На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 27 004
  • 498
  •   2
Отговори
# 495
Благодаря ви много. Гледам че имат и паркинг, та няма да ми се налага да търся място за колата.
elraa за средата на юни с малко бебе и аз препоръчвам с 2 ръце Воя. Плажа към хотела не е голям, но и водата по това време не е много топла за плаж. Външните басейни се отопляват и е много приятна водата. Ние бяхме началото на юни и беше супер. Тогава още няма много хора и е по-спокойно. За чистота и качество на храната са ми номер 1. Ако се тръгне в дясно от изхода на хотела малко по-надолу е друг плаж, по които може да се разходите има и атракции и свободна зона. Хубавото на плажа на Воя е че е като в заливче и става по-плавно дълбоко и няма много вълни.

# 496
Направих резервация за Марина Сандс в Обзор за първата седмица на Юли. 6 нощувки ултра ОИ, апартамент за 3 възрастни и 1 дете. Цената е почти 3400 лв.
Силно се надявам да е хубаво времето и водата да не е студена.

# 497
в Мирамар има ли разлика от сайта и други агенции?
Миналата година гледам оферти з аоколо 2700-2800 лева , сега най- евтините са над 4.
Предполагам никакви намаления няма да имат. Интересува ме края на юли

в бебе ще сме на 9-10 месеца и батко на 4. Искам всичко да ми е "на едно" и удобно.
Други подобни предложения имате ли?
Ами края на юли е топ сезон и е нормално цените тогава да са най-високи. Освен това в много хотели с две деца, независимо, че едното е бебе няма да ви настанят в двойна стая, както е възможно в Мирамар, т.е. автоматично качва цената още нагоре. Такива са цените в по-добрити хотели. Може да разгледате отзивите от хотели на първа страница на темата и да прецените дали някой покрива изискванията ви.
Това е офретата на Съни Турс, но само при резервация до днес 30.01.26 г . Може да прегледате цените и в https://allinclusive.bg/ 
https://www.holidayplanet.bg/promo-more-bulgariya/hoteli-obzor-2026-3

Холидей планет дават 29+5% намаления или цена от 1650 е
Споделям ако някой иска този хотел. За пример на рецепция офертата е 4300 лв( за двойна стая)
Отново благодаря.

# 498
  • Beyond the stars
Благодаря ви много. Гледам че имат и паркинг, та няма да ми се налага да търся място за колата.
elraa за средата на юни с малко бебе и аз препоръчвам с 2 ръце Воя. Плажа към хотела не е голям, но и водата по това време не е много топла за плаж. Външните басейни се отопляват и е много приятна водата. Ние бяхме началото на юни и беше супер. Тогава още няма много хора и е по-спокойно. За чистота и качество на храната са ми номер 1. Ако се тръгне в дясно от изхода на хотела малко по-надолу е друг плаж, по които може да се разходите има и атракции и свободна зона. Хубавото на плажа на Воя е че е като в заливче и става по-плавно дълбоко и няма много вълни.

Имат закрит и открит, и последните години е включен в цената.

Общи условия

Активация на акаунт