Отговори
# 135

От площадката. Като зуумнах снимката се забелязва че Чачо е седнал на стола. Какво ли ще снимат тук с екипа.Rolling Eyes Напомня ми на сцената пред джамията на  Дахан в "Гаддара". Подготви се както е нужно но не можа да влезе вътре и се отказа. Не е достоен затова. Така се чувстваше.

# 136
esrefruyadizitv
Обичаме да се борим, получаваме това, което искаме! 🤫💣

# 137

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:50 от femmi2

# 138
Искам да ми намерите очилата на Нисан - веднага! ;д

# 139
Искам да ми намерите очилата на Нисан - веднага! ;д

И аз се нареждам за очилата на Нисан,  ако някой може да намери марката и къде се продават. Също така мъжките секси очила на Чачо - Ешреф. Така и не разбрахме лични ли са или са продуктово позициониране. Взирам се но не забелязвам да пише че са Рейбан. Той тези предпочита и са му любима марка в колекцията.  

Хайдеее в Световният Тренд сме с двата проекта "Ешреф" и "Сънливеца". Много се радвам за този  Успееех ! Hands Clap

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:26 от femmi2

# 140
Вие си търсете очилата на Нисан, а аз се ориентирах към пистолета на Ешреф.   Дори вече и цената му е проучена.

Цитат
#DZMnews

💥💥💥 Пистолетът, използван от Чаатай Улусой в телевизионния сериал „Мечтата на Ешреф“, е лицензиран в няколко региона на Турция, но без боеприпаси.

Поради голямото търсене цената му варира от 1500 долара. След популярността му в сериала, цената му се е повишила до 3000 долара. В момента филмирана версия (реквизит пистолет) се продава за 32 000 лири на някои турски пазари.

# 141
Вайййй, бееее 🤑 и револвера Misc Gun вече е марка, като ретро автомобила. 💚 Ето това е силата и въздействието на даден сериал и актьор. Бизнеса върви благодарение на Чаатай Улусой.  Като се научат да борават толкова прецизно, елегантно и майсторски, като негоооо цена няма да имаааат....Stuck Out Tongue 

След Ешреф продължаваме с първи кадри на агент Ферман и Сайе

Изчистено с ултра качество Hands Ok Hand

Елчин и Чаатай в трендааа

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 19:35 от femmi2

# 142
# 143
Аййй , Мерси Sunglasses
Световна марка са не са по нашия джоб😃 Money иначе много ми харесват в точно такава форма и цвят и ще ми отиват на лицето.

# 144
Като почна работа пак може и да ги взема ще видим. ;д
Вземам много добри имитаций от приятели в Турция с италиански лиценз
чак се чудят да не съм завлякла некой милиадер. ;д

# 145
Не сме решили не сме ги купили дори и скъпи да са. Ще спестяваме.Money Но както казваш има и доста добри имитации. Sunglasses

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 19:56 от femmi2

# 146
Вече не зная за какво по-напред да пиша!

Следвайте официалната страница на филма и сериала в Instagram и Twitter ❤❤🔥

# 147

Побъркаха ни буквално Joy продуцентите се надпреварват и конкурират с Чаатай. Гаранция за качество и успех. Същото беше по време на "Гаддар" и "Кюбра" през зимата януари месец.  Нетфликс си промени плановете заради това и сравнително скоро пусна сериала. Знаем колко много се бавят по принцип. Имаше и Гала вечер и Чаатай си беше с визията на Дахан. От тогава не е бил на събитие и червен килим. Сега през 2025 отново ще блести звездно и дори и небето ще заплаче и загърмииии:sob: ⚡⚡💨 Мисля че стилът му няма много да се различава от този на Ешреф но може и да не познаем. Една седмица ни дели от това емоционално преживяване. Всичките цветове му отиват. Демет също е хубава всякак. Предполагам ще е с рокля в допълнение с елегантни бижута.  

Ето вече има творческо вдъхновение от ИИ.  ❤️💖💖🩷🖤🤍✨✨⭐Направо, като истинско е. Нежно и красиво и елегантно. В много нежен пролетен  цвят 🌸рокля и той в любимото черно я е хванал фино през кръстчето. 🥰  

Да не забравяме, че ще има още едно събитие и Гала вечер на филма. Много радост и красота не се  оплакваме.... Ще се справим... После ще бъде традиционната суша и скука. Така че да се наслаждаваме максимално на това и трупаме  Архив и Спомени.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 22:44 от femmi2

# 148
Това намерих в руските групи, но колко истина има в тази информация - не зная.
Звучи ми обаче доста интригуващо:

💥Ферман е един от убийците на тайна организация, наречена „Масата“. Когато службата на агенти, работили за организацията в продължение на много години, изтича, Масата активира своите оперативни работници, наречени „спящи“, за да ги елиминират. Ферман е един от тези „спящи“. По заповед на организацията те убиват бивши агенти, като инсценират самоубийствата им. След такива смъртни случаи не се провежда разследване и случаите се приключват завинаги.

Ферман живее със своя партньор и асистент, по прякор Афро, в стар апартамент в квартал Бейоглу. Подобно на другите агенти, той води двоен живот и преследва други интереси. В ежедневието си Ферман е художник на ебру (техника за рисуване върху водна повърхност). Той използва шарките и дизайните, които създава, за да реставрира древни книги, като преподвързва кориците им.

Ферман също така има особен интерес към Месневи, класическо духовно произведение, изучава го и се опитва да следва пътя му. Той често посещава дервишки манастир, където разговаря със старейшина за „Месневи“. Той също така се предлага доброволно да реставрира стари подвързии на книги в библиотеката на манастира.

Ръководителят на тайната организация „Масата“, по прякор Картал, се смята за много влиятелен лидер. Ферман получава всички заповеди директно от него и ги изпълнява без колебание.

Един ден, докато елиминира бивш агент и инсценира самоубийството му, Ферман става свидетел на това как жена на име Сайе наблюдава събитията. Сайе е силна жена, която е преживяла много и се бори за живота си. Нейната упоритост, вътрешна сила и смелост привличат вниманието на Ферман.

В началото той не знае какво да прави, тъй като правилата изискват от него да елиминира свидетелката, но с течение на времето започва да изпитва интерес и съчувствие към нея.

📍 Ферман и Сайе, изиграни от Чаатай Улусой и Елчин Сангу, се борят да оцелеят и да изпълнят мисията си, сближавайки се в смъртоносна игра на тайна организация.

Тази опасна среща превръща филма от обикновен екшън в трилър, в който героите се изправят срещу миналите си травми.

# 149
Доста интригуващо и интересно звучи. Може и да има нещо вярно. Чаатай просто ей така няма да си наруши лятната ваканция с любимите хобита. Нещо го е предизвикало. Като реставратор не сме го виждали досега. То и стилът му и визията подсказват че  агент Ферман живее скромно.  

От дома на Нисан

Има разказ че вечеряли и са в  почивка и че е голяма навалица и изчаквали народа да си разотиде.
Няма да си отидат ,  там ще спят на палатка. Отдавна не е било такъв фурор и интерес от към сериал и актьорите.  

Копнах си го от "Градинката" Flowers Herb

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 00:33 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт