Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 114 053
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 180
При вас сняг, при мен вятър затова извадих якето.

Агент, браво на детето!

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 21:38 от MagniМ

# 181
Издирвам боти и ежедневна чанта в петролено и мисля с това да приключа покупките за есенно-зимния сезон. Евентуално някой пуловер може да ме повика, но не е задължително.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 18:02 от Mößbauer-Effekt

# 182
  • Ямбол
О, Мьос, много е хубава Sparkling Heart

Агент, поздравления и за твоето детенце!

# 183
Красавица е детето Mößbauer-Effekt и този цвят много й отива !
Но , дирндл-а  нещо не мога да харесам, искрено. Вероятно по време на  фестивал е удачно да се носи Simple Smile . Преди време с изненада установих, че има доста предлагане на такъв тип рокли online и явно има защо.

# 184
Мьос, видях ти прелестната девойка в дирднл, който е правен точно за нея! Много, ама много и отива на поетичната красота!

Благодаря ви за милите думи за първородната! Заинатила се е за ветеринарна хирургия и ако оцелея следващите 10 год дай боже да я видя със скалпел в ръка!

# 185
Мьос, толкова е сладка и красива, и нежна...много красив дриндъл!

# 186
  • София
Изпуснах дирндл-а
Агент ще оцелееш и ще се гордееш Smiley

Магни, дразниш с босите крака Laughing. Да не се показвам как бях днес Smiley

Ани, обувките ми харесват. Помисли ги, щом са и удобни.
Бели подметки супер лесно чистя с бебешки влажни кърпички.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 18:39 от asa

# 187
  • София
Някой взе ли тази рокля на Зара от деним? Преди време я гледах в магазина и даже пробвах, но не се харесах нещо, сега пак я мисля:

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D1%80 … on-p05216263.html

# 188
^^^ Лизи, мила, дори да стои съвършено на съфорумка как това ще я направи да стои по-добре на теб? Ако си я отхвърлила не я мисли повече!

# 189
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили момичета, видях Магни -  HeartHeartHeart, както Мими и Ани, които буквално греят със стил в мрачния и дъждовен Бургас. HeartHeartHeart Ал и Агент /поздравления за детето!/ Revolving Hearts, както винаги със страхотни презентации и идеи! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Бомболино, прекрасен аутфит и придобивки!!! CupidCupidCupid Ани, подобно на Ал и аз не харесвам обувки с бяла подметка, но пък цветът им е наистина неутрален и вероятно ще е лесно да ги съчетаеш. Приоритет за мен са удобството и комфорта, който ти носят, много ми хареса и кроп шлиферът ти - бестселър е в момента! Жалко, мен този модел ме прави "бокси", по-широчка съм в раменете, пък и надареничка в бюста. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Рокстарче, стискам палци, но не се тревожа за теб - с твоя стил, ти го можеш, GO GIRL!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 19:17 от kolevaangela

# 190
Браво на Агентка Jr
дриндл-а го изпуснах
Като видях Magni и ми стана студено 🙃
Току що се прибрах, пия чай, по път си поръчах едно по-топло яке за тичане, взех си една красива риза

за сиво, паладжан, бежово, дънки, светло синьо, черно, т.н.
и една бяла семпла класическа памучна

# 191
  • Burgas, Bulgaria
Ал, много "твоя" е тази риза, истинско bijou ! Браво!!! HeartHeartHeart

# 192
Ризата ми хареса и на мен.

Пепси, това не е дреха като дреха, а е тип официална традиционна носия, която се облича при точно определени поводи. Има си правила за десен, кройка, престилка, дори как и къде точно да е връзването.

Нашето момиче се отказа от ветеринарната медицина след един стаж при много добра местна вет. лекарка. Тук тези стажове да задължителни в 10 клас, добри за проф. ориентиране. Било е много интересно, доста неща е видяла и научила, дори е правила дребни манипулации, но след стажа реши че това не е за нея. Малко съжалявам, виждах я идеално в тази професия, но тя сама ще си намери мястото. Вярвам.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 19:32 от Mößbauer-Effekt

# 193
Много хубава (и практична) риза, Ал!
Агент, браво на девойката. Имам племенница по вашите ширини, която освен, че е адашка на твоята прекрасница, се е насочила към същата специалност, за тих ужас на баща ѝ, който е “човешки” лекар. 😀
Поръчах въпросния тренч, като дойде ще реша дали ще го задържа.

# 194
^^^ Моят ужас хич не е тих да си призная под сурдинка!
Дай ел.координати на адашката (след като я питаш, разбира се!)

Ризата е много красива!

PS Мьос, моята кокона прави стажове вече втора година - 2 лета подред в София (40-50 часа) по време на ваканцията, а сега тази работа, за която споменах също е официален стаж за нея. Аз се надявам като прозре колко години учене я чакат тук - минимум 8+ - и на каква цена да завърти към по-"човешка" медицина.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 03:22 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт