Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 35 724
  • 882
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Леле, въшки! Плюя си в пазвата!

# 196
Искам да кажа, че наша Мари, че чисти с препаратите на Ajax!

# 197
Пепеляшката е темата. Wink

# 198
Последните мнения не ги разбирам;)
Сигурно защото не ми се чисти.

Въшки, разбрах че с преса за коса вече се лекуват. Дано не се налага да пробвам.

# 199
Последните мнения не ги разбирам;)
Сигурно защото не ми се чисти.

Въшки, разбрах че с преса за коса вече се лекуват. Дано не се налага да пробвам.
Превод в ефир,  но дали съм разбрала...
Мари сигурно е спечелила от някоя игра препарати за почистване.

# 200
  • Бургас
Добър ден!
Да, точно това е Съни.
От форумната игра на Ajax е спечелила Мари!
Още снощи щях да пиша, ама забравих.

Гоги, да не е посмял да се разболява!

Мари, имаш ли ефект от въртенето на обръч?

# 201
  • Germany
Аз да се оплача. Днес тръгнах да помагам на една пациентка в инвалидна количка, да слезе по 3 стъпала, уж можела, да не слагаме рампата. И като се сюрна върху мен и двете паднахме. Тя реално само седна на стълбите, но аз паднах назад и сега ме боли лакътя и едното ми бедро е яко синьо. Да видим до утре къде още ще ме заболи... Много малоумно е измислено при нас. Имаме нещо като лифт за инвалидни колички вътре в сградата, но на стъпалата отпред няма и трябва да се слага допълнителна рампа, когато има нужда. Асансьор не можели  да сложат, защото  сградата е стара и защитена, но и така не става.. Абе добре, че не стана по голяма беля.

# 202
  • Бургас
Мони, много неприятно! Бързо да отминава синката! Натъртеното много боли, наистина!

Аз пак започнах с невробекса, че снощи рамената ме схванаха пак... Омръзна ми!

# 203
  • София
Днес беше крив ден. Гоги е в период на тръшкане и като не му дадеш нещо, което иска, следва рев и писъци. Минава му сравнително бързо. В такъв момент се опитвам да му отклоня вниманието към друго. Хубавото е, че не е вдигал пак температура. Като се събуди от следобеден сън дадох Нурофен. Въпреки, че не беше много висока. Живна и се почувства добре. Даже хапна.
Мони, много неприятно! Дано мине бързо!
Карзче, Али, да минават и вашите болежки!

Спокойна вечер!

# 204
  • Бургас
Мъфин, може да е бебешкият пубертет, а може и от болестта сега да е кривичък. Гуш от мен.

Мони, кофти късмет. Дано утре няма следи.

Марѝ, честита награда. Препарат, препарат, пак е нещо Simple Smile

НаИграх се, следва баня и после сядам да рАботя.

# 205
О, сега разбирам, че сладурът в темата е имал температура. Бързо да му мине. За тръшкането- не гарантирам.
Да, момичета, ще чистя с препарати Ajax.
Карз, да има разлика. Вече 3 месеца съм редовна, а в последните дни (при наличие на време) увеличих минутите на 30.
Мони, може да се намажеш с арника.

# 206
  • при моите деца .....
Привет!
Дано е било инцидентно при Гоги.
Мони, дано не те боли много утре!
При нас не спира да вали..... Студено е....
Скапана съм...
Днес имах 6 поредни часа, в 5 наблюдение от зам. директор.....
Дано са харесали часа.....
Прибрах се и бях на фризьор, водих Митко на школа, вече свърших входните нива, направих анализ и набелязах мерки за преодоляване....
Добре, че ММ донесе вечеря....
Хапнах шоколад, исках черен, но са ми дали друг.... почти го привършвам....
Мотивирам се да ставам да гладя.
Хубава вечер!

# 207
  • на Мелмак
Мони, много неприятно, дано бързо ти отмине Joy
Мари, честито ти препарати Simple Smile
Къде я виждаш разликата - корем? Бедра?
Мъфин, дано не е болен Hug
Карз, днес ми сложиха Дипрофос за рамото. Утре ще ходя да ми доизписват неща. От по-кофтия вариант съм. Дано поне успея да поспивам. Трябва да видя къде да мушна и физиотерапия.
Иначе минах две нови обучения. Полудоволна съм.
Тази седмица имам още едно, то мисля, че ще ми е интересно.
Купих си два панталона, но единия мисля да отида да го сменя, отпред ми прави гънка, която в магазина съм пропуснала. Но ММ е моята критика и веднага забелезА Joy

# 208
Етти, аз нито корем, нито бедра имам. Обаче паласките (тях си ги имам, уви) се посмъкнаха. То и паласките са заради широк таз, и все ще си стърча, но положението определено е подобрено. Бързо да ти мине на теб.
Стейси, как е днес мама?

# 209
  • Бургас
Марѝ, сутрин освен да ме "викаш" да въртим двете, че моят обръч така си виси и прашасва.
Вероятно от танците, както и от заседяването тези дни на неудобния стол пред компютъра, веднага ме стегнаха гръб и кръст. Налепих се ей сега с тейповете, а по-рано полежах малко и на бодливата постелка.

Общи условия

Активация на акаунт