Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 35 690
  • 882
  •   1
Отговори
# 825
  • На брега на реката
Признавам, че съм си малко лудичка, на тема домакински уреди и прибори,  ама нали знаете - кеф, цена няма. Joy

# 826
Румка, точно като теб съм по отношение на тигани, тенджери и други подобни.
Още имам неотварян сервиз от сватбата, ще го харизам на щерката като отиде студентка;)

# 827
Ами. То и моето не е много в норма Joy

# 828
И аз в групата на Руми и Тути.  Повечето посуда ми е подарък от сестра ми, че тя пък е луда на тази тема и все й остава нещо, дето е излишно.

# 829
От години и аз съм се присъединила към отбора на Тути, Руми и Съни. Купувам евтин тиган и го сменям често. Последните ми покупки от магазин втора употреба са три блек аут завеси за без пари.

# 830
  • София
И според мен повечето скъпи уреди си заслужават. Аз в залепващ тиган или тава не готвя. Бързо си намират кофата.  То си е наказание и за готвене и за миене после.
Тути, късмет с последващото лечение! Дано бързо да даде ефект!
И на мен ми се мърдаше някъде през уикенда, че с ММ ще сме сами, но май няма да се случат нещата.

# 831
Нашите тигани са неръждавейка от Метро. Хванахме им цаката как се ползват и нямаме проблеми. Миналата година от Била имаше тигани на Mauviel, обаче дефектни ми се чинат, че са били, защото залепваха, не се чистиха хубаво. Разочаровах се.

# 832
  • Бургас
Оххх,много обичам всякакви кухненски истории - тигани, тенджери, тави,чаши, чинии...всьо!
Изобщо що е за вкъщи, всичко ми харесва! Обичам такива джунджурии!

Бубе, женски неразположения ме мъчат! Ама и те ще минат, надявам се!

Мари, нарадвайте се един на друг!

Чакам прощъпулника на Монката!

# 833
  • някъде другаде
И аз като Руми , Тути и Съни не купувам скъпи тигани и тенджери. Даже не обичам да готвя.

# 834
  • при моите деца .....
Привет!
И аз в отбора на неготвещите и недаващите пари за посуда.
Има много скъп сервиз да сервиране на риба ( 7 части беше малко над 1 минимална заплата), имам и куфарче с прибори неотворен....
Мари, много се радвам за теб! Приятна почивка!
Радвам се, че Монката е добре!
Четвъртък вечер!.....
С усещане за петък вечер...
Вечеряме вкъщи....
Сипах си вино.
Марти е в София, на Мацало.
Ще работи в петък и събота, а следващата седмица е за 3-4 дни на Бари с приятелка.
Днес ученици ме просълзиха с жест за 1 ноември.
Наздраве!

# 835
  • някъде другаде
Боби ме подсети и аз имам такова куфарче.
Татко ни ги купи.
Ще ги завещаем на децата.

# 836
Куфарчето с прибори си го ползвам аз.
Подарък от приятелка ми е за сватбата;)
Имам си по една тава от онези едновремските от баба ми и от на мъжа ми бабата. Ще ни надживеят, сигурна съм.
То посудата се е правела да издържи цял живот.

# 837
  • на Мелмак
Тути, много се радвам за Монката Hug
Мари, веднага да организираш нещо само за вас двамата, може и само за два дни.
И аз имам тава от бабата на ММ.
Обичам кухненски неща, обичам всякакви джунджурии, спално бельо, хавлии, калъфки, покривки, може да ме пуснете всред такива магазини и да ме забравите.
Даже ММ мълчи като кажа, че точно това ни трябва и имаме нужда, носи торбите и мълчи Grinning

# 838
  • някъде ... тук ...
Куфарче имаме и ние, от сватбата. Така седи.
Тави от старите имам и вкъщи, и на село. Безценни са ми.
Тиган-тенджера-тава с капак (за мен 3в1) е последния хит у нас. Тежко, но не изглежда чист чугун, със стъклен капак. Не залепва и всичко става вътре. Тази вечер - свинско със зеле. За 10 лв от битака....

# 839
  • Сливен
За мен днес е почти като петък вечер, утре съм в отпуск, но съм обещала мол.
Дано не ми се прииска да отида на работа Grinning . Радвам се всъщност, защото дечкото расте, още две години и ще е абитуриентка, а всички я мислим още за "бебето на фамилията", нали е най-малката от братовчедите.
Боби, децата усещат отношението ти към тях, към работата ти, явно са и добре възпитани да го покажат. Такива жестове са много по-мили и важни за мен от поредната картина или друг показен подарък от випуска. Върнах се в спомени за подаръци за рожден ден, осми март и т.н., когато ме изумяваха предложенията на някои родители.
Аз обичам и сервизи, и чаши, и техника,... нямам обаче място, сложно е паралелното ползване и напоследък съм се спряла, защото в крайна сметка използваме като цяло едни и същи неща. Но ако видя сервиз с диви цветя ще му намеря място! Още ме е яд за един такъв в инглиш хоум.
Усещам, че почва да ми се губи нишката на мисълта, така че - лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт