Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 35 125
  • 882
  •   1
Отговори
# 855
Добро утро!

Честита да е Синеочка! Да е много здрава и все такава разкошница Heart

Тути, няма да имам време, душко! В 15 часа ни е последната среща и ще бързаме да се прибираме на време.

Много хубаво мина конференцията вчера, доволна съм. Видях се с всички в брашна, наговорихме се.

Искам вече да си ходя на дома.

# 856
Честита да е Синеочка! Здрава, щастлива и засмяна Birthday

# 857
Честит празник на Синеочка! Здрава, щастлива и усмихната да е!

# 858
  • Бургас
Честити 9 на Синеочка! Да расте здрава, усмихната и с късмет! Весел празик, Ени!

# 859
  • Сливен
Честит празник на Синеочка! Да расте здрава, умна, омайваща!
Селесте, мнооого добре се държи момичето, даже и ще го черпя обяд и сладолед. За последното съм с резерви.
Много е  хубаво времето в Бургас!
Може ли помощ обаче от бургаските дами  - къде да намерим обувки за тийнеджйрка?
Хубав ден на всички!

# 860
  • София
Жива и здрава да е Синеочка! Щастлива, весела и безгрижна! Весел празник!
Направихме хубава разходка с дете и куче. От рано се подготвят децата за довечера. На една пейка двама тинейджъри си правеха много сполучлив грим. Аз заредих с бонбони, надявам се съседските деца да звъннат.

# 861
  • Бургас
Честити 9 на прекрасната Синеочка!🍀 Да бъде здрава, щастлива и много усмихната!❤️
Не го разбирам аз този Хелуин и това е!
Моите са на рожден ден довечера. След заведението малкия се прибира, а големите отиват на дискотека! Ще ги мисля!

# 862
  • Бургас
Тинна, освен до МОЛ Галерия да отидете, там има магазин ССС за обувки + някой друг. Евентуално Зара, Бершка, знам ли.

Ние още не сме тръгнали, половината ден мина. Оммм.

# 863
  • София
Честита да е Синеочка! Да е все така лъчезарна и усмихната! Чакаме да я видим и в днешната й прелест! Весел празник, Ени!  Gift Heart
Моята щерка я отрязах аз за дискотека довечера. Нотариално заверена декларация ми дойде твърде много като изискване. Ще си постои до 22ч и ще се прибере. Още някой друг месец ще изкара без дискотеки. Relaxed
Този празник и аз не го харесвам.
Наши приятели довечера искат да излизаме да хапнем. Надявам се да не срещнем много вещици. Smile
На пътуващите да ви е много весело и приятно!

# 864
Честита да е Синеочка newsm59. Здрава, щастлива и с късмет в живота Flowers Four Leaf Clover.

Монката да продължава да се възстановява все така добре Hands V.

Не го усещам като празник Хелоуин, но и не ми пречи. Знам, че децата му се радват, та за всеки случай съм подготвила бонбони, ако някое комшийче дойде.

Мога цял ден да откарам в магазин за кухненски джунджурии, но... си купувам нещо само, ако ми трябва и знам, че ще го ползвам.

# 865
  • На брега на реката
Честита да е прекрасната Синеочка! Здрава, щастлива, ученолюбива и много весела и игрива!

Браво  на Монката!

# 866
Благодаря, момичета! Да ви се връщат пожеланията! ❤

# 867
  • Germany
Честита да е прекрасната Синеочка! Да е здрава и много щастлива!
И аз не обичам Хелоуин. Идеята за деца маскирани като духове ми е даже страшна.
На работа съм и умирам от скука...

# 868
  • при моите деца .....
Привет!
Честита да е Синеочка!
Здраве, успехи, верни приятели и сбъднати мечти!
Незабравимо парти й пожелавам!
Аз днес водих 3 деца на разходка, обядвах, опънах крака за 40 минути и после 3 часа в парка с 4 деца.
Пия чаша вино и съм готова за лягане!

# 869
  • Бургас
Честит рожден Ден на Синеочка! Да е жива и здрава!
Абсолютно нито един празник не ми пречи. Нито ме карат насила да празнувам,нито нищо. То и денят на Влюбените не е много български празник,ама се убиваме да си мерим подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт