Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 558
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 410
С две бележки за 80 лв ме няма в нова бразилия дано кафето да става за пиене поне..

И мен ме няма, ама то е защото забравих да се регистрирам Sweat Smile

Но пък в Leibniz качих бележки, но късмета ми е избягал, мрън

За 100 колбаса видях това:

Скрит текст:
🔥 СТРАШНО ВКУСЕН GIVEAWAY! 🎃 13 ФАТАЛНИ КОЛБАСА НА ДЕН!🥓

От днес до 31.10.2025 ще раздаваме по 13 промокода на ден за напълно БЕЗПЛАТЕН КОЛБАС.
Да, правилно – колбас, който може да изчезне пред очите ви… 👻

👀 Къде е кодът? Навсякъде!
Следващите дни кодовете ще се крият в Instagram, Facebook, TikTok… и може би в сенките зад вас. 😱

💀 Промокодът може да изскочи от:
Instagram (Стори или Пост)
Facebook (Пост или Коментар)
TikTok (Видео или на живо)
…и от още няколко мистериозни места, които дори ние не сме сигурни къде са.

⚡ КАК ДА ГРАБНЕТЕ?
1️⃣ СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО НАПЪЛНО ВНИМАТЕЛНО – включете известията и дръжте очите си широко отворени.
2️⃣ БЪДЕТЕ БЪРЗИ – кодът е валиден само за ПЪРВИЯ, който го използва на сайта ни!

🏃 13 шанса всеки ден!
Ловът започва СЕГА!
Не изпускайте – кодът е вкусен, изчезва бързо и може да ви преследва в сънищата… 😈

# 1 411
Някой занимава ли се да пише на Leibniz за повтарящите се имена? Днес ходихме от офиса за бисквити, та да се джуркаме следващата седмица Simple Smile Ама при прочит на печелившите не става ясно кой в коя седмица е, телефонен номер, нещо което да внесе яснота Simple Smile Ясно ми е, че в цяла българия Б.И. може да са 1000, ама ако има и телефон или мейл ще е по ОК Simple Smile

# 1 412
  • София
Не съобразих, че балсамът може да е по-голям като количество от флуида. Мислех, че са еднакви по големина мостри. Играх сигурно от 10 имейла и ми се падаха само тези 2 награди. Simple Smile

Благодаря за отговорите!

# 1 413
  • София
Изтеглени са 50 печеливши
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/produkt-test/test-na-produk … -za-prane-3124848
Скрит текст:
Печеливши участници
Славия Бориславова Чолакова
Милен Андреев Михалев
Светла Стефанова Неделчева
Теменужка Евгениева Пашева
Татяна Георгиева Яначкова 
Мария Петрова Колева 
Милена Искренова Бакиева
Гергана Пеева Иванова 
Костадин Иванов Алдев
Марина Стоянова Бончева 
Катя Георгиева Миткова 
Светлана Стефанова Стоичкова 
Катя Иванова Нанкова
Силвия Иванова Енчева
Кристиян Миленов
Бойка Стоева Николова-Андонова 
Надежда Стоянова Хаджиева
Изабела Неделчева
Желка Велева Бахчеванова
Кирил Иванов Иванов
Петя Димова Христова
Иванка Георгиева Стоянова
Илияна Красимирова Иванова
Цветомира Дончева Йоргова 
Ани Неделчева Георгиева 
Мариана Борисова Димитрова-Евстатиева
Диляна Костадинова Костадинова
Симона Росенова Златарева
Яна Георгиева Шкодрова 
Росица боянова георгиева 
Стелияна Миленова Илиева
Антон Ганчев Петров 
Мартин Николаев Василевски 
Румяна Венеткова Кабакчиева 
Виктория Стоянова Великова
Ирена Иванова Върбанова
Девора Петкова Петкова 
Димитър Емилов Бачев 
Таня Ванева Иванова
Диляна Борисова Коралска 
Методи Дамянов Гълъбов 
Христо Красимиров Христов
Теодора Мирославова Досова
Димитрин Костов Проданов 
Антоанета Димитрова Илиева 
Михаела Деянова Костадинова
Галя Иванова Томова 
Виолета Дилянова Зашева
Желка Великова Георгиева
Виолета Димитрова Ваклинова

# 1 414
Няма да е зле избраните за обратна връзка от КК да ги посъветват да  променят наградите по модела на кампаниите в другите държави.
Leibniz ми отговориха, че участват всички обекти, в които продават техните продукти.
Моге ли да ми кажете къде им писахте ? Имам няколко въпроса за играта,та да ги питам !
Писах на този мейл: office@mhm.bg

# 1 415
Само за отчет с 2 бележки ме няма в Нова Бразилия.Честито за ваучерите от бисквитките.Честно казано ми изглеждаше доста подозрително с тези еднакви номера,но явно греша.Ще се включа за следващата седмица.Някой от Либрес няма ли са се похвали?

# 1 416
  • Варна
До 31.10. Не знам дали е споделяна.

# 1 417
  • София
Изтеглени са потребителите, които печелят подаръчна торбичка с продукти на Lactoflor. Това са:

acer
petya.bg mama
nadejda8791

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 31.10.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Lactoflor и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Lactoflor до 14.11.2025 г.

# 1 418
  • ЛОВЕЧ
Писах на бисквитите ,ако някой още иска може да пише ,не ми е ясно от правилата бележката за всички тегления ли участва и колко награди може да се печелят от един участник!

# 1 419
Писах на бисквитите ,ако някой още иска може да пише ,не ми е ясно от правилата бележката за всички тегления ли участва и колко награди може да се печелят от един участник!
Като гледам списъка с печеливши оставам с впечатление, че няма ограничения в броя спечелени награди за 1 участник.

# 1 420
  • ЛОВЕЧ
Като гледам списъка с печеливши оставам с впечатление, че няма ограничения в броя спечелени награди за 1 участник.

Ами явно ,ама да напишат в правилата и дали бележката участва във всички тегления или само в седмицата в която е регистрирана.

# 1 421
От А1 имах последно мейл на 17-ти ,че другата седмица ще дойде наградата,а вече сме по следващата седмица и нищо Grinning
Играта на 100 колбаса ми е интересна,но знам,че няма да се доредя до код от тези дето спят по игрите Grinning
Шоколада на Милка още ни вест ,ни кост.

# 1 422
  • При децата ми
Изтеглени са потребителите, които ще имат възможността да тестват и споделят мнението си за спрея STINKNOT. Това са:

_di_di_
ali4ka87
beb_
denyil
Lila7
Maksimix
mimkkata
PureLove
Stone flower
Натуся

Честито!

# 1 423
Момичета, имам 2 въпроса за играта на Крина:
1 - на бележката не пише "Крина", попитах касиерката и тя ми каза, че от Крина знаели как се изписва и нямало да бъде проблем. Не знам дали просто искаше да ме отметне или наистина, та: ще ми признаят ли бележката, въпреки че не пише "Крина"?
2 - кое от всичко е "номер на касова бележка"?

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 17:40 от rubyo

# 1 424
С три бележки в Нова Бразилия и мен ме няма.

Общи условия

Активация на акаунт