На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 27 898
  • 507
  •   1
Отговори
# 150
Точно така, и аз съм звъняла да питам - само през формата се прави резервация. Анулация също и т.н.

На мен Обзор ми е много път, питах за двете дами да си проверят и на други места, ако преценят.

# 151
На мен си ми звучи, че някой от агенцията е е объркал, когато е давала първата оферта, случва се, но беше редно да се свържат по телефона и да се извинят.
Аз да питам, Съни какъв размер капаро искат, още ли е 30%?

# 152
На мен си ми звучи, че някой от агенцията е е объркал, когато е давала първата оферта, случва се, но беше редно да се свържат по телефона и да се извинят.

Объркали са се и да, не се извиняват. На мен ми пуснаха оферта по-висока от обявените цени на един хотел, като ги питах какво става, без извинение ми пуснаха оферта с правилните цени. Малко не е ок отношението, надявам се да е било инцидентно.

# 153
Моята оферта също е същата, както при запитването. Получих линк за плащане и сумите са идентични. Аз имам обяснение за недоразумението и то идва от хотела, не ит агенцията, но ще си замълча..

# 154
Аз си ги смятам отделно ценичките...тъй де, обичам математиката от гимназията още...
Май зависи от хотела как ще е плащането, на мен да, 30 процента сега ще искат, остатъка 14 дни преди датата.

За Марина Сандс - под офертите на съни турс пише че цените са динамични и тези от офертата важат ако приемем в най-кратък срок...та възможна е промяна от хотела да има.

# 155
Ами за цените нагоре - всички са надули яко цените, ако има търсене - така ще си останат и още ще ги вдигат. Ако не - може да си преразгледат политиката. То в офертите с изхранване повишението е обяснимо - всички пазаруваме в супермаркета и знаем как всичко е нагоре и там.

# 156
Да питам ако в офертата на хотела пише анулация без неустойка до 12 дни преди настаняване, а в офертата на Съни турс друго кое е коректното?

# 157
Да питам ако в офертата на хотела пише анулация без неустойка до 12 дни преди настаняване, а в офертата на Съни турс друго кое е коректното?

Офертата. ОУ се прилагат ако няма изрично друго в офертата. Точка 6. 5 или 5.6 от договора вижте.

# 158
  • Велико Търново
Да кажа и аз за обърканите оферти пак.
Както вече писах, според мен просто някой е объркал цените първоначално. Мисля, че добре обясних в предното си мнение. Моята оферта беше изначално по-ниска от цените, посочени в сайта на Визит. Ако моята позната не ми беше казала колко е тяхната, нямаше и да забележа-пуснала съм запитване, дали са ми цена, потвърдих, те ви пратиха мейл, че благодарят за резервацията и да очаквам начин на плащане. В понеделник редом с двата мейла за хотелите в Кранево получих и трети (без да съм правила каквото и да е), в който пишеше, цитирам "За периода имат корекция на цените за която късно ни уведомиха". Това не е вярно, защото по същото време са пратили адекватна с цените на сайта си оферта на моята позната. Тоест, някой просто се е объркал. Но ми се струва глупаво да споря, тъй като се вижда, че още първоначалните им сметки колко струват 7 нощувки за периода не равнят с тези от сайта. Очевидно е било грешка. Просто аз нямаше и да разбера, защото не смятам предварително, тъй като аз също имам и лична отстъпка като редовен вече клиент и чинно си чакам крайната им цена- не виждам смисъл да пресмятам до стотинка предварително.
Надявам се да обясних добре 🤗
Допълвам, тъй като току що потвърдих "новата" резервация с другите цени- като потвърдих, номерът на резервацията беше същият както първоначалната

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 13:58 от bubalesa

# 159
Да кажа и аз за обърканите оферти пак.
Както вече писах, според мен просто някой е объркал цените първоначално. Мисля, че добре обясних в предното си мнение. Моята оферта беше изначално по-ниска от цените, посочени в сайта на Визит. Ако моята позната не ми беше казала колко е тяхната, нямаше и да забележа-пуснала съм запитване, дали са ми цена, потвърдих, те ви пратиха мейл, че благодарят за резервацията и да очаквам начин на плащане. В понеделник редом с двата мейла за хотелите в Кранево получих и трети (без да съм правила каквото и да е), в който пишеше, цитирам "За периода имат корекция на цените за която късно ни уведомиха". Това не е вярно, защото по същото време са пратили адекватна с цените на сайта си оферта на моята позната. Тоест, някой просто се е объркал. Но ми се струва глупаво да споря, тъй като се вижда, че още първоначалните им сметки колко струват 7 нощувки за периода не равнят с тези от сайта. Очевидно е било грешка. Просто аз нямаше и да разбера, защото не смятам предварително, тъй като аз също имам и лична отстъпка като редовен вече клиент и чинно си чакам крайната им цена- не виждам смисъл да пресмятам до стотинка предварително.
Надявам се да обясних добре 🤗
Допълвам, тъй като току що потвърдих "новата" резервация с другите цени- като потвърдих, номерът на резервацията беше същият както първоначалната

Няма проблем ако са сбъркали, при мен обаче липсва това изречение. Става въпрос за отношението и да се изкаже грешката, а не ако може да се замете. Работя също с клиенти и грешки се случват, важно е да се изговорят.

Почивали сме в марината един път 16 души с 5 деца и след това отново 8 души с 4 деца на следващата година Simple Smile

# 160
Здравейте някой да е пускал запитване за Воя ? Все още не са пуснали цени в сайта им а  останахме много доволни тази година от тях и искам до година пак да ги посетим ,😊

# 161
Воя по-късно пускат цени. Аз миналата година ги чаках за ранни записвания, но пуснаха доста по късно. Може би ноември месец ще пуснат. Тогава имаше 15% на сайта им. Нямаше големи намаления или поне аз не намерих.
Аз вчера пуснах запитване за Дриймс и цената е като от таблицата, но не са ми отговорили за домашния любомец. Мислех да звъня и да питам ама пък после с мъж ми решихме други дати да бъдат та ще пускам нова заявка и там вече ще звъня ако трябва.

# 162
Ако някой се интересува от хотели с аквапарк пускам оферта на Съни Турс за Апартхотел Роял Бей Ризорт в Каварна  https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-aparthotel-roial-bey-kavarna-22711/ който е с нов аквапарк и частично реновиране на помещения.

# 163
Някой дали има отзиви от Ефект Алгара, защото се замислям да пробваме него догодина.

Интересува ме най-вече плажът как е, по-конкретно морето дали бързо става дълбоко, понеже сме с 2, все още малки деца, както и храната дали е добра.

Благодаря!

# 164
Някой дали има отзиви от Ефект Алгара, защото се замислям да пробваме него догодина.

Интересува ме най-вече плажът как е, по-конкретно морето дали бързо става дълбоко, понеже сме с 2, все още малки деца, както и храната дали е добра.

Благодаря!
На първа страница на темата има отзиви за хотела. Може да погледнеш там.

Общи условия

Активация на акаунт