На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 50 713
  • 770
  •   2
Отговори
# 735
Благодаря, Фаталина. Първоначално видях само три отзива за Дриймс. По-късно видях, че надолу има още Simple Smile

# 736
Здравейтее Simple Smile))

Весело лято и приятни почивки на всички!

Имаме ли отзиви за Сентидо Белвил Бийч - Сл. Бряг?

# 737
  • Beyond the stars
Грифид са пуснали намаления през сайта си, поне датите които разцъквам за юли са около 40%.

# 738

На 1стр.гледам има отзиви три броя.

# 739
  • София
Къде е най-удачно да пиша отзив за Perla Beach, Приморско? Тук или в темата за Приморско? AI се води.

# 740
  • В.Търново
Може и в двете теми, не е грешно. Не всеки чете тази тема или другата. Аз съм писала един отзив в две теми, тази общата и в на Приморско или Китен, Поморие, зависи къде сме ходили.

# 741
  • София

Не е ли Белвю ?

# 742

Не е ли Белвю ?
Права си, Белвю е.

Тетке, може някой да е почивал и тази год, та да пише.

Привлече ме, че в този хотел има единична стая и се надявам всичко да е сносно.
Свекито да си е отделно и на всички да ни бъде по-комфортно, да няма опашки за баня например.

# 743
Аз се чудих за него и се бях обаждала тогава. Реновирани стаи има, и стари стаи, писала съм кои по кои етажи са. Снимах го и отвън, накой пак пита когато ние бяхме в Маджестик.
Мен не ме кефеше и го отлистих.

# 744
Аз питах за Белвю. В крайна сметка избрах Еврика Бийч и мрънкащата тийнка остана доволна, което за мен е най-важно Simple Smile
Тази година ѝ предложих да пробваме Маджестик, но не - отново Еврика в Премиум стая.
Цената е същата като миналата година за същия период, което много ме учуди, а вероятно ще намалят и още 2-3 седмици преди датата.

# 745
  • моята мила родна страна
Миналата година нямаше ограничение, но се прави резервация. Ние бяхме за 6 нощувки, май само една се хранихме в основния, всички останали в специфичните ресторанти - направихме резервация още в първия ден за останалите. В Италианския миналата година беше супер вкусно всичко, него най-много го харесахме.
Изникна ми още един въпрос, свързан с тематичните ресторанти в Дриймс. Четох някъде в описанието на олинклузива, че се изисква дрескод за тях, включващ дълъг панталон за мъжете. Това така ли е? Не знам как бих убедила ММ да облече дълъг панталон посред лято, и то на морето.

# 746
Ние сме в Мелиа Сл.бряг.
Няма да го препоръчам!
По-тясно е, отколкого изглеждаше на снимките.
Ресторантът/единият/ е малък, сравнено с Маджестика.
Ние пристигнахме в 8 ч. всички шезлонги бяха заети и до сега нищо не се освободи.
Като цяло- не съм доволна от отношението. Ще пиша по-натам още.

# 747
Не е добре това, Тета!
Дано по-натам ти допадне повече!

Ако на Мелиа не е добре, не ми се мисли Белвю колко ще е зле.

/за протокола два пъти съм почивала в Маджестик, сега ще погледна какво е положението там таз год/

# 748
Не виждам как ще си намерим шезлонг ако не стана в 6ч. Много са малко като бройки спрямо местата в хотела. А е още юни, юли и август не ми се мисли просто. Фул са всички, няма един празен. Ако искам да ползвам басейн, трябвада скачам директно от терасата явно.

Ресторантът тесен, с огледала..уж за простор, реално си е малък. Храна като избор - малък избор. За обяда говоря.

Стаята е огромна, с музика в банята - пуска се от копче, ако искаш да ти пее докато се чипкаш.

Не е много лошо, но както казах се изнервих нещо от отношението към българите. И така.

# 749
Ние преди 3 години бяхме в Мелиа за една от летните почивки, не ни хареса и не бих повторила.
Храната беше абсолютно посредствена. Обслужването 50/50. Обявеният бургер стейшън беше повече от абсурден, за качество и дума да не става. Имаше уж немски стейшън с бира и тематични немски предложения - нищо общо с реалността, бира Бекс? Следобяд нямаше какво да хапне дете на 4 - изнасяха по 2-3 маси със сухи бисквити от пакетче. Наложи се да пазаруваме някакви неща, които са подходящи. Водата беше от машина, което за мен не е ок и си купувахме бутилирана от магазинче отпред. Уж на 2 минути от плажа - всъщност са мнооого повече, и под жежкото слънце с 200 торби детски принадлежности беше кошмарно. Шезлонгите - на втори блок от морето, първия блок - срещу заплащане. На самия плаж едно контейнерче с две млади момчета трябва да обслужат 100+ плажуващи. Опашки по 20 човека за бира, кафе от автомат или безалкохолно също от автомат, а от обяд - и за сандвичи и сладолед. Докато има. Като свършат - не зареждат повече до края на работното им време, което е 17ч. Няма лед. Няма фрапе, коктейли или друго. Ние опитахме 2-3 пъти да сме там, но се отказахме и плажувахме на най-близкия плаж до хотела срещу заплащане и си вземахме кафе, бира и прочие, от заведението там.
Басейните при нас явно не бяха на почит, имаше шезлонги винаги, дори на детския “басейн”, където имаше една абсурдно малка пързалка и тя се спираше също в 17ч. Иначе хотелът е до лунапарка и през улица от заведенията - цяла нощ се чудех кое ме дразни повече - някоя певачка или звука от атракционите. НИКОГА не бих се върнала там.

Общи условия

Активация на акаунт