Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 125 810
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 620
Мъжът ми е сред печелившите. Видях сега имейла. Те трябва да се свържат до 5 работни дни с вас. Ако броим 27.10., то днес този срок изтича. 40 човека имаха да уведомят тази седмица. Телефон не виждам никъде за връзка. Освен да се върне имейл с въпрос какво се случва Thinking

# 1 621
# 1 622
  • София
Поне с  кампанията за връщането на парите - 10 лв , пак ще дойде към 20 лв покупката ама само за тези промоции до 23.11 . Имаме право на две възстановявания сега е втория период.
Така и не ми стана ясно. Някъде през март имаше пак такава кампания за връщане на 10 лв. Тя брои ли се? Тогава получих 10 лв. Сега чакам пак 10 лв. Нямам намерение да пробвам с нова покупка, но дали имам право на още 10 лв или с мартенските стават 2? Питам, защото съвсем наскоро получих имейл, че през март са ми възстановили 10 лв. Simple Smile Дори бях забравила за тях. Simple Smile

Днес получих раничката на Киндер. Много е сладка! Дано и бъдещият ѝ притежател я хареса! Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 15:15 от Таня67

# 1 623
Таня67, тази кампания е за посочения период - броим участията само в настоящата. Мартенската си е била за тогава, не я броим.

Относно Leibniz - като контакти са посочили само: Организатор на кампанията e Медияпост Хит Мейл България ЕООД и Възложител на кампанията е Фортуна КОМ ЕООД.
Опитах да се свържа по телефона с Медияпост Хит Мейл България ЕООД - не ми се получи - Телефонът на абоната е изключен или е извън обхват! Номерът, на който звънях е този посочен на сайта им  Телефон: +359 2 962 86 29

# 1 624
Играта на Хайнц вече е видима и е от утре

# 1 625
И аз я видях ваучери по 100 лв и куфари. Явно куфарите са много актуални. Wink

# 1 626
  • София
Спечелете кино-билети до 06 ноември
https://www.sled5.bg/igra/hishtnik-ili-plyachka-izberi-s-hishtni … ay-za-kinobileti/
Спечелете книга до 06 ноември
https://zadoma.rozali.com/domashni-taini/igra--98023.html

# 1 627

Сега се зачетох в правилата им и се сетих, че и предната им кампания беше на принципа или-или.
Тоест избираш за коя от двете им награди да играеш.
Видяло се е и там ще пробвам за куфар, макар че все ми бягат тея куфари.
А преди няколко дни точно купихме кетчуп, да бях изчакала малко, или те да бяха подранили  Satisfied

# 1 628
Някой да е получил обаждане от оператор, за да си предаде данните за наградата от Leibniz?

Не, и се чудя според мейла, аз ли да ги търся..и как Simple Smile

Отговорете на мейла, който сте получили, че печелите награда.
Напишете си 3 имена и ЕГН;
Току що ми отговориха:" Благодарим Ви за предоставените данни!

Вашата нагряда - Подаръчен ваучер на стойност 100 лв. ще Ви бъде
изпратен на имейл до 10 дни.

Поздрави,
Екипът на Leibniz"

# 1 629
Петъчните награди КК, днес по-рано ги пускат

# 1 630
Току- що ми звъннаха от Leibniz. Много мило момиче. Телефона е +35929624601

# 1 631
Може ли този пост да харесат само хора ,които още не са получили шоколадите на Милка,за да не спамим Simple Smile Някой има ли представа до кога е срока за получаване? Помня 45 дни,но не до кога.

# 1 632
Има ли уведомени печеливши от играта на Диавена? Не, че имам големи шансове с 4 коментара на фона на 3500, но да знам дали да тая надежда..

# 1 633
Има ли уведомени печеливши от играта на Диавена? Не, че имам големи шансове с 4 коментара на фона на 3500, но да знам дали да тая надежда..

Виждам, че са ги публикували в коментар под поста. Бях с 2 коментара, естествено ме няма Sweat Smile
Скрит текст:
Диавена ООД
🎉Честито на печелившите от Facebook! Моля да се свържете с нас на лично съобщение, за да си получите подаръците! (с останалите победители ще се свържем в Instagram)
Kiril Petrov
Lilyana Angelova
Iva Lalova
Семейство Цветанови
@Ralitsa enikova
Denitsa Eskidarova
Stefani Zheleva
Ivelina Stoeva
Plamena Todorova
Chica Loca
Ралица Темелакиева
Maria Georgieva Zaharieva
Гергана Иванова
Nikola Vasilev
Devora Petkova
Т. Стоянова
Нина Керанова
Gergana Kurukyuvlieva
Nevenka Bakalova

# 1 634
  • София
Oт колелото на аптеки Бену ми се падна John Frieda Шампоан x250 мл. при покупка над 20 лв. Ако някой го иска, да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт