Партньорът ми смята, че е моден гуру

• 5 161
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Този аутфит лъха на пошлост и евтинджос. Категорично не.
Купи си рокля, под коляното, може и до глезена..

# 31
Този аутфит лъха на пошлост и евтинджос. Категорично не.
Купи си рокля, под коляното, може и до глезена..

Подкрепям това мнение. Особено неподходящо е съчетанието за повода предвид, че събитието ще е в църква. Всъщност освен евентуално за някакъв бар по-ниско ниво, ако си сервитьорка там или тематичен купон (ти в ролята на секси секретарка) не виждам къде може да излезеш така облечена.
На работа недей да обличаш комплекта, ще подадеш едни особени сигнали, което няма да ти направи услуга.

Аз също мисля, че някоя рокля ще е подходяща, не бабешка, но по-консервативна и с палтото отгоре. Не води приятеля си на пазар, че ще ти скъса нервите. Изобщо не разбирам защо си го питала за мнение като му знаеш вкуса.

# 32
Палтото е тясно ми се струва, не е разкроено, което не позволява широка пола или рокля да се сложи. Някои от показаните рокли бяха доста летни като материя. Не бих ги сложила с палто.

# 33
Приятелят ти те харесва, независимо какво облечеш, защото знае, че все някога ще го съблечеш. Wink
Не го взимай с теб, не го ползвай за консултант никога.
Наистина, или избери дрехите сама, или се консултирай с приятелка, сестра, с жена, на която си допадате по вкусовете. В крайна сметка, може да ползваш нещо от гардероба си, с което ТИ се харесваш, освен да си купиш.
Комплектът ти казаха, че не става. Вярно е, че хубав кон и под съдран чул се познава, а ти си хубава, но не е нужно да демонстрираш това правило на практика!

# 34
Подкрепям останалите мнения.

Това, което не разбирам тук, е на базата на какво партньорът ти е решил, че е моден гуру? Rolling Eyes Просто, както и да го гледам, не виждам нито някаква оригиналност и креативност в комбинацията му, нито пък стил и хармония.

А това, че който и да е от елементите от този аутфит без обувките, не се връзват с повода кръщене, е друга тема.

Също, някои тук бяха писали, че дрехите поотделно ти стоят добре. Не искам да съм груба, но това съвсем не е така и аз лично бих изхвърлила всичките. Приеми това като критика не толкова към фигурата ти, а към самите дрехи.

# 35
Кръщене = рокля.
Под коляно и без голямо деколте, ако може и без дантелени мотиви.

Тоя чорапогащник е много ретро.

# 36
  • София
...Ходете на шопинг сами или с приятелки.
Голяма грешка! Ходете на шопинг сами и спокойно преценявайте това вашата дреха ли е или не.

# 37
...Ходете на шопинг сами или с приятелки.
Голяма грешка! Ходете на шопинг сами и спокойно преценявайте това вашата дреха ли е или не.

Който си го влече и се влияе, и от продавачките , дето ахкат и охкат колко добре стояла дадена дреха, може да се повлияе. Добре, че поне във веригите никой не ти обръща внимание какво си си купил и как ти стои.

# 38
Комплекта не е подходящ за целта. Както и другите са казали,най елегантно и лесно е рокля+палтото.
И понеже аз се опитавам винаги да съчетавам неща,така,че да могат да се използват все пак,едно предложение-полата, с много плътен чорапогащник и широк пуловер ,ботуши до коляното или маратонки. Ризата-с широки дънки може да се пробва...

# 39
  • Down south
Гуру-то, както и авторката май залязоха.
Дано е намерила подходящ "аутфит" за събитието.

# 40
Тази година бяхме на 2 кръщенета  като гости и бях много озадачена от тоалетите, то някои и тоалет не мога да ги нарека. От вчерашното кръщене: няколко гостенки с къси панталони (толкова къси, че на едната и се виждаше ограничителя на чорапогащника, а беше жена на средна възраст, другите бяха някакви млади момичета 22-25г. и да кажем, че при тях е от младост и неправилна преценка). Имаше мъж с долнище на анцунг и шапка идиотка ?!??? Няколко по дънки. И на фона на това няколко млади жени с ефирни, летни рокли, някои доста къси за повода. Имаше и рокли с голи гърбове, както и такива с офис облекло. Обувки: от сандали през маратонки и кецове до чизми.

# 41
  • Down south
От вчерашното кръщене: няколко гостенки с къси панталони (толкова къси, че на едната и се виждаше ограничителя на чорапогащника, а беше жена на средна възраст, другите бяха някакви млади момичета 22-25г. и да кажем, че при тях е от младост и неправилна преценка). Имаше мъж с долнище на анцунг и шапка идиотка ?!??? Няколко по дънки. И на фона на това няколко млади жени с ефирни, летни рокли, някои доста къси за повода. Имаше и рокли с голи гърбове, както и такива с офис облекло. Обувки: от сандали през маратонки и кецове до чизми.
Това кръщене, явно е обхващало много и различни кръгове от хора.

# 42
Тази тема  изглежда като шега.

# 43
Ами кажете му, че не е модно гуро.
Пола с такава дължина на кръщене е доста странен избор.

# 44
  • SF
Това е идеята на приятелят ти за някаква "класика", с която няма как да сбъркаш - черно, бяло и нюд. Кройката на полата и блузата са... не знам за коя мода са подходящи - някъде между 90-те и ранните 2000, но не съм сигурна.
Има мъже с доста повече усет. Познанията и уменията на приятелят ти са може би най-далече от това, което е актуално в момента. Една червена връзка ти липсва, за да завършиш комсомолския аутфит.

Общи условия

Активация на акаунт