Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 19 656
  • 480
  •   7
Отговори
# 420
Какво се случва ако не взема пратката от съответния куриер в определения срок?  Ще ми възстановят ли сумата по картата или е необходимо да взема пратката и да действам според условията им за връщане/възстановяване?

Ако не вземеш пратката ще останеш без пратка и пари. Ако я вземеш и поискаш връщане ще получиш инструкции за последващи действия. Като цяло не е добре така лековато да поръчвате стока и да я връщате. Трябва да поработите върху преценката си.

Благодаря за отговора!
Ще я взема и поискам връщане.
Лековато поръчаната стока пристига с 15 дни закъснение и вече не ми е необходима.

# 421
  • Ст Загора
Мама Ру на мен ми дава кеаен срок 24 октомври,  тя беше с първоначална дата 11 октомври.
Днес още няма  нищо като обновяване.

# 422
  • Пловдив
Вчера поръчах 3 подаръка с поръчка за 50 лева, заявих си първия подарък и днес поръчката тръгна с първия подарък с бокснау. Днес си заявих втория подарък, пише заявено, но не ми излиза при поръчките. При вас така ли е. Има ли някой така да му се е случило?
Предната поръчка с подаръци ми си излизаха всички подаръци, и даже тръгнаха всички заедно след като си ги заявих.
Писах на бота и той ми даде 30 лв. кредит, заради лошото ми изживяване.

# 423
Момичета, не съм поръчвала много от Тему, но в края на септември направих три поръчки с обща стойност към 150лв.
До един момент всеки ден получавах известие какво се случва с пратката, но след 4 ти октомври нищо,  няма информация. Възстановиха ми по 10 лв за всяка поръчка. Днес нещо ръчках и съм натиснала, че искам да ми възстановят кредити за две от поръчките и ми възстановиха, но аз всъщност си искам нещата от поръчката... И ги чакам вече толкова време.
Дали ще дойдат или ще ги върнат?
Чудя се дали мога да поискам да си вземат кредитите и да си получа поръчката?
Последния статус беше Предаване на товара на превозвача

# 424
Мама Ру на мен ми дава кеаен срок 24 октомври,  тя беше с първоначална дата 11 октомври.
Днес още няма  нищо като обновяване.

Моята от 3.10 стоеше на митница и чакаше освобождаване и предаване на превозвача. На 10.10 най-после се размърдаха и я "предадоха на куриера за последната миля". Затова ми дадоха и по-кратък срок. Твоята е по-назад по пътя, затова удължават срока за доставка с две седмици

# 425
  • Ст Загора
Голямо мотаене 2 седмици още ...

# 426
Сега пуснах проследяването - моята пратка е в склад във Варна, Аксаково. Да се надяваме, че днес ще я придвижат и утре ще ми я доставят.
Тему ви е дал това

Ще си изкарам вече да ми я доставят, няма да искам възстановяване на сумата.

# 427
  • Ст Загора
Е слава богу и моята е в склад в ст Загора.  Та я чакам утре.

# 428
Момичета, откъде пишете на бота? От тук ли:

# 429
Аз съм със същия проблем като вас.. Поръчка от 26-ти септември, от 8.10 ми пише, че е в склад на Експрес Уан във Велико Търново и нищо от тогава.. Опитвам се да се свържа с тях по телефона, естествено без успех..

# 430
  • Ст Загора
Нели да там е бота.

# 431
Спокойно! На Експрес Уан експресно му е само името.
Днес си взех пратка, която беше на територията на България на 08 септември.
Пренасочих я в удобен PUP и ... изчезна... Е, в петък получих съобщение да си я взема Joy
Та, ако не ви е нещо спешно - не бързайте! Експрес Уан се грижи да ви държи под напрежение Simple Smile

# 432
  • Ст Загора
Експрес уан се грижи да ни дадат 10 лв за закъснението.
Макар че имам и две праъки с бокснау, които също закъсняха .

# 433
Освен купона Discount777, имаше ли как да извикам другия купон, който е на продукт в количката? По-рано ми излезе, обаче понеже беше на някакъв супер евтин продукт и го махнах. И се чудя има ли как да си избера друг?

# 434

Благодаря!
Не че не съм се пробвала да му пиша два-три пъти, но никога не ме е отразявал.   Под чат бота гледам  има предварително зададени въпроси с отговории и само това.
Иначе кредити продължавам да нямам вече повече от 5 месеца. И карта за отстъпки нямах, чак тази седмица им се откъсна от сърцето една и то и изтървах срока, че имах работа. Сега пак са ми я пратили - да не повярваш.
А  купоните им нещо не ми харесват 40 лв. при поръчка от 160,  тия от 10 лв. адски ме дразнят заради минамалната сума на поръчката.
Не че не поръчвам. 6 пратки чакам и в момента. Обмислям и аз втори акаунт от друг телефон.

Общи условия

Активация на акаунт