Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 14 543
  • 187
  •   1
Отговори
# 90
От кой номер звъняха от  Киндер?

# 91
От кой номер звъняха от  Киндер?

# 92
Здравейте,мисля,че тук имаше спечелил фотоапарат от Теди,въпросът ми е колко дни след изтеглянето се свързаха с вас?

# 93
  • Велико Търново
Аз като изпратих бележка за Киндер на 25.09, а получих имейл за одобрение на 29.09 - в кой период ще участва регистрацията ми - седмицата до 28.09 или следващата?

# 94
  • София
На вас зарежда ли ви сайта на КК? Вече се ядосвам.. цяла седмица само върти и пише processing..

# 95
  • София
На вас зарежда ли ви сайта на КК? Вече се ядосвам.. цяла седмица само върти и пише processing..
Изчисти си всички бисквитки и опитай отново, би следвало проблемът да отмине. Пробвай и от друг браузър. Влез - излез от акаунта, направи нещо.

Shu34 - За Киндер - така или иначе звънят няколко пъти, не е драма, пък и други съфорумци имат после мейли, споко! Все пак честита награда, детенцето ти ще се зарадва!

# 96
  • Телиш/Плевен
Аз като изпратих бележка за Киндер на 25.09, а получих имейл за одобрение на 29.09 - в кой период ще участва регистрацията ми - седмицата до 28.09 или следващата?
В тегленето следващата седмица ще участва:
09.10.2025  (участват всички одобрени бележки от 29.09 до 05.10.2025 г. (включително);

# 97
Звъняха ми веселяците със спечелена награда - куфари или екскурзия, която обаче ще се разпределя те първа на специално събитие утре в х-л Будапеща. Признавам им, че операторката е с доста приповдигнато  настроение и някой незапознат със схемата, може да се подведе лесно.

# 98
Изчисти си всички бисквитки и опитай отново, би следвало проблемът да отмине. Пробвай и от друг браузър. Влез - излез от акаунта, направи нещо.

Shu34 - За Киндер - така или иначе звънят няколко пъти, не е драма, пък и други съфорумци имат после мейли, споко! Все пак честита награда, детенцето ти ще се зарадва!

Да ти кажа,тази раница е топ попадение. Ако беше по-голяма,щях да я нося и аз за партита. Голяма атракция! 😁😁
Благодаря! 🤗

# 99
  • Под Слънцето
мноо хепи
става за колата

# 100
  • Варна
Звъняха ми веселяците със спечелена награда - куфари или екскурзия, която обаче ще се разпределя те първа на специално събитие утре в х-л Будапеща. Признавам им, че операторката е с доста приповдигнато  настроение и някой незапознат със схемата, може да се подведе лесно.

А на мен като ми звъня (мъжът) да ми продиктува кода, нищо за томбола и награди не каза. Не, че отидохме, аз им блокирах и двата номера, но ми стана смешно едната как ми говори за куфари и ваучери за 4 нощувки, а този за ваучери за 3 нощувки и без куфари. Да си синхронизират версиите поне.

Честит нов месец на всички! Дай боже да е много късметлийски и всеки да си спечели исканите награди!

# 101
# 102
# 103
  • Пловдив
Благодаря, благодаря много за играта! Веднага превключих на Сити.
Младежът е луд фен на Лейди Гага и искаше да отиде на концерт. Но така и не се доредих за билети,
свършиха за секунди. Сега ги има от прекупвачите на пъти по-скъпи цени.
Ще участвам активно в играта и остава да имам късмет Simple Smile

# 104
Здравейте,мисля,че тук имаше спечелил фотоапарат от Теди,въпросът ми е колко дни след изтеглянето се свързаха с вас?
Спечелих на 13.09.(събота), звънаха ми на 15.09. (понеделник) и на 18.09. (сряда) фотоапаратът беше в офис на Спиди.

Вчера си пожелах 5 награди за октомври и първата вече е спечелена от Инстаграм - вечеря за двама в ресторант на Spaghetti Company. Blush

Общи условия

Активация на акаунт