Какво ви е мнението за сексуалната освободеност?

• 1 894
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Няма ли оргазъм всичко друго няма значение.

# 16
# 17
  • София
Всеки може да прави с тялото си каквото прецени за добре. Особено когато няма засегнат партньор.

# 18
Сексуална освободеност  "Без мамене на партньора и излишни рискове.". Чак звучи невероятно .
Може би авторът ако обясни какво точно има предвид би бил по-добре разбран

# 19
На госпожата ѝ се палавее и си завира носа в чуждите чаршафи.
КАжете де, кажете.
Госпожа, има достатъчно информация в интернет, секс платформи и какво ли не.
Четете, гледате, пробвате, ограмотявате се.
Не любопитствате за чуждите сексуални опити.

# 20
Аз 55+ го разбрах като над 55 секс партньори досега Rolling Eyes така се връзва със заглавието на темата. Иначе да почнеш да се освобождаваш след 55 годишна възраст .... малко закъсняло ми идва, но пък го има и момента с "по-добре късно, отколкото никога".

# 21
  • София
Ален мак, съответно на ника си, звучи като някой от ония времена, от преди 70 години.
"Извинете, таковата, аз да питам за оная работа?"
Ама коя работа?
Не се знае.

# 22
Аз си помислих, че е някой дядо, а то ще се окаже палава баба. Joy

# 23
Много зависи какво точно се разбира под този термин. За едни е да се плющят наред с всеки кой върже, за други като мен е да правиш всичко, но само с един партньор. Авторката да даде повече разяснения, ще и отговорим

# 24
Ми тя изчезна и ни остави да се чудим за каква освободеност става дума точно😀
Аз си го разбирам като да има семейство, но да си правят кексове с други партньори, без да си държат сметка и без да се разделят.

# 25
На мен ми прилича на промискуитет, но може и да бъркам... Кажете си мнението де, не се плашете Simple Smile)
Промискуитетът се свързва с патологии, според специалистите. Мнението ми е - професионална помощ от психолог/психотерапевт.

# 26
Промискуитет - безразборно избиране на сексуални партньори, без да се предпочитат конкретни лица.
Ако за това си говорим, какво пък, който го влече, да действа.
Нарича се личен избор и мнението на "хората" е без значение.
Аз лично предпочитам конкретно лице, не виждам за какво биха ми били тия безразборно избрани множество сексуални партньори. Малко ми е гнусно да си го представя.

# 27
  • София
Явно и тя не знае точно какво пита.

# 28
Иска да успокои съвестта си , за да може да изневерява с който и когато си пожелае. Обаче без да знае мъжа и Simple Smile

# 29
  • Бургас
Иска да успокои съвестта си , за да може да изневерява с който и когато си пожелае. Обаче без да знае мъжа и Simple Smile

И на мен на това ми намирисва. Особено ако партньора вече има проблеми с ерекцията или липса на мерак.

Общи условия

Активация на акаунт