Отговори
# 630
  • USA
Добро утро!
Прекрасен и слънчев ден е днес и е само за разходка. Възползвам се, че не се знае кога пак ще завали.

Бърз въпрос- могат ли да се плащат данъци в евро или трябва първо да сменя?

Мисти, честити да са ти днешните рожденици! Здрави да са 🍀

“Снахата” ми донесе вчера огромна тава тирамису, защото разбрала, че обичам. Много е вкусно, но колко ли трябва да се разхождам за да ги изгоря тез калории😅

# 631
  • Пловдив
Скай, не можеш още в евро Simple Smile
Блазе ти за тирамисуто! Не ги мисли калориите. До кога си тук?

# 632
Скай, еврото не е официална валута все още, нищо не може да се плаща с него.

Два пъти ми се случва размяна на реплики и възмущение от страна на чужденци на бензиностанция, които настояват да платят с евро и се сърдят, че не може. Единият път беше лятото на път за морето, вторият сега последно като се прибирахме от София. Явно са чули, че приемаме еврото, но не знаят кога.

Тук пак духа, но и напича. Идеално време за пране Simple Smile

# 633
  • USA
Благодаря!
Спестихте ми двойно разкарване.
Миналата седмица в Айко платих голяма поръчка на мебели в евро и затова се зачудих дали пък не може.
Мисти, до края на месеца съм тук.

# 634
Как си платила в евро? В брой?

# 635
  • USA
Да, в брой на касата.

# 636
Айко ме идненадват! Браво!
Скай, аз плащам на гише данъците с банкова карта. Не мисля, че има значение левова или евро. Но пък има табела, че не приемат разплащане с Револют.

# 637
  • тук и там
Скай,да не би да пристигат след няколко месеца мебелите?Иначе не съм чувала да може с евро да се плаща в Бг.

# 638
  • USA
Пристигат ноември мебелите. Единствено не връщат евра, така че дадох и двайсетина лева, не помня точно колко.

# 639
Не може да се плаща в кеш в евро все още.

Сиросче, давам днес отчет, не направих пролет, ама се появиха още лястовици Simple Smile и може би малко слънчице.
Кратко ще е, ама ще му се порадвам.

# 640
Брех, изненада ме, наистина.
Няма значение кога пристигат мебелите, плащането е сега.

# 641
Ули, събираш ято. И това е добра новина.

# 642
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не е разрешено, но са решили да си обменят валута без да плащат на банки и обменни бюра.
Човещинка.

Сутринта ме изненада с дъжд. Истински. Първи за четири и половина години. Само двайсетина минути, но беше много приятно.

# 643
  • София
Добри, няма такса за обмяна след 1 януари.

# 644
  • USA
Айко е голяма верига магазини. Не мисля, че биха си позволили да правят нещо незаконно.

Общи условия

Активация на акаунт