А казват, че ще има Т и до 30 градуса. Ще поживеем, ще видим.

От сутринта ми е есенно спокойно, въпреки, че кръстосах надлъж и шир окъпания град.
Продължавам да се занимавам със зимнина. Сигурно съм се повредила. Такъв ентусиазъм не ми е познат.

БОРЯНЧИЦЕ, добре направи, че ни почерпи с такава вкусна тортичка. И още по-добре е, че е без повод - ей така, нещо за душата.
ЯНЕ, хареса ми този глагол "пършули". Миличко ми звучи. Как е Анжелка?
КЛЕЧИЦЕ, за теб и Чарли -

БОРЯНЧИЦЕ, това страшилище не може да си ти! Хич не се напъвай!!! Все си мислех, ама забравях, когато пишех в темата да кажа, че с ЯЖКА държите първенството по красота. Я какви сте хубавици! И да попитам КЛЕЧКАТА - поне малко не отслабна ли, та да си смени фотото. И АЛОНЕЛАМ я очаквам да се появи с ново име.

ПИПИ, за пореден път доказваш, че си фурия!

ТЕТКЕ, не си сама в даването на акъл. И аз получавам упреци, че неправомерно ги контролирам. А аз просто се притеснявам, ако някой се забави, без да знам защо. Боря се с катастрофическото си мислене и с повишената си тревожност.
МАКАВЕЛИ, моя ден започна точно с усмивка. Кръвното като на космонавт, кафето сервирано, няма да ходя на тръстиката, няма и да готвя. Убавиня!
КАССС, подкукуросваш ме да пробвам и твоята рИцепКа, както казва ГЪБКАТА.

МЕРИАН, ще отнесеш една критика от щерката. Разбирам, че и твоята, и моята са прави, не се отказвам да се променям, колкото и да не е лесно на тия години.

ТОНИ, да поръчаш за края на месеца хубаво време.

Стига за сега. После пак!