Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 601
  • 977
  •   1
Отговори
# 960
Но когато добавя продукти за исканата сума и отида да плащам, продуктите за 0,02 не са в кошницата.
За да получиш тези три продукта трябва да купуваш други неща и ти "режат" от сумата, за да успееш да докараш до 0,02 за тези два продукта

# 961
Т.е. само искат да те надъхат да купуваш, без реално да получаваш тези три продукта с “голямата” отстъпка.

# 962
Не, правилата са сложни - на мен ми я предлагат, но не съм я ползвала.
Има една лента, която показва кое ще получите на настоящото ниво, също и колко още трябва да похарчите, за да получите останалите избрани неща. Не пращат всичко едновременно - такава е офертата.

# 963
Ясно, няма да рискувам. Благодаря 🙂

# 964
Момичета, вижте си за корекции

# 965
Няма днес. Някой друг ден ще е.

# 966
Здравейте, търся си пликове с вакум за дрехи. Някой може ли да препоръча нещо изпробвано?

# 967
Аз напоследък нямам почти нищо от корекции, но направих много хубави поръчки с отстъпки и много често ми дава картата за отстъпка с въпросчетата

# 968
Здравейте, търся си пликове с вакум за дрехи. Някой може ли да препоръча нещо изпробвано?
Аз съм доволна от тези:  https://share.temu.com/w3iBmhiM24B

# 969
  • Бургас
Здравейте, някой поръчвал ли е от огледалата и/или от чантичките за грим, които се персонализират с имена, но да е с букви на кирилица. Дали идват същите шрифтове, защото на латиница са много красиви, но имам съмненя за кирилицата.

# 970
  • София
Не съм поръчвала точно на такива чантички за гримове, а на несесер за дете както и Коледна торбичка. И двете изписвания са хубави.

# 971
Аз поръчах персонализирана четка за коса за дъщеря ми, но не помня дали беше italik или печатен шрифт. Въпреки, че името на детето ми е чисто българско, дойде правилно изписано.

# 972
Този месец за първи път поръчах от Тему. Чакам 3 поръчки и се уча в движение. Благодаря, че споделяте и пишете! От Шейн приятелките ми купуват дрехи. И при мен стои дилемата дали от Шейново или от Тему да пробвам да поръчам дрехи.

Аз пазарувам и от двете места но внимавай с поръчката за Безплатна доставка в Шен до скоро при мен беше над девет долара А сега е над 56 лв

# 973
От тези взех и съм много доволна  https://share.temu.com/eazK2AglFHB

# 974
С какви оферти премина черния петък миналата година в Тему? Аз не обърнах внимание тогава.

Общи условия

Активация на акаунт