Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 121 339
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 545
Киндер са качили и последните печеливши . ММ с куфар от Велинград, вече събрахме 2 , само почивка ни липсва да спечелим 🤗

# 1 546
В новия каталог Лидл вече са качили инфо за играта:

# 1 547
  • Пловдив
Снощи преди лягане уцелих пуловера с бутилките. Искам червения с Белобрадия, та този, ако е по-голям номер ще отиде за ММ

# 1 548
Вече нямам търпение да стартират "коледните" кампании с доставка на тематични коледни награди за Св.Валентин.
До тук май само Кока Кола започнаха. Дано си получите коледните пуловери навреме. До колкото съм прочела имаше още хора, които си чакат тениските.
Лично аз чакам Нутела.

# 1 549
Вече нямам търпение да стартират "коледните" кампании с доставка на тематични коледни награди за Св.Валентин.
До тук май само Кока Кола започнаха. Дано си получите коледните пуловери навреме. До колкото съм прочела имаше още хора, които си чакат тениските.
Лично аз чакам Нутела.
Пророк ще излезеш... аз още чакам дънково яке и ваучер от КК, то ще мине черният петък, а съм си наумила тогава да ползвам.

Ще участвам в играта на Колгейт имам нужда от нов айфон, че тези на година и нещо - две макс сдават багажа.

# 1 550
Днес чакаме теглене от Фереро и Капи (последно теглене за тостерите).

# 1 551
  • Пазарджик
Интерлогистика носят ваучерите от Ная. Току-що получих моя.

# 1 552

Часовниците от играта на Маги пристигнаха.
Ще зарадваме момчета ни още днес. Не им се чака до Коледа.
Спечелени да от мен и ММ на 14.10., всеки от нас е участвал с регистрацията на 2 бележки.
Куриер - Спиди.

# 1 553
  • София
Някой , ако иска код за витамини от колелото на Бену:
Скрит текст:

Печеля книга Малката пекарна от играта на София мел да напишеш мнение в сайта им. 🌷

# 1 554
Момичета, за играта на OLYMPUS трябва да се регистрира номер на касов бон. Кое точно от всичките числа на касовата бележка е това?

# 1 555
Момичета, за играта на OLYMPUS трябва да се регистрира номер на касов бон. Кое точно от всичките числа на касовата бележка е това?
Обикновено е преди датата.

# 1 556
Има ли специален стикер млякото,аз купих ,но няма стикер.

# 1 557
# 1 558
  • София
Възстановиха ми 10 лв от P&G току що.

# 1 559

Общи условия

Активация на акаунт