Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 35 104
  • 882
  •   1
Отговори
# 870
  • Бургас
В Пловдив тази вечер мисля, че само ние и още двама-трима не бяхме маскирани. На нас ни беше интересно. Вики даже рева, че имали намерение с приятелката ѝ тази година да се маскират, но аз, видиш ли, съм объркала плановете с това пътуване.

# 871
  • Бургас
О, намерихте я. Сега останаха и пирожките Wink

# 872
  • Бургас
Селесте, последната снимка много ми хареса!
Това заведение ли е, какво е?

# 873
  • при моите деца .....
Селесте, следващия път вземи мен!
Аз като пътувам - не рева!
Вече имаме запазени 2 екскурзии за 2026 г.

# 874
  • Бургас
Селесте, последната снимка много ми хареса!
Това заведение ли е, какво е?
Последните три са от сладкарница

# 875
  • Бургас
Лин, сетих се за тях, ама утре сутрин ще си търся в записките къде точно бяха.

# 876
Селесте, да бяхте дошли в нашата махала. Имаше благотворителен Хелоуин, после детска дискотека. Нашите деца, особено синко, много се забавляваха.
Утре заминават на шествие за будителите.
Да е здрава и с късмет щерчето на Ениуан!

# 877
  • На брега на реката
Добро утро, мързеланки!

Честит празник!
Имаме нужда от много пробуждане и осъзнаване. Почит към будителите в миналото и уважение, към тези, които в днешно време имат сърце и дух да го правят!

Аз също не харесвам Хелоуин, но не харесвам и Свети Валентин.
Мое мнение си е, че трябва да се опитаме да възродим нашите си празници и традиции, а не да следваме такива на нация/държава създадена доста след нашата.
Моля, инакомислещите да не се засягат!  Може би, консерватизма на времето в което съм расла си казва думата.
Нямам нищо против, че някой го празнува. Моите, софийски внучета, също са ги водили на парти за празника и си видях една много сладка "лоша вещица" и един много красив Спайди.
Снощи правих меденки по рецептата на 2в1 и ако бяха дошли дечица, това щях да им дам. Blush

2в1, замесих ги в понеделник и изпекох половината за Билянка, че искаше. Другата половина изпекох снощи, че ще ги нося на другите пиленца.
Май прекалих с брашното и се получи малко твърдико тесто и се разпукваха при разточване, но пак са много вкусни и ароматни. Сложих и няколко резена ябълка в кутията, за да омекнат по-бързо. Пак ще направя, но с помалко брашно. Това тесто от хладилника, оставаш ли го да се темперира малко, преди разточване?

Хубав ден, момичета!

# 878
  • при моите деца .....
Добро утро!
Честит празник!

Днес е задушница - ден да споменем починалите наши близки!
Дано са на по-добро място.
Ще пътувам до Правец.
След това Митето трябва да пише домашни, че в 13 ч. е на детски рожден ден.
Аз мисля да се разходя докато той е на рожден ден.
Хубав ден!
Щастлив, спокоен ноември!

# 879
Момичета, някой дали ще ходи в Истанбул тези дни? Трябва да ми се провери едно лекарство дали го има и колко струва. Писах и в темата, но може и някой от вас да ходи. 🤗😘 Днес ще ходя до Мола. И следобед имам среща с една майка за работа. Утре някъде ще се разходим, сигурно. Хубав уикенд! 🩷

# 880
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит празник!
Снощи имахме тържество за 130 години на читалището ни.
Стана много хубав концерта.
Днес е задушница , та се приготвям да раздам на няколко съседи.
Успешен да е новия месец!

# 881
Добро утро!

Честит празник!

Аз всякакви празници обичам. Даже Хелуин не го възприемам като празник, а като повод децата да се забавляват. Това не изключва нашите празници и обичаи и не разбирам противопоставянето им. Никой не казва празнувайте Хелуин вместо Сурва...

Снощи се прибрах убита като куче, апнах и припаднах. Наспана съм, пия кафе и се чудя на къде да захвана, че е много хубав ден.

# 882
Добро утро и честит празник!
Заповядайте в новата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1826831

Общи условия

Активация на акаунт