Партньорът ми смята, че е моден гуру

• 1 062
  • 30
  •   3
Отговори
# 15
Много полезни мнения са ти дали. Само бих добавила, че ако ще присъствате и на самото кръщене, не само на почерпката след това, дължина над коляното не е подходяща за църква. Цветовете също е добре да са по-свежи, весели, ярки дори, принтове може също, защото поводът е радостен и детски. Като вайб — по-малко секси секретарка и повече нежна фея/принцеса. А, също така не трябва да си много по-издокарана от майката и кръстницата, те са главните женски роли в случая.

Скрит текст:

# 16
  • Най-красивата страна
Не.
Само палтото ми харесва и бих го съчетала с рокля.
Но не черна и не много къса.

# 17
Често виждам или помагам за кръщенета и масово хората не знаят как да се обличат в Църквата. По-добре изберете дълга рокля или пола до/под коляното. Като изключим това,не ми харесва това облекло по никакъв повод. Полата е твърде къса,а ризата твърде впита.

# 18
  • Далечният изток
Светлото палто точно с тъмносиня рокля го виждам съчетано. И аз щях това да предложа.
А тази поличка в стил 90те те моля от сърце никога да не я носиш повече! Най-добре просто я изхвърли. Ризата също. Много харесвам бели ризи, но когато са по-стилни и елегантни.
Примерно

# 19
Не ходи с приятеля си на шопнг!
Защо изобщо жените ходят с мъжете си да си купуват дрехи? Няма нищо по-тъжно от гледката на отегчен мъж в магазин за дамски дрехи. А пък консултирането и съобразяването с вкуса на мъжа го намирам за силно смущаващо.
Иди, купи си дрехи, подходящи за повода, които ти харесват и ти стоят добре.

# 20
Мисля, че приятелят ти просто е избрал дрехи, с които те харесва и ти стоят добре поотделно. Трудното е да се съчетаят нещата и това е което ни отнема толкова време на нас жените. Вземи го на шопинг и му покажи например една и съща дреха в хубава комбинация и в кофти комбинация. Така ще добие представа.

П.п. аз ходя на шопинг с моя мъж, не плаща той. Забавляваме се и двамата, последния път облякох някакво зелено неоново палто и той "хахаха приличаш на жабче-катаджия". Веднъж облякох някакъв шушляков панталон и ми вика "задника ти изглежда огромен, не съм мислел че човек без задник може да изглежда така сякаш има огромен такъв".

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 12:38 от Little Queen

# 21
Защо изобщо жените ходят с мъжете си да си купуват дрехи?

За да има кой да плаща. Иначе не знам защо биха си го причинили. Simple Smile
Малко са хетеросексуалните мъже, които разбират от мода, съчетаване на тъкани, цветове и т.н. Така че не им се сърдете за нелепите предложения. Ходете на шопинг сами или с приятелки.

# 22
  • София
Обожавам да ходя сама на шопинг.
Купи си рокля. Така поне отпада тревогата как да съчетаеш топ и долна част.

# 23
Е как за да плаща?! Който плаща той поръчва музиката. Нье, мирси.

# 24
  • Банско
Ужас! Не, не, не! Направо хвърчат цветове, кадифета, токчета 😄😄
По-скоро някаква официална рокля дълга и нещо по скромно да е!

# 25
И от мен “не”. Ако е пола бих избрала такава около или под коляното, ако събитието в църква, ми се струва неприемливо да е къса. Бих избрала чорапогащник в телесен цвят, както и обувки в телесен цвят, той е по-елегантен и ще отива на палтото, което ми допада.

# 26
  • Down south
Вече са ти казали, да не ползвсш тази комбинация.
Ризата е твърде тясна за където и да е, а полата и тъмния чорапогащи  са леко демоде.
Сложи снимка на това, което си избрала. Дано да е рокля Simple Smile

# 27
Ха-ха, на мен ми прилича малко на знаменосец, едно време в училище така се обличаха, без палто, де.

# 28
Гласим се за първия учебен ден, а? Wink

# 29
Шега е, нали? Или по- скоро нескопосан опит за шега.

Общи условия

Активация на акаунт