Отговори
# 165
А да знаете при Флавия какво езеро е... и там са затворили пътя...
гаден ден, гаденгаденгаден по всички направления е гаден...

# 166
  • София
Здравейте, любими! Избройте се прономеровано, че сте на сухо!

Днес от сутрин рано викам на любимия мъхльо, че ми е нервно и притеснено. Е, отивам на тръстиката и докато шефът крещи "нееее, не влизай" вече бях четвъртата по ред стъпила и с двата крака до кокалчетата във вода. Наводнение. Значи, все бях виждала канал да връща, на днес видях и как водата извира от стените и от плочките на пода. Head Band Пет часа с мокри студени крака, на течение, в неравна битка с покачващата се вода.  Ние с парцали и метли, кофи, викнахме и човек с помпа, която не смогваше. Тиймбилдинг, ви казвам. Не свършихме нищо планирано, но какво тренировка си направихме...Бг-алърт ни довърши.

Тук установихме експериментално, че ламинанът има плаваемост. Изплувал е на повърхността, дълбочината на водата е по-голяма от дебелината му плюс тази на подложката.

Щерката праща снимка от Румънско как пътува увита в одеало, Гаджо е в Бургас и не отговаря (дано си тренира детето и не е наводнен).
В понеделник ме е страх да отида на работа.

Прибрах се на кочанче, джурнах едно греяно вино и припаднах директно (автокоректорът го поправя на прОпаднах, приемам го за вярно).

Връщам се да ви чета. Heart

Сто пъти редактирам, не се публикува, баста.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 18:20 от бъръльо-бъръльо

# 167
Аз на сухо, под одеало, климатика на 6.

# 168
Мисте, нали имате изследванията от миналата година. Защо просто не ги повторите? И по възможност в същата лаборатория. Ако не ги откриваш на хартия, в самата лаборатория ги имат, само трябва да си направят труда да си отворят архива от миналата година. Може да ги улесните, ако кажете поне в кой месец са правени.

Намръзнах се и аз. Причиних си пазаруване в К. в петък вечер, дето всеки път се заричам повече да не го правя.

Сега и аз опъвам краци на дивана, под поларено одеалце, докато се стопля. На дежурния въпрос #КоШиЯдем, с детето сме сами, едни тостери с базлама ще направя на бързо и по една топла крем супа със сирене и крутони, за стопляне на измръзналите ни душички.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 22:01 от Clo - Camille

# 169
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз съм на сухо и в буквалния и в преносния смисъл. Joy
Половинът се връща утре и ще наваксваме.
Като го няма работата ми върви по-бързо Wink

Не е готово, чакам си последните четири кълбенца.за да го довърша.

# 170
ДобрЕ, ма вие не се ли сбрахте?
   Как е младежът ни , англичанин?

# 171
  • Euskal Herria
Докато успея да се включа в новата тема, вие вече сте изписали 12 страници.
Не съм ги чела, дано нямате много болежки и проблеми.

# 172
И аз на дивана, пилешки крилца във фраера пуснах. Покривът на тръстиката протече, кофа тук, кофа там.... и така много кофи. Не е фатално, но си е неприятно.
Валя до 16 часа
Кло, браво на щерката!
Седмицата ми мина толкова ударно, че не разбрах кога стана петък.

# 173
Бър, съжалявам за перипетиите.  Каква е причината?

Янче, къде се губиш? Скоро не си показвала красоти - ни куч, ни торта.

Аз се оказа, че ще имам малка перачка. Не обичам изненадите.

# 174
Зъзна и мръзна... само за червено винце е, но уви - няма...
Баткото ме изнерви, класната на баткото ме изнерви, тъпите шофьори на пътя ме нервят, изобщо съм толкова изнервена напоследък.... а си мислех, че съм желязо и нищо не може да ме бутне...

И ми е коледно и искам коледни нещица и украси вече...
Сиросче, не мърмори, поне няма да си на сухооо Stuck Out TongueSmileSatisfied

# 175
Яни, ти и за манипулацията нищо не каза. Как мина? Възстановяваш ли се добре?

# 176
Бър, голям екшън е било при вас.

Студ на кутийки, пратих МУ да прави греяна ракия с лечебна цел, той каза, че съм се побъркала. Ма чак сега ли разбра, бре, пиле шарено? От снощи като взел, че се ентусиазирал за някакво 80-тарско парти в Барселона. С испанското другарче билети ще купуват, апартаменти гледат. Аз мигам тъпо и кимам.

Заредих ребра и пражоли, купих си пуловер ТХ и блуза от втората.
Отменахме вечерята, сега си хрупам карфиол на дивана.

Янче, ти направи ли твоята операция?

# 177
  • София
Сири, шахтите не поемат, задръстени с утайки, нашата е и по-ниска от колекторната Stuck Out Tongue Winking Eye, съседите са заустили тръба с 50 % по-голямо фи в канализацията, сградата е стара и попива като гъба, водата си намира път.
Оставих ги да продухват и да търсят накъде да продухват, че не било ясно. Да ви кажа ли чистачките какво направиха? Дойдоха, опищяха всичко, врътнаха се и си заминаха. Нища ве им сепказва, че трудно се намират. Сменям си позицията, казах днес на шефа, който гребеше с мен. Не нагоре, на чистачка се преназначавам.

Кошиядем-то е люто-кисела супа от китайския, чакаме я. Не мога да мръдна, имам вече и наченки на мускулна и скован кръст. А уикенда ще си седя да си изработя това, което днес не можах.

# 178
Бър, ужас. Ако нямаш противопоказания аспирин след супата и горещ душ. После с чорапки под юргана.

# 179
Оле, Бърди, в тоя студ с мокрите крака цял ден.. ужас..
У нас протече покрива как си требе.. ММ вдигна дрона, покрива е леш, керемидите на сол. А са нови, някакви специални, иновативни, тъкмо бяха излезли на пазара.. добре че сме на втория етаж 🤭 ама на брат ми стаята е подгизнала, тече му точно над възглавницата.

Общи условия

Активация на акаунт