Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 35 119
  • 882
  •   1
Отговори
# 840
  • София
tuty,много добри новини за Монката! Бързо и успешно възстановяване й желая!

# 841
Добро утро!
Куфарче с прибори имам и аз. Не беше отваряно до бала на щерката миналата година. И то от чиста необходимост за прибори. Бях отворила ОЛХ да гледам как вървят цените на вилиците и лъжиците (заради сантимент по един стар сервиз и бях решила, че ако се наложи да купя прибори за гостите, ще купя точно този стар сервиз) и видях да се продава куфарче като моето. Обявената му цена беше 700 или 800 лева- Зелмер, ти да видиш. Но бях много по- щастлива, когато в обявата беше описан, че съдържа от всеки вид прибор по 12 бройки, а не по 6. До тогава бях забравила за съществуването на моя комплект. Отплеснах се.
Хубав ден, момичета!

# 842
  • някъде другаде
Добро утро!
До обяд ще съм на работа.
После почивка.
Слънчев и хубав ден ви желая!

# 843
Добро утро.
8 часа сън, това не помня кога ми се е случвало последно. Сложих си маска на косата. По-късно ще се разходим с детето.  Може кино, може само обяд и разходка.
Хубав петък.

# 844
  • Бургас
Добро утро!

Пия кафе и се надявам да ме отпусне главоболието. По обед ще тръгнем, багаж никой не си е приготвил, но по два ката дрехи бързо ще намятаме. Единият с претенции към мястото за настаняване, другият що сме щели да обикаляме толкова много, аааа, отсега се очертават три чудни дни Joy

Тути, радвам се за Мони. Руми ме разсмя с прощъпалника (винаги съм си мислела, че е прощъпулник).

Боби, много мил жест на децата.

Тинна, не се стягаш за работа, нали? Wink Приятна почивка!

Хубав да е денят ви, момичета!

# 845
  • на Мелмак
Привет, девойки!
Щерката е на преглед и е планирала да тръгне в последния момент. А че там трябва да търси място за паркиране не мисли, ядосва ме. Няма да я чака лекарката. Уффф.
Боби, супер жест Simple Smile
Селесте, омммм, ще си изкарате страхотно в Пловдив, убедена съм Wink

# 846
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се без аларма.... в 6, полежах до 7.
Сега пия второ кафе... не бързам....
Ще водя група деце на разходка, с надежда за есенна фотосесия 🤣
Хубав ден!

# 847
  • Germany
Добро утро!
Наспах се и аз. Снощи едвам удържах до 22 и не съм мръднала до 6 тази сутрин. От по-късно съм днес и си пия на спокойствие кафето. Хубаво е така, но не знам дали ще намеря къде да паркирам. От другата седмица ще съм 2 дни седмично от по-късно и съответно до по-късно и от сега го мисля паркирането.
И аз не обичам да давам пари за посуда и си карам с 2 тенджери от Икеа, приборите също са ни оттам. Имам от майка ми красиви прибори, но май ще останат за децата. Всъщност, единственото, за което обичам да давам пари са екскурзии Simple Smile
Хубав петък на всички!

# 848
Тути, радвам се за Мони. Руми ме разсмя с прощъпалника (винаги съм си мислела, че е прощъпулник).

Joy Този път не съм аз. Даже се връщах да видя какво съм сътворила, че тези малки буквички по клавиатурата постоянно ги бъркам Blush

Добро утро!
Слънчице при нас, много ми харесва Nature High Brightness

# 849
Имам си рожденичка днес! Синеочето става на 9! Кога мина това време?! 😅🥰 Да ни е здрава само, друго не искам. Ще правим хелоуинско парти довечера.
С тази смяна на часове не можем да се разберем още. Вечер в 21 сме припаднали, сутрин в 5-6 сме будни.
Радвам се за Монката.
Хубав ден да имате! 🍀💜

# 850
Здрава, щастлива и успешна да е Синеочка.

# 851
Честита да е Синеочка! Здраве, щастие и много приятели ѝ желая!

Мацки, по нашия край казваме престъпулка, та може и аз да съм го написала грешно;)

# 852
  • София
Здрава и щастлива да е красивата принцеса със сините очи.

# 853
  • някъде другаде
Честита да е Синеочка.
Желая и здраве , щастие и късмет.

# 854
  • някъде ... тук ...
Ехаа, голямо момиче е вече Синеочка! Здрава да е, Ени! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт