На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 16 431
  • 332
  •   1
Отговори
# 285
Sweetiee не сме били в Wave и Reina, но ако е лошо времето няма как да не работи вътрешния басейн. Бяхме средата на юни в Мирамар и тогава се изля доста дъжд и си бяхме на вътрешния басейн. Мисля,че при лошо време във всички хотели работят вътрешните басейни. На Wave имат и детски външни отопляеми, за Рейна не знам.
teta75 аз си проверих предишни резервации през Съни Турс и видях,че почти всички след премане на офертата начините на плащане и потвърждение от хотела е след 4-5 дни. За мен те са най-коректни досега. На мен много бързо ми прехвърлиха пари от анулация по друга потвърдена резервация.

# 286
Благодаря ти за споделеното, но при мен не е 4-5 дни, а 16 дни или половин месец. Накрая ако се изчерпат местата ?
Въпросът е защо други ТА потвърждават за този хотел веднага, а само Съни турс - след половин месец?
Това се чудя.

# 287
teta75 за кой хотел си резервирала? Първата резервация за колко време я потвърдиха? От къде си сигурна,че другите веднага ще ти потвърдят?

# 288
  • Сф
Значи…четох мнения тук,в букинг в едни други сайтове,но още не мога да разбера дали Wave Resort или HVD Reina del Mar е по-добрият избор за мен и моето семейство…
Обмисляме почивка в края на юни или началото на юли,с малко детенце сме ( 2г. и  половина ще бъде тогава).Доколкото разбрах,вътрешният басейн на Wave не работи през лятото,а това е доста разочароващо,защото гостите няма откъде да знаят какво ще бъде времето(освен ако не си вече в хотела и не гледаш актуалната прогноза).Предполагам с последното изречение сама си отговорих на въпроса,но хайде,потвърдете и вие xD
бяхме септември тази година , до 7 ми , работеха си вътрешните басийни на Wave. Единият даже май е отопляем, не съм обърнала внимание, с голямо дете сме. Обадете се и попитайте. Според мен няма как юни да няма работещи басейни, има деца и бебета. Също ви препоръчвам една група във фейсбук, поверителна, питат за всичко англичани,  може и там да питате, ако нещо конкретно ви интересува. We love Wave Resort Bulgaria е групата. Снимки има, много полезна група Simple Smile

# 289
teta75 за кой хотел си резервирала? Първата резервация за колко време я потвърдиха? От къде си сигурна,че другите веднага ще ти потвърдят?

Първата за час ми я потвърдиха...писала съм снощи.
Другата ТА-обаждах се и питах.

# 290
Снощи писах на Съни турс и са ми отговорили, че резервацията ми /втората/ щяла да бъде потвърдена едва след 23.11.2025г,  защото тогава от хотела обработвали уж резервациите от ЧП.
Това хич не ми звучи достоверно.
Първо, в офертата за ЧП никъде не пише такова нещо.
Второ - в отговор на заявката ми отново не е упоменат такъв дълъг срок, а е отбелязано до два дена че ще има потвърждение.

Същата цена ми дава и друга ТА за същият период, изглед и нощувки брой.

Много се чудя и ми се иска да анулирам изцяло резервацията от Съни турс.
Въпросът ми е бързо ли връщат депозита, който вече съм платила към тях с условие, че имам пълна безплатна анулация до 10 дни преди датата на престоя?
Парите ми трябват за да направя нова резервация.

Тази година се наложи на майка ми да анулира около 15 дни преди безплатната анулация. Парите й ги върнаха на следващия ден. Става въпрос за юни месец. Сега покрай ЧП и ранните записвания не знам дали са толкова бързи.

# 291
При мен холидей планет ми дава два варианта на плащане -20.. 30 и 50%..и два пъти по 50%.
Сигурна ли си че за същата ТА говориш...да не се бъркаш с другата холидей, измамната?
Или има разлика при разл.хотели?
Thinking

Да, има разлика при различните хотели, понеже правих запитване и за други и сроковете бяха различни.
Но коя е тази измамна агенция Холидей, че малко се притесних да не съм попаднала на нея?

# 292
PureLove,твоите мнения относно хотела съм ги прочела и забелязах,че си доволна от плажа,даже беше качила снимки!Но някой тук беше споменал,че вътрешните басейни работят само извън силния сезон,и ми стана странно,защото и през лятото може да е лошо времето.
В сайта е уточнено също

# 293

Първата за час ми я потвърдиха...писала съм снощи.
Другата ТА-обаждах се и питах.
Ами може от хотела да имат такова изискване специално за ЧП да потвърждават след определена дата. Ако толкова се притесняваш, анулирай всичко вземи си парите и резервирай през другата ТА. Аз за вече 12 години никога не съм имала проблеми със Съни Турс. На синът ми са сменяли дати почти в последният момент без доплащане. Наистина е лудница в момента с резервациите, заради ЧП, ранни записвания със срок до 30.11, пакети за Коледе и Нова Година, но въпреки това се опитват да действат акуратно. Вчера ми се наложи да правя нова резервация към предходна друга такава за края на този месец в хотел, в който почти всички свободни стаи и апартаменти бяха изчерпани. Звъняхме си с ТА няколко пъти и сменях запитването, но ми съдействаха и в крайна сметка ми намериха един свободен апартамент. Не вярвам да искат да ти прецакат резервацията. Нали и те имат интерес от това да ти продадат почивка.

Sweettiee, в морските хотели честа практика е вътр. басейни да работят само извън активен сезон, а дори да работят юни и септември може водата в тях да е по-студена дори от морската. Това лято така беше в хотела в Несебър, в който почивах септември месец. Не разчитай на басейни. Топли са само, ако водата в тях е минерална и не е разредена.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 14:03 от Fatalina

# 294
Вътрешният на Уейв не работеше през юли със сигурност. Може при определени условия да работи, може септември да го отварят по изключение, но лятото при нас не беше.

# 295
  • Beyond the stars
Гледаме Марина сендс, Обзор за баба и внуче, но като отворих на локация на картата , ми се струва доста далеч от всички опции за разходка, които са ми познати. Не знам в тази част на града дали също не са се появили някакви алейки и атракции, последно съм ходила натам преди 20+ години в къмпинг Чайка.
До центъра ми дава 40 минути пеша, което си е доста за вечерна разходка, пък като цена/условия доста ни хареса.

# 296
Абсурд!. Марина Сандс Обзор и извън града. Да, ние ходим пеш, но за баба и внуче абсурд. Хубаво е там много, но трябва да се ограничат с разходки в района. Има нещо като жилищен комплекс до него , но са с бариери и нямате достъп до техните алеи и пространства около сградите. Нагоре от хотела е жесток баир😁, и остава само плажа и градината на хотела. Има и други деца, има люлки, батут и прочее, но ...

# 297
Гледаме Марина сендс, Обзор за баба и внуче, но като отворих на локация на картата , ми се струва доста далеч от всички опции за разходка, които са ми познати. Не знам в тази част на града дали също не са се появили някакви алейки и атракции, последно съм ходила натам преди 20+ години в къмпинг Чайка.
До центъра ми дава 40 минути пеша, което си е доста за вечерна разходка, пък като цена/условия доста ни хареса.
Вълшебство, хотелът е извън града на поне 2 - 3 км преди Обзор, идвайки от Бургас в посока Варна. Отбивката е по черен, но асфалтиран път. Преди хотела е пустош, стари, изоставени почивни станции и няколко нови апартаментни кооперации, някои недовършени. До Обзор няма пешеходен достъп, а само с автомобил или шатъл на хотела. В хотела има достъчно забавления, а колкото за едно - две посещения до центъра на града, може да се ползва шатъла. Крайбрежната алея е далеч от местоположенето на хотела.

# 298
  • Beyond the stars
Да, ориентирам се правилно значи.
Но ако има шатъл от хотела ще е съвсем ок вариант да се разходят 2-3 пъти до сергийки и люлки.
За сега колебанието е с Азалия, Св.Константин и Елена. Курортът много ни хареса миналото лято как се е променил, плажът е супер, има пързалки водни. Но доста спорни отзиви откъм храна, което ни притеснява.

# 299
  • София
В никакъв случай не причинявайте Азалия. Той беше единствената ни греда за 16 години.
Чудесно местоположение и толкова. Всичко е изоставено. Персонал ужасен в ресторанта. Хвърлят храна пред устата ти в едни помийници, дрънчат с колички непрестанно между всички маси. Всичко лепне...
Храната е буквално неядлива. Всички гости се изредихме за седмица с повръщане, ама какво....

Общи условия

Активация на акаунт