Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 13 121
  • 242
  •   23
Отговори
# 210
  • Бургас/Пз
Анджи, обувките на Ани от Тоска Блу са с бежова подметка, не бяла.
Благодаря, Света, чудех се вече дали снимката е толкова лоша, че изобщо не се вижда цвета , че не е бял, дори изобщо не белее, същият нюанс на обувките е, просто е по-светъл. 
Принципно нямам притеснения с белите подметки, имам 3 чифта и всички са ок след доста прилично носене. И аз ги чистя с мокри кърпички. Има едни на Бинго супер стават с тях.
Не знам колко са ретро, но навсякъде е пълно с подобни модели, /дори и при спортните марки/, което по никакъв начин не означава, че трябва да се харесват от всимки.
Благодаря на всички за мненията. Бяха ми полезни.

Агент, благодаря за снимките и онагледяването. Харесах си няколко комбинации. Оставям обувките, като видях, че имам повече от 5 комбинации в гардероба и ми е достатъчно. Много хубаво стоят с бели дънки. И да, топли цветове зимата рядко нося. Изключае червено, но много рядко. Между другото се сетих, че имам чанта същия цвят като подметките Simple Smile
Много се радвам за твоето момиче, нека сама да избере верния за нея път. Тези стажове са много хубаво нещо, защото така ще види реално какво я чака.

Тили, много ми хареса шлифера.

# 211
Dia, мисля са сборна илюстрация на приказни герои.
Обожавам творчеството му, беше гениален.
Като илюстратор на детски приказки е ❤️
Приятно ми стана че забеляза 😘
Детски спомен е това... Simple Smile
Просто се върна от тогава като проблясък. Потърсих и намерих това:
Скрит текст:
Имах точно тази книжка и от там е споменът.
Извинете за отклонението.

# 212
Добро утро, дами!
Видях Анджи, стил и класа!
Пропуснах другите, но по коментарите се ориентирам Simple Smile
Агент, огромно Браво на дъщеричката! Увереността в избора е също повод за гордост Heart
Много ми харесват цветовете този сезон с много изкушаващо шоколадово- кафяви вариации. Определено ще се сдобия с нещо в гамата. Барел дънки и панталони виждам доста, харесват ми. И велур, особено връхни. И чорапи вариации
Скрит текст:

Uniqlo имат страхотни барел модели
Скрит текст:
идеални с JWAnderson' ризите
Поръчах и очаквам тези НБ. Ще реша, като дойдат.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 07:51 от Elirost

# 213
  • Burgas, Bulgaria
Мила, Ели, моля те за малко помощ. Hands Pray Кой номер от NB поръча и на български адрес ли? Дават ги умалени, аз нося 38, моля те посъветвай ме кой да взема, не съм носила никога NB. От кой сайт поръча, аз ги намирам в официалния на GANNI. Благодаря ти предварително. HeartHeartHeart

# 214
Какво съвпадение 🙂
от няколко дни ги мисля NB.
Мисля са много добро допълнение към всичко

Angela, не зная доколко ще те ориентирам - пробвала съм няколко модела маратонки и ми пасват 38.5, на Адидас съмм 38 2/3, а стандартни кожени обувки съм 38.
Като са умалени бих взела 39 или 39.5

Още им се чудя де....

# 215
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ти, Ал, чакам Ели да се включи, 5,5 са изчерпани, вероятно ще се размина с тях, в Б-г не ги намирам. HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 09:50 от kolevaangela

# 216
БГ ги няма.
Angela мисля 6 или 6.5 за 38 номер ще е ок.

и два аутфита Manilla Grace

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 09:39 от Al Georgieva

# 217
  • Burgas, Bulgaria
Ал, ти в кой сайт ги гледаш?

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 09:19 от kolevaangela

# 218
Като безобразен НБ фен да се включа.
Нося 38.5, поръчвам или 39.5, или 40 номер.

Агентче, забравих да честитя джоб офъра на тиЙнката. Браво!

Elirost, благодаря ти за поста. Сега какви мухи ми пусна в главата ако знаеш само!!!

# 219
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ти, ТиЛи! HeartHeartHeart

# 220
  • Sofia
Агент, честито на девойката! Благородно начинание е, избират го хора с добро сърце . По моите впечатления из софийските клиники.
Харесва ми ризата на Ал.
Магни и госпожицата на Мьос ги  изпуснах.

# 221
Момичета, пробвала ли сте гримовете L’Oréal & Mugler?
Спалала, сенки и червило гледам, на картинка са супер. Че почнах да мисля за подаръци 🙂

# 222
Анжела, аз нося 38 и всичките ми NB са 38. Имам и един чифт 37.5.

Новите зелени💕 също са 38.

Дъщеря ми е с ходило 38.5 и също носи точния си размер от марката.

Нашите Nb, които са купувани от България, се различават от останалите. 2 маратонки 574, сложени една до друга, имат очевидни различия в шевовете и други детайли.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 10:20 от Linofrina

# 223
  • тук-там
И аз нямам опит с NB, но имам интерес.
Честита работа на малката Агентка! Много полезно и със сигурност ще я насочи! Моята девойка в 10-ти клас кара 4 седмици стаж в ЦВК. Много и хареса. Но на финала заяви: ако ще е толкова зор, по-добре да е хуманна.
Не видях красивото момиче на Мос Sad
Честит първи сняг в БГ!
Аз още съм на завет Wink

# 224
Анджи 38 е и моя номер, 24,5 см. НВ лайфстайл аз съм ЮК 6, но сериите за тичане 6.5 ЮК. GANNI NB поръчах UK 6 от официалния сайт https://www.newbalance.co.uk/pd/ganni-x-new-balance-1906l/U1906LV1-51612.html. Мисля, че 6 UK ще ти е добре, подкрепям Тили и Ал.

Общи условия

Активация на акаунт