Изпитани сайтове за парфюми - Октомври 2025

• 18 172
  • 157
  •   14
Отговори
# 135
Благодаря, Radincho! Simple Smile

# 136
# 137

https://www.parfumi-shop.net/product/40931-carthusia-terra-mia-b-o.html

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 18:39 от chilko

# 138
От makeup са станали много бързи. Има няма 2 работни дни и пратката ми беше в офис на Спиди. Добре опакована. С една мостра. Безплатна доставка!
Много съм доволна 👌

# 139
Лимитирано издание на добра цена - ако се използва код става и още по-добра!🙂
https://parfium.bg/jean-paul-gaultier-le-male-elixir-colector-pa … Xzf4r2hou6y4lYVkA

# 140
# 141
# 142
# 143
https://makeup.bg/product/795175/
+++
И има промо код за две мостри:

autumn_bg

# 144
Alize, много благодаря за споделената оферта за Адел. Имам 10 лв за РД, който от вече не знам колко време се чудя за какво да използвам. Чак забравих да вкарам промо кода за двете мостри, толкова бързах да поръчам 😂😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:09 от Lale_Lili

# 145
  • Пловдив
Може ли да припомните как се получаваше този код за РД? Аз нямам от makeup и никога не съм имала.
Имам спомен, че автоматично се начислява при поръча (дано не бъркам за кой сайт се отнася), но си гледам последните поръчки и няма никакъв код.
С каква валидност са тези кодове (да не би при мен да е изтекъл преди да му обърна внимание, че го има)?

# 146
Много се извинявам, не е код, а се начислява само на последна стъпка при поръчка. 5 лева за 39 лева поръчка, 10 лева за над 59 лева поръчка (по спомен).
Моят беше валиден 1 седмица преди РД и 1 след. Тоест около 10+ дни. Просто проверявах дали го има като слагах продукти и ми изписа че вече може да се ползва доста преди РД. Затова като ви наближи датата пробвайте, ще ви излезне.
Имаше май бъг преди време, но при мен всичко работи точно.

# 147
Не вярвах, че ще се оплача от любимия ми сайт Нотино, но и това се случва. Поръчка, направена в понеделник сутрин, все още не е изпратена, а срокът за получаване мина преди два дни. В друга поръчка, един от продуктите е заменен  с друг, съвсем различен и това го виждам случайно преглеждайки статуса на поръчката в профила ми.  След кратка комуникация се оказва, че поръчаното от мен не е налично, но защо и как е заменено с друг продукт,  не се знае. Та, преглеждайте си поръчките, за да няма лоши изненади и разправии. Да отбележа,  че при стотици поръчки, досега такава фрапантна техническа или човешка грешка ни ми се беше случвала. Някой друг има ли проблеми с поръчките от Нотино тази седмица?

# 148
Някой друг има ли проблеми с поръчките от Нотино тази седмица?
И на мен ми се забави доставката от Нотино тази седмица. Все пак днес си я получих заедно с разни ваучери и кодове за отстъпки, така че съм доволна. Предполагам, че забавиха доставките заради бедственото положение в русенско покрай дъждовете.

# 149
Поръчах и аз Либрето с отстъпка за РД от Мейкъп.Днес са ми я активирали, значи 10 дни преди датата.

Общи условия

Активация на акаунт