Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 14 789
  • 259
  •   5
Отговори
# 255
Ани, на Нептуна ли, а ние го отказахме заради предупрежденията за буря! Sad

# 256
Тили, оставих ги, даже днес бях с тях, с бели дънки, светла риза и чанта в същия цвят на подметката. Не съжалявам, предвид колко са удобни , а след предложенията на Агент и прегледа на есенния гардероба установих, че имам доста подходящи неща Simple Smile
Иначе аз също се учудих за коментарите за модел, подметка и т.н. при положение, че въпросът ми беше конкретен за цвета. Но пък всеки е свободен да си каже мнението по принцип, въпреки че питането е конкретно Simple Smile

Снощи бях с приятелки на италианска вечер - паста и ризото. Много вкусно беше.
https://www.facebook.com/share/r/1KxEbb2eQn/

Жалко, че не си се снимала, Ани - по описание звучи чудесно, супер се е получило и с чантата!

мтз, пропуснах да коментирам - много ми хареса на снимката - сияеща както винаги, сред природа, кучето - красота!

# 257
  • Бургас/Пз
Ани, на Нептуна ли, а ние го отказахме заради предупрежденията за буря! Sad
Да, Мими. Снощи времето беше много спокойно и дори приятно. Излизах два пъти навън с пушачките наметната с шал Simple Smile и само по елек /бях с кафявия костюм 😀/

Света, щракнах се набързо без чантата.

Не обръщайте внимание на ретро скини дънките ми. В свободното време все още обичам да нося този модел, колкото и да не е актуален напоследък сред наложилите се широки дрехи.

# 258
  • В заешката дупка
Чека,а това вакс яке не беше ли много тежко? Нещо не схващам идеята на тези якета. ..Яке за лоши атмосферни условия,но само за слаб дъжд. Трябва да се реваксва на 1 година,което не е малко усилие..,не се пере,почиства се трудно...,което си е досадно.. Пробвах мисля такова яке и беше доста тежко,освен другите "несгоди"

Не много, но е по-тежко, да. Да речем като кожено яке. Аз го искам за ежедневно есенно (но не само) яке. Харесват ми как изглеждат този тип якета. Издържали са, а с времето стават все по-хубави. Това, че пазят от дъжд и не се мокрят лесно - капките се плъзгат по восъка - си е голям бонус. Водоустойчиви са, нищо че не са напълно водонепромокаеми като дъждобраните. Wax якетата не се цапат лесно заради восъчното покритие. Та точно почиствания мисля да си спестявам. За мен това е много практично яке, особено за климата, в който живея. Единственото неудобство е че трябва да се реваксва през 1-2 години. Simple Smile

# 259
Супер си Ани, както и предположих! Heart Eyes Идеално свързани - цветовете на райето, коланът, готините обувки и чантата /представям си я/ -  бонбон си! Точно пък ти винаги си в тренда, скини са класика!

Общи условия

Активация на акаунт