Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 11 921
  • 171
  •   7
Отговори
# 60
  • При децата ми
Честит късметлийски октомври! Flowers Four Leaf Clover GiftFlowers Four Leaf Clover
Да се напълни с много желани награди!

Току-що брат ми спечели от "Милка"! Smiley

Честито на всички за спечелените награди!

# 61
Тук има обявени печеливши:
https://smile-promo.com/kids/

# 62
  • Стара Загора
Честит нов месец прекрасни! Нека да е усмихнат и пълен с така желаните от всеки награди Hug Специални благодарности за хората, които пишат и поддържат любимата тема Heart Exl
Аз се записвам с първа получена награда за месеца от форумната игра на L'oreal.

И си пожелавам още поне 2 Hands Pray Heart Eyes

# 63
Тук съм и аз.Чакам само ваучера за Спорт депо.Никъде не ме теглят,а се опитвам да играя където мога.

# 64
  • София
Няма ме.. дори за малките награди, играх, за да зарадвам близка с абонамент за Уча се.

Ако някой е спечелил, пък няма да се възползва, може да ми драсне, ако се разделя с него.

Очаквам Персил и Кауфланд.

3 на 0 за Семана и Савекс... ползвам омекотителите, но явно не искат да ме уважат.

# 65
Благодаря за темата! 🤗

Днес една много любезна дама ми се обади, че печеля ваучер за Озон за 100 лв. от Европейския ден на езиците. 😊

# 66
Аз съм с абонамент от Уча се от пастите за зъби, но се виждам и в малките награди , според правилата можеш да спечелиш няколко награди. Бях с 4 бележки , ще видим , имам имейл само за абонамента.

# 67
Захарче и Станимирски - благодарско за новата тема!

Късмет на всички!
Получих си раницата от Киндер-сладурска е, но не особено практична..точно рекламна Wink

# 68
  • Пловдив
И тук обявиха:

Онлайн играта „Открий богатството на европейските езици“ завърши!

Жребият разпредели наградите: Венцислав Каратанасов – електронен четец PocketBook Ink Pad Lite Touch, 9.7”, Б. Н. – електронен четец PocketBook Basic Lux 4, 6”, и Детелина Велева – безжични слушалки Sony. Ваучери за ОЗОН на стойност 100 лв. печелят Нели Хубенова, Йоана Каневчева, Теодора Григорова, както и Д.К., В.П., Р.Р. и К.Д., които предпочетоха да бъдат обявени само с инициали.

Наградените са на възраст от 21 до 72 години и са от различни населени места в страната: София, Пловдив, Бургас, Смолян, с. Кортен (Нова Загора), Плевен, Варна и Дряново (Габровска област).

# 69
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема и късметлийски месец на всички! Flowers Four Leaf Clover

Чакам само тостера от Капи. Heart Eyes

В малко игри участвам, сега ще разгледам новите.

# 70
Нова игра на Vidas https://vidas.promo/

# 71
# 72
Здравейте! За съжаление няма награда за мен от никъде!         Търся абонамент за "Уча се",ако на някой не му е необходим.

# 73
Който използва платформата на Биотрейд за лоялност, успявате ли да си влезете в профила? Изписва ми Page not found.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 20:13 от DayInMay

# 74
Мерси,бях забравила за тази игра.Има ме в печелившите😊

Общи условия

Активация на акаунт