На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 16 478
  • 332
  •   2
Отговори
# 240
топола скай с какви условия заанулиране са при black friday оферта?
едноспален атартамент за 5 дни ми излиза 2к, но нямам стари баблюдения за цение.

Тази цена през сайта на топола ли е и за колко човека?

# 241
Цената зависи и от периода, датите на почивката.

# 242
Здравейте, колебанията ми са между Дриймс Съни Бийч и Мелиа Съни Бийч. Ще сме с две деца, на 4г. и 9г. Някой ако е бил и в двата, ще се радвам да сподели мнение. Благодаря

# 243
На нас Дриймс ни хареса миналата година - широко, много басейни и забавления за децата. Храната беше добра, но не добре приготвена - например паеля пълна с хубави морски дарове, но с лепкав и въобще неправилно, безвкусно приготвен ориз. Общо взето всичко беше така, готвачите им нещо не бяха ок в основния ресторант. В другите беше вкусно. Ние бяхме в прифърд стая и си заслужаваше - винаги свободни места за хранене, отделни места на плажа - винаги си намирахме в тази зона, независимо кога отиваме, отделно има и неограничени бутилирани на кока-кола, плюс бутилирана вода навсякъде - отклюваше се с ключ картата на стаята.

# 244
топола скай с какви условия заанулиране са при black friday оферта?
едноспален атартамент за 5 дни ми излиза 2к, но нямам стари баблюдения за цение.

Може би трябва да им звъннете, за да уточните.
Иначе според сайта - Анулиране след резервиране : 100 % от цялата сума на резервацията
50% е сумата, която се плаща при резервация.

Нямам идея през агенциите на какви цени се предлага и дали им е приложимо намалението.
Това се чудя и аз, 100 % се дължи или 100% се връща.
В офертата на Съни Турс много ясно е посочено, че за да се ползав 40% отстъпка за ЧП се предплаща 100 % от стойността на почивката, но при непристигане нищо не се възстановява.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-kompleks-topola-sk … ys-balchik-19773/
Както и преди време написах на ЧП често са такава условията, т.е. по-голям процент отстъпка в сравнение с ранни записвания, но пък искат 100 % плащане и/или няма безплатна анулация.

Тета, не са съмсем различни нещата, които описах. Има хотели, в които има двойни стаи с един и същи изглед и една и същи цена за различните етажи, което не води до разлика в цената, но например може да е в отделна част на хотела или пък по-далеч от асансьор или по-близо до рецепция и/или ресторант, и ако в офертата само е посочена цена на двойна стая да речем изглед басейн, то в забелжка изрично ще заявя, че искам в сграда А например. Затова ТА се застраховат, че на място хотелът може да не осигури точно в тази част на хотела двойна стая, но ще ме настани пак в стая с изглед басейн.

# 245
На една от снимките виждам, че плажа не е точно пред хотела, а в страни, върви ли се много от хотелската част? Някъде го бях срещнала това като минус, но ми е трудно да преценя. То ясно, че не стъпваш от хотела на плажа, но с две мрънкащи деца да вървиш в най-големия пек не е работа

# 246
Благодаря Ви за уточнението.
това с невъзможността да се отмени,не е хуабво.
Хайде задръжте примерно до 20-30 %, което пак е много, но 100%....
Иначе аз проверих едностоаен апартамент от 3.08 - 5 нощувки, 2ма възрастни бебе на 6м и дете на 4г.

2030 лв ми предложи като оферта.
като се замислям заради плажа, иска ми се нещо сходно, но над 3к няма как да дам

# 247
Здравейте, колебанията ми са между Дриймс Съни Бийч и Мелиа Съни Бийч. Ще сме с две деца, на 4г. и 9г. Някой ако е бил и в двата, ще се радвам да сподели мнение. Благодаря

Здравейте,
И двата хотела са много добри , но категорично  повече ни хареса Дриймс Съни Бийч. Винаги  сме си намирали шезлонги на плажа при положение че бяхме 3 семейства.Следобед  дори имаше  изобилие от свободни шезлонги  на плажа. Храната беше вкусна и в изобилие от всичко и за всеки вкус .Мелиа Съни Бийч е сякаш по в центъра на курорта  ,не бях  виждала толкова много хора в морето Simple Smile буквално глава до глава, това малко ме напряга лично мен . И двата хотела имат зона с чадъри и шезлонги на плажа  , и до двата се ходи , не са съвсем  на пясъка. За тази година сме се спрели категорично  отново на Дриймс Съни Бийч.

# 248
И ние бяхме с малки деца, но то до плажа има и ресторант, част от ОИ. Комплексът е голям и няма проблем ходенето, на плажа си е, но самият плаж е встрани, та ходиш по изградени алеи по дължината на ивицата общо взето. На нас другият до тях много ни хареса също - повече от Дриймс, но е само за възрастни, иначе са в една верига.

# 249
Фаталина, не е точно така. В моя случай ясно е посочено изглед басейн, без подробности, те не ме интересуват така или иначе.
Погрешка написаха при второ запитване, че изгледа не е гарантиран, изгледа, не корпуса, асансьора или трето. Това изречение го нямаше към момента на резервацията. После се коригириха веднага и махнаха този текст.
За това съм убедена, че говорим за различни нещо.
При мен такъв текст не е имало нито веднъж при петте запитвания, които правих миналия месец към съни турс.
Разбирам, че може би за други хотели и в други казуси го е имало този текст.
Но при мен не го е имало никога. И в моя казус става дума за грешка, което  уточних ясно.

ПС..да не ти гарантират изгледа, е съвсем различно от това да ти запазят изгледа, но да си до асансьора, или в другия корпус.
Аз говорех за първото.
Ти за второто.

На въпроса на Тинки за избор между Мелиа и Дриймса - да си огледа хубаво условията за анулация и то безплатна в двата хотела, които ТА предлага. Цената също.

# 250
teta75 как ти е калкулирана допълнителната отстъпка пт 5%? От сумата се вадят 20%/ 15+5/ или изваждат първо 15% и след това допълнителните отстъпки за клиент и черен петък?
Имам и въпрос към тези, които са били в Дрийм. Видях,че има машини на Кока Кола за напитките, наистина ли са на Кока Кола или са само външно? В преферед клуб ли само са включени бутилираните напитки?
Много му се чудя само защото не обичам да повтаряме хотели, а предпочитам да е нещо ново, но след последното ни разочарование на много хвален хотел направо не ми се рискува. Не е само за парите, а заради това,че мъжа и децата искат пак на Воя ама аз пък искам нещо различно. Цената ни е почти еднаква.

# 251
Кока-кола са, да и да - бутилираните са само за прифърд. Но за мен бутилираните не бяха важни, колкото спокойствието да имам маса - в запазените за прифърд винаги имаше такава, колкото и лудница да беше в ресторанта. Отделно имаш опция да ти сервират закуска по меню, но ние не сме се възползвали - аз предпочитах сама да избирам какво да си сложа.

# 252
Благодаря на всички, които се включиха. Аз също клоня повече към Дриймс и след вашите  коментари май той ще е нашият избор. Относно анулацията, от Холидей Планет - 12 дни преди датата - безплатна.

# 253
  • моята мила родна страна
И аз резервирах в Дриймс, след много четене и питане, дано е правилният избор. Колебаех се и дали да е прифърд стая или не, спрях се на втората. Ако ни хареса като цяло почивката и решим да повторим, може и да ъпгрейднем стаята. От всички агенции, до които пуснах запитване, Холидей планет ми дадоха най-добра цена.
Та, с това се приключиха терзанията по лятната почивка... Simple Smile

# 254
teta75 как ти е калкулирана допълнителната отстъпка пт 5%? От сумата се вадят 20%/ 15+5/ или изваждат първо 15% и след това допълнителните отстъпки за клиент и черен петък?

От сумата по таблицата се вадят 20%, после още 3% от остатъка след приспадането на 20те.

Така е фармирана и на ранни записвания - вадят 15%, после още 3% от тях приспадат

Общи условия

Активация на акаунт