КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 9 446
  • 396
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Хич няма да чета за плоската земя. Има една приказка-всеки си шета на акъла.
Макавели, тъжно за българската оправия! Ние с теб ще се окажем дружки по спорт. Всеки ден по време на почивката в 10 часа правим актив ситинг. Една от активистките ни е колежка и води упражненията.
Днес бях при личната. За първи път в живота ми ми прави профилактика ЛЛ! Ха дано да не е за последен! Направо не мога да повярвам! Имало някаква светлинка далеч напред в тунела.
Желая ви хубава вечер, аз съм на Игрите!

# 376
  • София
Макавели, на патерици честит имен ден на любимата свека!
Боряна, в момента е Биг брадър. Погледнах влизащите и до там, не го следя. Подозирам, че до края ще има много бисери.
Тони, какви задачи да ни ангажират?
Поне у нас - ежедневие. Към обяд ходих с Пл. до Софиямед за рехабилитация. Ами той слиза от рейса по-пъргаво от мене. После се мотах по магазините - издирвах си зимни обувки и не намерих. Докато се мотах хлебопекарната направила тесто за питка, Пена изпрала. Пекох, простирах, малко салата и скара за вечеря и деня минал.
Питате за играта, на която играят мрънчоците. Играят си  на семейство с едно плачещо бебе, тя го разнася и утешава. Заслушах се в репликите - те си говорят на брат. То сега нали повечето младежи всяка втора дума им е брат. Да, ама не - в процеса на играта се разбра, че бебето се гледа от таткото и малката му сестра. Попитах защо така и къде е майката на бебето. Ами тя е на работа, но като цяло не е важна. Те са семейство, защото са с една и съща фамилия и бебето е с тяхната. А майката е с други имена и не е важна, да си седи на работа - батко и сестричка ще си гледат бебето. На въпроса кой ги е научил - леля. Това е положението.
Пишете, че съм много търпелива. А какво трябва да направя, като 35годишната не се осъзнава в каква свинщина се е набутала?

# 377
Добра вечер от мен!
Днес бях на невролог. Много обстоен преглед ми направи, ток ми пуска и разни подобни. Ще се лекувам, изписа ми лекарства и след месец иска да ме види пак и да прецени какво ще правим. Коренчета на някакъв нерв не му харесаха.  После на среща с бивша колежка. Откарахме почти 3 часа и то деня минал.
Айша, това е ужасно и отвратително! Ох аз май няма да мога да се въздържа. Явно не става со кротце со благо.

# 378
  • София
Добър вечер,момичета!
Не съм се обаждала няколко дни,но имах гости от ГД и изобщо не стигнах до тук.Сега прочетох какво сте писали.
 Обрах последните домати и направих сурова туршия с тях.И зеле ще слагам в бидон,обичам го по всякакъв начин.Когато започне да става по-кисело го харесвам варено с ориз.

Айша,нямам думи.Трябва да отвориш очите на майката.Не знам как.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 22:01 от Яжка

# 379
  • София
Леле, Айше,не е хубава тая работа! Децата в игрите си показват на какво са били свидетели. Дано Ани намери верния път! А на теб ти желая здрави нерви!
Нещо ми се доспива...

# 380
  • някъде другаде
Айша , Ани се е вкарала в голяма каша , но докато тя не го осъзнае , каквото и да и се говори файда няма да има.

# 381
Няма начин да не се осъзнае. Въпрос на време е.

# 382
Не знам дали ме разбираш, но ако имаш пари ремонтирай  апартамента дето  бе за тях,  ей така. Да е готов. И се надявам си наясно, че  е на твое  име задължително. Да си жива и здрава да го дадеш на внуците един ден.

# 383
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах , наспала съм се и пия кафе.
За днес не се очертава нищо интересно!
Хубав ден , баболини!

# 384
Добро утро и от мен!

Направих си инка. Много ми е вкусна!

Надявам се да свърша днес една работа. Отлагам, ама мен ме чака.

Хубав ден на всички!

П. П. Айша, усещам сериозен проблем. Децата не осъзнават какво са видели... Прехвърлят го в играта. Но трябва да има резервен вариант. И понякога колкото по-скоро, толкова по-добре. Децата растат бързо.

# 385
  • София
Добро утро.
Слънцето май ще ни пропусне днес - жалко.
Благодаря за съветите, но тя не вдява в какво се е набутала.
Проблем виждам още от както се сдуши  с оня. Иначе човека е много културен, много може да убеждава и измества въпросите.
Боряна, точно за да има за внуците исках да продам панелката в гадния, гнусен Лозенец и да купя нещо друго с парите.

# 386
Добро утро и от мен!
Айша, а лелята кога има възможност да си играе с децата? Тя при тях ли живее?

# 387
  • Вила Великула
Добро утро, момичета. Пия кафе и се наслаждавам на слънцето.
Много мисля за Айша. Не знам дали е уместно да се дават съвети в такава ситуация, но според мен намери добър психолог и се консултирай с него за всички тези проблеми. А ако се наложи под някакъв предтекст заведи и Ани по-нататък. Нека чуе мнение на страничен човек професионалист. Теб е ясно, че няма да слуша. А ти наистина си безкрайно търпелива. Аз досега да съм оскубала тази кокошка сестрата и да съм сложила на място зетя. Пък после ако щат да ми говорят.

# 388
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро! У наше село пък си имаме слънчице. Тука си е направо друга губерния. Дъжд почти не вали, за сняг да не говорим.
Аиша май няма правилен ход. Дано Ани да влезе в час по-скоро, че животът си минава, децата растат и е хубаво това да става в здрава семейна среда.
Днес ще се обаждам на ЛЛ на мама да я записвам за грипна ваксина. За мен се чудя още дали да си слагам.
На пазар също трябва да ходя, че хладилникът се поизпразни. И до Казанлък ще ходим, но той е на около час път, така че имаме време.
Хубав ден ви желая. Всичко запланувано да ви се получи. Болничките да оздравяват.

# 389

"Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Облачно и хладничко е  - чудя се как да сложа прането навън ...
Кассс, при кой невролог ходи? Аз помолих ЛЛ да ми пусне направление за физиотерапия за кръста, така че ще направя още една "доза" след Луковит.
Мериан, чудесно е че имаш такава колежка - има ли ефект от гимнастиката за твоите болежки? Мен май ще ме мотивира болката, не съм никак редовна. Снощи на срещата Коко ми отговори на въпроса - вероятно операщия е неизбежна, но нищо не пречи да опитам с редовна гимнастика. Тя влияе на цялото тяло.
Айша, трябва да намериш начин да се "отворят" оите на Ани. Явно сестрата и брата са обсебващи личности и големи манипулатори. Това че децата играят такива игри е показателно - те им "промиват" мозъците и ги настройват срещу майката. Така може в един момент да я елиминират не само в игрите, а и наистина, че не им е нужна. Много е сложно наистина, но си е и притеснително.
Тетка, Ениса, Мериан, как сте вие и близките ви болни? Дано отминават по-леко и по-скоро болежките.
Тану, Нами, Ян, тези дни не сте се явявали на отчет. Лунно цвете - също. Как сте?
Фрау Данна, свикна ли с новата работа? Как се вписваш в новия колектив?

Днес ще ни е рибен ден. Вчера купихме една мряна - ще спретна рибена чорба, а останалата ще изпека на фрайера.

Хубав ден от мен и гледайте да сте по на топличко ако може Heart и

П.П. Мамси, изпревари ме Simple Smile И свеки днес ще си слага ваксина. Ние ще сме на Котешки нокът от средата на ноември.

Общи условия

Активация на акаунт