Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 17 051
  • 409
  •   4
Отговори
# 405
Защото е 82/122 .И аз имам такъв,но за сега се въздържам да поръчвам.

# 406
Ами не, даде ми 82/100 и дори се учудих, че е даже мааалко по-добра оферта и от 80/100, коята от доста време чакаме.  Но трябваше да довърша  нещо  и не можах веднага да направя поръчка .... да се чудя дали заради  това забавяне не се е променила офертата Thinking

ПП: и преди ми се е случвало при оферта за връщане на кредит да посочи  дадена сума, а когато я достигна - да трябва да добавя още.

# 407
Като минат няколко часа, процента пада. За това се е получило така.

# 408
  • Радомир
Здравейте
Досега не съм поръчвала от ТЕМУ поръчвала съм от SHEIN.
Доволна съм но в ТЕМУ има някой неща които в SHEIN ги няма.
Искам да си поръчам.
Но незнам в ТЕМУ има ли ограничение в цената минава ли митница?
В SHEIN съм поръчвала неща и за 400 лв. На две поръчки разделени. Сега последната ми беше за 300 лв. и не съм имала проблем. Винаги са ми идвали в рамките на 2 седмици без проблеми да плащам митническо мито и така.
Та мога ли и тук да поръчвам за по големи суми без проблем? И за колко време идват?

# 409
Нещата от Тему обикновено идват за 14-21 дни, зависи дали има предварителна поръчка между нещата, тогава става малко по-бавно изпращането. Не мога да кажа дали има горна граница, неотдавна ми предложи купони 100/450, пазарувала съм и на стойност около 320 лева, при това телефон, не е имало проблем.

Общи условия

Активация на акаунт