На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 25 980
  • 469
  •   1
Отговори
# 390
Ние не бяхме особено очаровани от храната в HI Hotels Imperial Resort. Не сме останали гладни, но повечето неща не ставаха.

# 391
Здравейте. Не сме били досега на ОИ. Колебая се между Маджестик и HI Hotels Imperial Resort на Слънчев бряг. Двама възрастни и дете на 8 г. Искам плитко и равно море, прилична храна и забавления за децата. Да е далеч от алкохолните туристи.
След като сте с дете на 8 г. може би е по-добре да разгледате хотел Еврика дали ще ви устройва. Има и детски пързалки.
https://visit.bg/hoteli/klub-hotel-evrika-slanchev-briag-655/

# 392
  • Сф
Аз тия алкохолни туристи така и не ги видях...:
В Бор бяха:) 24 часа  рецепция/бар. Нощем ставало интересно. И по улиците. Но, културни бяха, смешни- англичани барабар с жените. Наливаха се, ден почивка и пак. Така че ги търсете около нощния/ денонощен бар пиячите.

# 393
Здравейте. Не сме били досега на ОИ. Колебая се между Маджестик и HI Hotels Imperial Resort на Слънчев бряг. Двама възрастни и дете на 8 г. Искам плитко и равно море, прилична храна и забавления за децата. Да е далеч от алкохолните туристи.
След като сте с дете на 8 г. може би е по-добре да разгледате хотел Еврика дали ще ви устройва. Има и детски пързалки.
https://visit.bg/hoteli/klub-hotel-evrika-slanchev-briag-655/
Пързалките тази година в Еврика не ставаха - работеха само две от трите и то 2 часа преди обед и 2 часа следобед или нещо такова. Моят син на 8 години можеше да се пуска само по едната, (другата е за по-големи), но го достраша и въобще не ги ползвахме. Другите пързалки са за малки дечица и пак само в определен период им пускаха водата.

# 394
  • Сф
Навсякъде предполагам  са с такова работно време атракциите: от 10-12 и 14-16 ,16.30 или подобно. Поне и в Уейв е така, в Сол луна бей. Вече си е до дете на колко и коя ще му хареса. Hands V
Ние родителите затова гледаме и преценяваме.

# 395
Е тъпо е това...4 часа дневно само.
Спасител ли нямат..за кое се стискат...

От 14 до 16 в Тиарата ги спираха за да могат хората да си почиват/полегнат.

# 396
Бихте ли препоръчали нещо на прилична цена за предпочитане на Златни пясъци?

# 397
Бихте ли препоръчали нещо на прилична цена за предпочитане на Златни пясъци?
В темата относно Златни пясъци са обсъждани и съответно на първа страница от лято 2025 г. са налични само отзиви за хотели от веригата Грифид, както и за Комплекс Ривиера. Цените на тези хотели обаче са по-високи. Като по-бюджетни хотели може да разгледате тези https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-berlin-goldan-biyc … ni-piasaci-19850/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-gradina-zlatni-piasaci-19916/   https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-liliia-zlatni-piasaci-21491/ Нямам лични впечатления и не ги препоръчвам, но са с по-приемливи цени.

# 398
Благодаря

# 399
След 2 години в Мирамар, бяхме 2 години в Уейв и много искам да идем някъде другаде тази година. Помогнете - Дриймс в Слънчев бряг ок ли е за ол инклузив на хора с деца (2 и 6), които едва извличах със зор от басейните на Уейв? Просто искам хубав жълт пясък. И искам да е близо до магистралата до Бургас, много тегаво пътуваме всички и голяма мъка ни е да ходим на север. Иначе мен от Грифид няма да ме извадите, ама пусто много път 😫 Та, изчетох мненията и май съм го харесала този Дриймс, защото хем е на първа линия (с някакво вървене пеша), хем има аквапарк и анимации. Някой да каже как е водата в началото на юли, дали ще е голям клинч? Това ме спира от Мирамар отново, а Рейна ми обявяват такива космически цифри, че ми присяда. Там знам, че се отоплява детския.

# 400
Ние сме се насочили към Оазис Дел Маре в Лозенец. По- бюджетен е и е близо до плажа. Но не мога да намеря много мнения за него. Ще съм благодарна ако някой тук е бил и каже дали си заслужава да се посети.

# 401
  • София
Ние - 2 възрастни и 2 деца (лятото ще са на 3 и на 8г) резервирахме една кратка Перла Бийч края на юни през Новотон. Досега все през визит бях, но Перлите ги нямаше нещо, а трябваше да е Приморско. Не съм с уау очаквания, но с две диванета се надявам поне да не им мисля яденето, пък каквото такова. Ще пишем как е.

# 402
Гледам Топола Скай Ресорт тия басейни много ли са ледени вълнуват ме тези на аквапарка дето е детския участък.Също така и за плажа да споделите има ли техен има ли бар там , гледам в букинга добри коментари му дават.

# 403
Гледам Топола Скай Ресорт тия басейни много ли са ледени вълнуват ме тези на аквапарка дето е детския участък.Също така и за плажа да споделите има ли техен има ли бар там , гледам в букинга добри коментари му дават.
Басейните и на хотела и на аква парка бяха с  топла вода. Това е първия аква парк с топла и приятна вода, но от към хигиена са малко зле. Ние следзнахме веднъж до плажа той е свободен, няма част на хотела и не е нещо особено.Честно казано комплекса е хубав, но мениджмънта не. Хигиената и храната не бяха като за 4 звезди хотел. Ако си ги оправят ще бъдат много добър хотел.

# 404
  • В.Търново
Храната май винаги им е била проблем.

Общи условия

Активация на акаунт