На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 27 582
  • 501
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря Ви! Ще прегледам DIT Majasti и Dreams Sunny Beach.

Ако имате още предложения - давайте. Simple Smile Говорим за силен сезон, понеже забравих да спомена.

@PureLove - така е, просто ни подлъгаха, че било много близо до плажа, и ние разбира се не проверихме. Grinning  Отделно, както каза е компромисен. Но все пак реших да го споделя. Водещ ми е плажът на първо място и храната, но както казах в този ценови клас очакванията са да е хубава. И след това анимация. Т.е. не държим да има басейни, аквапаркове и всякакви други атракции.

@mimi0585 - в сайта на Грифид ми го дава по-евтин Ноа спрямо Енканто с около 500-600лв за целия престой. Да, видях иначе, че стандартните стаи са с 2 НЕразтегателни дивана.

# 196
За близостта до плаж аз гледам в стрийт вю винаги. Не вярвам на хотела, на субективни мнения на други хора. Само на очите си. Карти и гугъл стрийт вю са чудесни за целта да се прецени колко далеч от плажа е.

# 197
В Грифид Ноа стандартните стаи са в бившия Морско око, затова може би излиза по-евтино. Ако е новата част ще е по-скъпо от Енканто.

# 198
@teta75 Права си, най-добре така да се прави. Разгледахме Маджестика, който покрива всички изисквания и щом е изпробван още по-добре! Dreams Sunny Beach също изглежда добре, и миналата година го гледахме и бихме пробвали и него, но като че ли изборът ще е между Алгара и Маджестик.

@stani.1997 благодаря за коментара, това не го знаех! Мислех, че всички стаи са в една и съща сграда, или поне не виждам да е описано някъде, което не говори много добре. Но ако са така нещата, излизат извън бюджета тъй като отиваме на 5400++

# 199
И ние най вероятно ще резервираме за основно море Алгара отново.Енканто за сега ми излиза 400лв повече от миналата година.Но ще изчакам до краят на ноември.

# 200
В Алгарата @Ambrosia писа, че те като са ходили морето ставало бързо дълбоко и с много вълни т.е. не става за деца, нейни приятели пък като са ходили били обратното. И общо взето само това ме разколебава, да не се окаже, че е дълбоко и не могат да влизат.

Вашият опит какъв е, че все пак най-важното е на децата да им е добре.

# 201
Ние бяхме на Алгара след средата на август преди 3 години или 4 мисля. Не знам дали беше дълбоко или плитко, бяхме за 3 дена, но имаше толкова много медузи, че не можахме изобщо да се къпем в морето. Бяха големи, не знам какво течение беше минало, но много ни беше яд, защото ние отиваме заради морето.

# 202
Ето във визит има описание на стаите на Грифид Ноа
https://visit.bg/hoteli/grifid-noa-3330/

# 203
Маджестик смятам, че би бил ок за деца - плажът е супер, голяма плажна ивица и плитко. Аз миналата година в Дриймс бях много спокойна с децата и сега се чудех дали да не пробвам Маджестик също.

# 204
Благодаря на всички ви! Значи май Алгарата няма да го рискуваме, евентуално догодина с малко по-големи деца вече. Ще помислим за Маджестик и Дриймс. Успех на всички с резервациите!

# 205
Веднъж ми помогнахте и затова ви моля за съвет отново. Определено искаме Алуа Хелиос бей, но нямаме собствен транспорт. Има ли директен автобус София-Обзор? Може и влак, но предполагам, че има само София-Бургас и оттам да се оправяме. Аз съм сама жена с 2 малки деца и прекачването би било страшничко.

# 206
Ако сте с влак до Бургас, то няма страшно - слизате на перона и буквално след няколко крачки е автогара Юг, от където тръгват бусчета по всички направления - Поморие, Несебър, Обзор, Созопол, Китен. Билети се вземат от шофьора, тоест няма да се размъквате с багаж до гишета и прочее.
Супер удобно е - слизаш от влака, две крачки, и си на бусчето за Обзор.

За автобуси Сф-Бс си провери в интернет...нямам опит.
Или с кола сме били, или с влак до Бургас и после тези бусчета.
На мен ми е удобно и по двата начина.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 14:55 от teta75

# 207
  • Сф
Има редовни автобусни линии от/ до Обзор.
Ето от сайта на общината,  ако може да се свържете и с автогарата в Обзор да ви кажат по- точно
https://obzorcity.com/za-obzor/transport/
Също например може да питате някои от големите превозвачи- Юнион Ивкони как седи въпроса с линиите им до там за периода,  който ви интересува. Лятото предполагам са ежедневни.
А и с автогарата в София да се свържете ще ви кажат.

# 208
  • Beyond the stars
Има сезонни линии София-Обзор. После ще е предизвикателсвто разстоянието автогара-хотел с багаж, че не е малко път. Мисля, че има таксита.

# 209
  • София
"Калея" мисля лятото имат директна линия София -Обзор .

Общи условия

Активация на акаунт