На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 16 444
  • 332
  •   2
Отговори
# 255
На една от снимките виждам, че плажа не е точно пред хотела, а в страни, върви ли се много от хотелската част? Някъде го бях срещнала това като минус, но ми е трудно да преценя. То ясно, че не стъпваш от хотела на плажа, но с две мрънкащи деца да вървиш в най-големия пек не е работа
И на нас точно ходенето ни е проблем, и в Дриймс не изглежда да е много близо. Не искам да звучи, като капризнечене, просто както отбелвзахте с 2 мрънкащи деца - нашите са на 3 и 9 + кърпи, пояси, басейн за малката, плажни чанти и в най-големия пек си е мъка ако трябва 10-15мин да се ходи.

И също така там не знам дали има плажен бар?

# 256
Пускам линк към офертите на Холидей Планет за ЧП. Искат 100 % плащане, но поне имат безплатни анулации. https://www.holidayplanet.bg/promo-more-bulgariya/black-friday-p … za-lyato-2026-183

# 257
Чудя се дали догодина да не пробвам Златните.... 🤔Fatalina, кой като условия се доближава (надминава Марина Сандс)?
Питам теб, защото знаеш Какво сме коментирали😄

# 258
Чудя се дали догодина да не пробвам Златните.... 🤔Fatalina, кой като условия се доближава (надминава Марина Сандс)?
Питам теб, защото знаеш Какво сме коментирали😄
Нямам лични впечатления от Грифид Енканто, но мои близки, с които от години посещаваме Марина този август бяха гости на хотела в Златните и останаха много впечатлени от абсолютно всичко с изключение на морето. Ако не ти е проблем бързо ставащото дълбоко море и преобладаващите румънски гости, то може да пробваш Енканто. Златните не ги харесвам точно заради морето. Съни Турс до утре имат 30 % отстъпка за ЧП, на ранни е с 25 %.https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sentido-goldan-sta … ni-piasaci-19832/ Паркингът се плаща отделно.

# 259
На една от снимките виждам, че плажа не е точно пред хотела, а в страни, върви ли се много от хотелската част? Някъде го бях срещнала това като минус, но ми е трудно да преценя. То ясно, че не стъпваш от хотела на плажа, но с две мрънкащи деца да вървиш в най-големия пек не е работа
И на нас точно ходенето ни е проблем, и в Дриймс не изглежда да е много близо. Не искам да звучи, като капризнечене, просто както отбелвзахте с 2 мрънкащи деца - нашите са на 3 и 9 + кърпи, пояси, басейн за малката, плажни чанти и в най-големия пек си е мъка ако трябва 10-15мин да се ходи.

И също така там не знам дали има плажен бар?

Няма 15мин. ходене. Плажът наистина не е пред хотела, но докато излезете от комплекса се върви по сенчеста алея. След като слезете на плажа чадърите на Дриймс са на разстояние 3-4мин.
Точно зад чадърите е плажният ресторант. Работи през целия ден с напитки, а от 12ч до 3ч можете да обядвате - салати, пици, хапки, картофки и подобни. Има и сладолед, десерти и плодове.

# 260
Аз приех оферта за Дриймс от Съни Турс сега чакам да ми потвърдят резервацията и да платя капарото .Решихме се за преферед клуб, нещото което ни наклони везните е че има бутилирани напитки. Напоследък на ОИ попадаме все на някакви разредени напитки от машина дори и в много хвалени хотели. С тази резервация приключих с морето за догодина. Имаме една резервация за юни в Турция и август Дриймс. Ще видим кое ще ни хареса/надявам се и двете/

# 261
През коя агенция направихте резервацията за Дриймс ? От Новотни ми казаха, че при тях офертата за ЧП ще е активна от следващата седмица , затова още се ослушвам. Но да не вземат пък да свършат местата…

# 262
През коя агенция направихте резервацията за Дриймс ? От Новотни ми казаха, че при тях офертата за ЧП ще е активна от следващата седмица , затова още се ослушвам. Но да не вземат пък да свършат местата…
През Съни Турс/visit. Аз резервирах сега за да съм спокойна,че ще има места пък ако пуснат допълнително отстъпка ще анулирам и ще направя резервация на ново както направи teta75. Новотон имате впредвид allinclusive.bg ли? Ако е за тях пише,че ще има -30,35% който и сега ги има вив висит. А пък в холидей планет има -40%, но пък цените на стаите са по-високи и ми излиза с 200-300лв повече.

# 263
През Съни Турс/visit. Аз резервирах сега за да съм спокойна,че ще има места пък ако пуснат допълнително отстъпка ще анулирам и ще направя резервация на ново както направи teta75. Новотон имате впредвид allinclusive.bg ли? Ако е за тях пише,че ще има -30,35% който и сега ги има вив висит. А пък в холидей планет има -40%, но пък цените на стаите са по-високи и ми излиза с 200-300лв повече.
И аз резервирах за Дриймс края на юли.
От Холидей планет  ми дадоха най- добрата цена.

# 264
В Рейна дел Мар има ли достатъчно място на плажа за капацитета на хотела?Четох мнения,ни никъде не видях някой да коментира този въпрос.А храната толкова зле ли е за пет звезден хотел??

# 265
Няма да свършат местата в този огромен хотел. Миналата година лично следих, след като закупихме на ЧП (в Новотон показва брой стаи) до след НГ си бяха същите. Холидей са с най-добрите оферти за хотела, аз също погледнах, но пък искат 100% предплащане, докато в Новотон искат единствено 50 лв. депозит, останалото малко преди почивката. Аз затова ги избирам, защото не знам в един момент дали няма да решим друго.

# 266
Хотел Куин Нели Парк, Китен — впечатления. Вярно ли е, че хотелът се намира близо до главната улица и че до късно, дори до сутринта, се чуват музики от съседни заведения, което пречи на спокойствието?

# 267
Момичета на първа страница на темата има отзиви от Рейна дел Мар и от Куин Нели - Китен.

# 268
  • Beyond the stars
В Рейна дел Мар има ли достатъчно място на плажа за капацитета на хотела?Четох мнения,ни никъде не видях някой да коментира този въпрос.А храната толкова зле ли е за пет звезден хотел??

Според мен на плажа не би трябвало да има никакъв проблем, местата са предостатъчно.
Храната в никакъв случай не е зле, просто не е уау, както се очаква спрямо цената. В общи линии нивото е като на Мирамар.

Между другото - Азалия, Св. Контстантин и Елена са анонсирали  черен петък 40% от 14.11 - https://azaliahotel.com/offer/black25

# 269
Излезе ми имейл за ЧП на Новотон - пише че почва от 7.11.2025г....
Отворих да поразгледам - под някои хотели пише очаквай скоро, вероятно и за тях ще има чернопетъчна отстъпка, не знам и аз...

Общи условия

Активация на акаунт