиди или от друг, "чака да вземете от място" . Къде е това място, кой е тоя доставчик?!

Това е една поръчка от местен склад, аман станах, повече от 5 дни вече не можем да се разберем с чата кой доставя и къде да отида?

Със Спиди идват, обаче пратките са с непълни данни - липсва телефон и няма как да ви я доставят или да получите съобщение. Оставена е в някой офис и ви чака. Опитайте да я проследите и ще излезе къде точно се намира.

Точно така, издирих. И в Спиди потвърдиха, те работят с DHL, но международните пратки точно това - скривали телефона.

Много неудобно става. Никакво удобство за доставка, а едно гонене на пратка.. Каза момичето добре, че сте проверила, че щяхме да я върнем.
Още един път така с DHL сега се сеща, ходих й по дирите. Че тогава даже я бяха дали на друг с подобно име, та ептем беше гонене на дивото... Благодаря ви. Simple Smile

# 380
Моята последната пък е с UPS. Чакам в понеделник да дойде, като предполагам, че ще е с Ин тайм куриер. За първи път ще ми е от Тему с тези куриери.

# 381
SmaRt, радвам се, че всичко е наред!
Аз имам 3 или 4 пратки с DHL (съответно Спиди). Следя си я, когато я предадат на Спиди, номерът за проследяване е друг и директно с него ходя, и я търся в офиса. Но изчаквам 1 ден, за да бъде оставена в  някой офис.

Като цяло съм доволна от всички куриери. Предпочитам даже Бг пощи, още след 10 часа е тук, а с всички други куриери чакам късния следобед.

# 382
  • София
В малък град може би не е проблем да се обиколят три-четири офиса на speedy (или 1-2), но в София не си го представям.

# 383
Нямах предвид обикаляне, то това ще е безумно. При проследяването в сайта на Спиди пише в кой офис се намира пратката.
И вместо да диктувам телефонен номер, показвам номера на пратката. С телефонен номер няма как да я намерят, той просто не е изписан.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 22:58 от LadyV85

# 384
  • София
Аха, ясно, благодаря!!!

# 385
  • Бургас
От кое ренде за моркови по корейски сте доволни?

# 386
Какви са тези купони ?Обяснете ми моля. Аз правя 1 поръчка и нямам нищо . Какви са трикове те?

# 387
Какви са тези купони ?Обяснете ми моля. Аз правя 1 поръчка и нямам нищо . Какви са трикове те?
Тему дава различни оферти на различните потребители. До към май месец получавах оферти за купони, за връщане на кредит и на карти за отстъпка на един продукт. След това вече ми дава само за купони. Хубавото е, че дава десетина купона, които важат 60 дни - могат да се преиздават в този период. Купоните са за намаление при покупка над определена стойност. Например 90/270 означава, че ще намали с 90 лева, ако стойността на покупката е 270+ и клиентът заплаща разликата. Най-хубави са купони за 50% отстъпка: 20/40, 30/60, 40/80, 50/100, 80/160
Следват ги купоните за около 25-30% отстъпка: 10/40, 20/60, 25/80, 30/100, 40/130, 50/160, 75 или 80/220, 90/270
Има и съвсем неизгодни купони от типа: 5/100, 10/220
Има и купони за 10 лева, уж без ограничение, но трябва да купиш за 35+, за да се приложи купонът и да остане минимална сума 25 лева за заплащане.
Давал ми е две оферти за купони:
1. Така наречените яйца

Напоследък тази основно.

2. Купи две неща без ограничение на сумата, може и за 5-10 лева да и покупката, и вземи пакет купони.
Така изглеждат купоните:

# 388
  • Асеновград
Пристигна зъбния душ, доволна съм. Благодаря за препоръките.
https://share.temu.com/M2qEX0fu8dB това е модела.
Сега трябва и да свикна да боравя с него, без цялата да съм мокра Sweat Smile

# 389
Търся си зимни дънки с висока талия?
Харесах тези
 https://share.temu.com/SbxtKLbWBSB
Някой купувал ли е подобни?

Общи условия

Активация на акаунт