Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 36 191
  • 524
  •   48
Отговори
# 495
Да, сумата след отстъпките.

Рени, страхотна награда и преживяване! Благодарим за вълнуващия разказ.😊

# 496
  • Варна
Някой беше питал за игра с кафе

# 497
Аз спечелих 100 лв от играта и отдавна си получих ваучера.
Не са всички.

А тези, които спечелиха ваучери за 50 лв. от Памперс за Кауфланд получиха ли си ги?

# 498
  • Сф
Големи награди... Rage Джак Даниелс струва сумАти пари, ще раздава престилки и щипки... Излагация

Не намира страницата. Някой регистрирал ли е изобщо? Ако не, да пиша да оправят нещата, че имам 1 бележка.

# 499
Ето я играта на Jack Daniels
https://www.jd-promo.com/age-gate

# 500
Рени, страхотен разказ! Много ви се радвам. Пожелавам ти поне по една такава награда да ти се пада всяка година!
Виждам се в Прингълс, но не знам как се свързват.

# 501
  • Сф
Ее, много благодаря!

# 502
  • Б
Аз съм също с Персил за една година Виждам се и в прингълс .От колелото ми се падна чай детокс и го поръчах с още не ещо

# 503
Прингълс качиха печелившите https://prg-promo.com/
Благодаря, че споделихте. Видях име като моето, много се зарадвах. Много я исках тази колонка. Честити награди на всички, много се радвам когато хората пълнят темата с награди!

# 504
И като говорим за абсурдни награди

https://properwhiskey.bg/promo/

# 505
Няма ме никъде, еееегати Simple Smile Simple Smile
Завиждам благородно за Холивуд, дай Боже всеки му желаната награда Flowers Four Leaf Clover

Тази игра е за малки магазини - в гр. Кюстендил е на ул. Стефан Караджа
Нещо играя в малко за мен игри Simple Smile Капи го мечтая с един тостер, ама не ме харесват те, и в другата игра колко кода им набих и не и не, дано оплакването ми има ефект Simple Smile
Бях на гости в Германия и там играта на кафе Лаваца е супер - мини купър, екскурзии, кафемашина и още награди само с покупка на 2 броя. Мъж ми ми донесе бисквити от Италия и там с 2 опаковки можеш да участваш за супер награди за кухнята. Хайде и при нас да се сетят, както се вижда кафеавтоматите и уредите за дома са желани награди, не като тъпи тефтери, шапки и боклуци Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 08:35 от Boby_֎_֎_֎

# 506
# 507
Софиямел не виждали никакъв проблем с името - имало GDPR, нормални неща били това. Имали данните, реални били участията, проверявали ги. Следващият път ще се пиша Гугутка Заспалова.. да видим дали ще ме изтеглят, ако не го направят си е дискриминация. Трябва да се пише до организатори - вие така ме научихте, когато се види несправедливост.

Супер, че темата почва да става положителна. И аз с прах за пране за 1 година - бях с 2 бележки и ще ми дойде супер, да не товаря бюджета.

Чакам игри със смислени награди и адекватни организатори.

Стига с тези шапки, мешки и тем подобни простотии. Подиграват ни се здраво. Крина и те книги ще раздават, аман, вместо смислени награди свързани с продуктите. Има едни много яки купи, които са направени за ориз специално, поне тях да бяха сложили с по един два продукта.

В Милка не ми дават ваучера имам 7 участия, че имахме поводи семейството. Имам и записано участие за шоколад, изписа там честито нали, ама като си търся номера, го няма. Има ли и други, които са така ама са получили шоколадите? Не че е болка, ама е тъпо да видиш, че печелиш и после нъцки.

# 508
  • Велико Търново
О, Рени, страхотно наистина! Четох, четох и си мислех " ами няма нищо случайно" Това ви е наградата за смелостта да имате три деца, за това че си проверила всичко няколко пъти преди да се зарадваш дори и изобщо нещо което явно заслужавате!
Браво! Страхотно преживяване е било!

# 509
  • Washington,USA
Софиямел не виждали никакъв проблем с името - имало GDPR, нормални неща били това. Имали данните, реални били участията, проверявали ги. Следващият път ще се пиша Гугутка Заспалова.. да видим дали ще ме изтеглят, ако не го направят си е дискриминация. Трябва да се пише до организатори - вие така ме научихте, когато се види несправедливост.

Супер, че темата почва да става положителна. И аз с прах за пране за 1 година - бях с 2 бележки и ще ми дойде супер, да не товаря бюджета.

Чакам игри със смислени награди и адекватни организатори.

Стига с тези шапки, мешки и тем подобни простотии. Подиграват ни се здраво. Крина и те книги ще раздават, аман, вместо смислени награди свързани с продуктите. Има едни много яки купи, които са направени за ориз специално, поне тях да бяха сложили с по един два продукта.

В Милка не ми дават ваучера имам 7 участия, че имахме поводи семейството. Имам и записано участие за шоколад, изписа там честито нали, ама като си търся номера, го няма. Има ли и други, които са така ама са получили шоколадите? Не че е болка, ама е тъпо да видиш, че печелиш и после нъцки.

И аз за него шоколад говоря. И аз не си намерих номера пък честито

Общи условия

Активация на акаунт