На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 27 436
  • 501
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви много. Гледам че имат и паркинг, та няма да ми се налага да търся място за колата.
elraa за средата на юни с малко бебе и аз препоръчвам с 2 ръце Воя. Плажа към хотела не е голям, но и водата по това време не е много топла за плаж. Външните басейни се отопляват и е много приятна водата. Ние бяхме началото на юни и беше супер. Тогава още няма много хора и е по-спокойно. За чистота и качество на храната са ми номер 1. Ако се тръгне в дясно от изхода на хотела малко по-надолу е друг плаж, по които може да се разходите има и атракции и свободна зона. Хубавото на плажа на Воя е че е като в заливче и става по-плавно дълбоко и няма много вълни.

# 496
Направих резервация за Марина Сандс в Обзор за първата седмица на Юли. 6 нощувки ултра ОИ, апартамент за 3 възрастни и 1 дете. Цената е почти 3400 лв.
Силно се надявам да е хубаво времето и водата да не е студена.

# 497
в Мирамар има ли разлика от сайта и други агенции?
Миналата година гледам оферти з аоколо 2700-2800 лева , сега най- евтините са над 4.
Предполагам никакви намаления няма да имат. Интересува ме края на юли

в бебе ще сме на 9-10 месеца и батко на 4. Искам всичко да ми е "на едно" и удобно.
Други подобни предложения имате ли?
Ами края на юли е топ сезон и е нормално цените тогава да са най-високи. Освен това в много хотели с две деца, независимо, че едното е бебе няма да ви настанят в двойна стая, както е възможно в Мирамар, т.е. автоматично качва цената още нагоре. Такива са цените в по-добрити хотели. Може да разгледате отзивите от хотели на първа страница на темата и да прецените дали някой покрива изискванията ви.
Това е офретата на Съни Турс, но само при резервация до днес 30.01.26 г . Може да прегледате цените и в https://allinclusive.bg/ 
https://www.holidayplanet.bg/promo-more-bulgariya/hoteli-obzor-2026-3

Холидей планет дават 29+5% намаления или цена от 1650 е
Споделям ако някой иска този хотел. За пример на рецепция офертата е 4300 лв( за двойна стая)
Отново благодаря.

# 498
  • Beyond the stars
Благодаря ви много. Гледам че имат и паркинг, та няма да ми се налага да търся място за колата.
elraa за средата на юни с малко бебе и аз препоръчвам с 2 ръце Воя. Плажа към хотела не е голям, но и водата по това време не е много топла за плаж. Външните басейни се отопляват и е много приятна водата. Ние бяхме началото на юни и беше супер. Тогава още няма много хора и е по-спокойно. За чистота и качество на храната са ми номер 1. Ако се тръгне в дясно от изхода на хотела малко по-надолу е друг плаж, по които може да се разходите има и атракции и свободна зона. Хубавото на плажа на Воя е че е като в заливче и става по-плавно дълбоко и няма много вълни.

Имат закрит и открит, и последните години е включен в цената.

# 499
  • В.Търново
Серенити бей в Царево, плажът е пред хотела, има и детски басейн. Но миналата година точно на плажа пред хотела имаше камъни на влизане в морето. Тази година може вече да няма, предни години не е било така. Чадър и шезлонг на плажа са безплатни. Хотелът е на първа линия.
Преди няколко години имаше същия проблем. 2013 и 2015г., мисля че бяхме ходили. Същата история. Няма да го забравя. Камънак и чакъл колкото искаш.

Значи. За средата на юни с бебе, навършило годинка съм избрал няколко хотела.
Според вас кой е по-добрият вариант.
Благодаря Simple Smile
По снимки най-много ми хареса Voya beach resort. Само плажа ми изглежда по-малък
Paradise Beach Residence в Св. Влас също изглежда хубав
Sol Nessebar Palace
Duni Marina Royal Palace
И малко по-бюджете Sol Luna Bay Обзор
Хубаво е да има паркинг хотела.
Аз бих избрала Воя, на второ място Сол Несебър Маре. Другите не.

# 500
Ние 2020 година бяхме в съседния хотел до Серенити и плажа също беше с камъни в началото на водата както и силни вълни. Баткото тогава на 6 години целия беше ожулен и се беше наплашил от морето. Целия плаж беше така.

# 501
Мисля че почнахме да ходим там от 2023, до миналата година включително. Само миналата беше така. Явно зависи какво морето ще извлече през зимата, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт