Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 13 755
  • 245
  •   10
Отговори
# 195
Мерси момичета 😘❤️
Облякох да я покажа на ММ, много ме хареса

ах Мьос, прелестна е 😍❤️
и с белите кецки е прекрасна
Благодаря за снимката 🌷

ТиЛи, тренча ми харесва, само колана с връзването ме притеснява - мек ли е плата?

Само да са живи и здрави децата, а професия каквато си харесват 🍀

# 196
  • Burgas, Bulgaria
Mößbauer-Effekt, много нежна и красива е девойката ти!!! HeartHeartHeart

# 197
Всички, които видях, сте чудни, но девойката на Мьос е великолепна.Сега я видях и аз.

# 198
Благодаря, дами. Много сте мили.

# 199
Веднага ми се прииска да пратим сватове ❤️ Wink
Жива и здрава да е 🍀

# 200
Красавица е, Мьос!
Al, снимката на корицата на темата не е ли от една книжка с приказки и е илюстрация към "Новите дрехи на царя"?

# 201
  • В морето
Ехх изпуснах явно, къде видяхте?  Simple Smile)  Всички, които видях обаче - сте прекрасни! И много хубави придобивки, носете ги с удоволствие!

# 202
Dia, мисля са сборна илюстрация на приказни герои.
Обожавам творчеството му, беше гениален.
Като илюстратор на детски приказки е ❤️
Приятно ми стана че забеляза 😘

# 203
  • В морето
Agent Provocateur - поздравления и за твоето момиче! Да помагаш на хората е ясно, но да помагаш на животните, като дори не разбираме езика им, ето това определям лично аз като най-висшата форма да "имаш сърце". А и особено хирург - още повече адмирации! Много късмет й желая! Heart
Скрит текст:
Само мога да се моля и да продължа да се надявам един ден да има и аз с какво да се похваля, че все "бяга" тоя ден. Blush

# 204
Ал, мек трябва да е.
Аз по принцип колани връзвам изключително рядко, та не ми е особен фактор.
Инак- ето снимки, като “за снимка”.

Агент, ще питам, само да се сетя!

# 205
Ризата на Ал е супер и тренча много ми хареса! 😍

# 206
Agent, поздравления за детето! Важното е да следва мечтите си и да е щастливо, много благородна професия.
Ал, честита ризка, супер е! Поздравления и за упоритостта, спорта и резултатите!
ТиЛи, сподели като вземеш шлифера как е, изглежда много красив.
Аз днес поръчвах детски боти, защото зимата ме хвана неподготвена и заведох детето на градина с 2 номера по-малки ботуши до градината и още имам угризения.

# 207
Мьос, видях снимката - дъщеря ти е прелестна, като излязла от приказка на Братя Грим!

Магни, харесах те с якето и полата, това е новата пола нали - много хубаво ти стои! Само, ако позволиш, за мен аутфита с якето е за затворена обувка, не ми се "връзва" със сандали.

Анджи, обувките на Ани от Тоска Блу са с бежова подметка, не бяла.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 22:27 от Sweta

# 208
Да, Света, новата пола е и съм съгласна че не е за сандали. Използвам последните летни дни да си проветрявам краците. Скоро ще обуя и аз затворени обувки, боти, ботуши, а така да е дълъг този сезон.😢

# 209
Ти си добре, тук е направо за боти и ботуши днес. Unamused И това ако е есен ...

Общи условия

Активация на акаунт